Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na velké derby

7. 4. 2008

  Tak už je to tady, jarní sezona začíná hned velkým derby v Riu. Tato utkání mají vždy zvláštní náboj a svou kvalitu, divácká kulisa bývá větší než obvykle a vítězství je prestižní záležitostí. Mimo to se hraje také o 3 body, které pokud získáme tak věřím, že by nás nakopli k solidní jarní sezoně.

  Čučické hřiště je raritou už i ve 4.třídě jak svými rozměry tak i povrchem. Hra bývá zhuštěná a záložníci většinou sledují míče lítající nad hlavami nakopávané z obrany do útoku. Moc fotbalovosti nečekejme.

  Čučické mužstvo je kvalitní a velmi ofenzivně laděné - útočníci jsou mladí, rychlí a draví ( Martin Ján, Radek Misař, Přema Harák), středoví halvi nebezpečně střílí a přesně přihrávají ( Radek Postredný, Slávek Adam). V pokutovém území je svým pokrytí míče a hrou hlavou nebezpečný náš bývalý hráč Vlasta Karaus.

  Doufám, že z Ketkovic přijede spousta našich fandů a pomůžou nám svým fanděním k vítězství. Věřím, že všichni naši hráči odevzdají na hřišti maximum a že nakonec potvrdíme současné lepší umístění v tabulce. I když platí ono pravidlo, že derby nemá favorita.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

derby

(Cantona, 10. 4. 2008 6:17)

Pozor, utkání se hraje již v 15:30 !!! O sestavě už mám víceméně jasno, ale vyjímečně ji dopředu neprozradím,ať to nemá Rio usnadněné. Přece jenom nás dost znají. :-)