Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové dresy?

29. 1. 2009

   V současné době mají muži 2 sady dresů -žluté s dlouhým rukávem a oranžové s krátkým rukávem. Obě sady jsou cca 10 let staré, seprané a hlavně oranžové ve kterých se hrává častěji jsou i díky některým hráčům dotrhané. Problémem jsou i dotrhané černé štulpny a vytahané trenýrky po robustnějších hráčích.

  Zkrátka a dobře je nejvyšší čas pořídit novou sadu (nové sady) a proto bych chtěl tady otevřít diskuzi nad barevnými kombinacemi a ostatními detaily. Nějaké příklady jsem našel na www.nasport.cz

Rozhodně by bylo vhodné najít sponzora ochotného přispět na nákup - na oplátku se nabízí umístit jeho logo na přední stranu dresu. Část nákladů by mohl vynaložit sokol - minimálně například částku co vybereme mezi hráči na příspěvcích. Zbytek by doplatili hráči.

Při objednávce by se určitě objednávala celá sada, tzn dresy, trenky, štulpny ( zvolit zda s ponožkou či ne ).Je možné kombinovat více velikostí dresů, např L a XL. Sada je 15 ks, ale je možné dokoupit i další dresy jednotlivě. Nejlépe je při objednávce hned objednat i potisk číslami, eventuelně reklamou a eventuelně jmenovkami hráčů?

Těším se na vaše náměty.

 

  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

schůza a volby

(Sid, 21. 2. 2009 13:21)

Výroční schůza se plánuje na sobotu 7.3.Je to předběžnej termín, ale vypadá to,že klapne.Určitě se to tady objeví jako samostatná pozvánka. Já jen ať si pomalu plánujete volno. Protože jste vždycky dotčení,že rozhoduje někdo za vás, budou volby, tak přijďte rozhodovat sami za sebe

spolupráce.............

(orcca, 20. 2. 2009 18:01)

Ano,každej má právo na svůj názor i ty.Není nic tajnýho a každej to vi,že su proti.Jestli je to tak,mé dny v ketkasu jsou sečteny.Jak sem již psal,neopoustím mančaft v rozehrané sezoně,ale o dalším působení ve společném týmu i Sokole Ketkovice dál neuvažuju.Doufám,že nebudu donucen odejít dřív a budu se moct důstojně rozloučit v posledním domácím zápase před věrnýma fanouškama KETKOVIC!!!!!Dám do zbývajicích bojů všechno.jestli mě to bude umožněno,čemuž moc nevěřím.
Na schůzu bych dojel o víkendu,ale nepojedu na otočku v týdnu,to se na mě nezlob.

????

(Cantona, 20. 2. 2009 15:02)

Tak nevím jestli mám ten tvůj příspěvek okomentovat, ale je demokracie a každej má právo na názor.
1/ Dresy - jsou fakt nutný, hlavně ty s krátkým rukávem (roztrhaná devítka) Financování je v řešení, možností je víc.

2/ Spolupráce s Riem - já osobně ji prosazuji, ale zatím je to jen téma do diskuze. Otázkou je zda-li by měla většinovou podporu jak u nás tak taky v Riu. Dost lidí je pro, vyloženě proti jsi zatím ty Ori.

3/ 26.2. je schůza véboru, tak by nebylo špatný Ori abys tam zavítal a hodíme řeč. :-)

?????????????????????????

(orcca, 20. 2. 2009 12:30)

Ještě byste se měli zaptat v Riu jaký chcou dresy.Mně už ty stávající na těch pár zápasů budou stačit.Nemíním teď něco vybírat a nedej bože platit a vod podzimu v tom dresu bude hrát nějaký čučický v....o.Nazdar.

xxx

(pižma, 19. 2. 2009 7:00)

Docela dobrý, líbil se mě i
http://www.sportfotbal.cz/dresy/komplety-dres-trenky/1194-evasive-dlouhy-rukav/
v zelenočerné nebo zelenobílé

...

(Rob, 18. 2. 2009 23:19)

http://www.sportfotbal.cz/dresy/komplety-dres-trenky/5383-komplet-royal-flamenco-kratky-rukav/
http://www.sportfotbal.cz/dresy/komplety-dres-trenky/5366-komplet-royal-river-kratky-rukav/
http://www.sportfotbal.cz/dresy/komplety-dres-trenky/3534-komplet-scozia-kr-rukav/
http://www.sportfotbal.cz/dresy/komplety-dres-trenky/3531-komplet-cefalonia-kr-rukav/

Jen inspirace k nejčastějším návrhům ohledně klubových barev...

dresy program

(Filda, 15. 2. 2009 20:19)

Tak jsem našel něco, kde si můžete vyzkoušet různé kombinace - http://www.ferrax.cz/cz/sportovni-dresy.html

Dresy a spojení

(max, 15. 2. 2009 17:32)

Zelené dresy, si myslím jsou dobré,žlutou bych tam ale nedával, už máme jedny a víme všichni co dělají černé mušky vlétě. A čtu tady o spojení dvou sousedních vesnic Ketkas a Čučo. Já osobně jsem pro. Udělat jednen mančaft A mladí a dobří hráči a hrát 3 třídu a druhej mančaft B - kluci na to vyprdění a těm co to tak nejde a starší ročníky, co by měli už vzít rozum do hrsti a pouštět ty mladé hrát.Taky jsme byli mladí a nelíbilo se nám sedávat na lavičce a vyčkávat na poslední minuty a jít pak hrát..Fotbal chcem přece hrát všichni, ale my slabší na to nemáme.Zkusme se na tu nadcházející sezónu s klukama z Čucic domluvit a udělat dvě mužstva. Já jsem už s některejma o tom mluvil a všichni byli pro. A ty treninky taky budou pak o něčem jiném. Vzpomeňte na léto, když kluci z Čučic s náma trenovali. Bylo nás dost. Vrátili by se kluci co odešli, myslím Michala G., Jary Skokana..

!!!!

(????, 15. 2. 2009 14:58)

Nebo růžové s hvězdičkama. Jak měl Belmondo. Hahahaha.

barvy

(Cantona, 15. 2. 2009 13:45)

Zatím nám nejlépe vychází nějaká kobinace zelené s černou evntuelně žlutou. Zelená je nejen ve znaku naší obce, ale navíc zelené dresy nemá nikdo z našich soupeřů. Naopak rozuhodně bysme se měli vyhnout červené nebo modré.

dresy

(Filda, 12. 2. 2009 5:45)

Tak já preferuji variantu červené trenky a bílé dresy a bílé štulpny.
Tak teď vážně. Mě by se líbila varianta žluto-zelená, kdy by barvy odpovídali barvám ve znaku Ketkovic. Třeba pruhované žlutozelené dresy a zelené dresy a štulpny. Návrh :-)

dresy

(orca, 6. 2. 2009 21:27)

Já osobně bych byl pro červený dresy,černý trenky i štulpny.
Já končit ještě nechcu,doufám,že mě zdraví dovolí hrát co nejdýl.Na trenály začnu chodit od března,ale to sem ti říkal a Pepi sem nemyslel.Měl sem na mysli Michla Garžika a o spojení s Riem mám svůj názor a to ten,že jestli se bude hrát s nima dohromady tak já prostě hrát nebudu.A mimochodem s Pepem už sem mluvil okolo návratu a všichni víme jeho postoj a to je to že chce pracovat min. s 10-15 lidma u nás nereálný.

dresy

(Cantona, 5. 2. 2009 14:32)

Myslel jsem že tahle diskuze bude o tom jestli koupíme např.zelený dresy nebo modrý a ne kdo bude končit a kdo ne. Pokud ti jde Ori o návrat Pepi do Ketkovskýho fotbalu, začni chodit na trenály, on je tam pokaždý s nama na fotbálku. Co se týče jeho opětovného trénování i já jsu pro, ale ne nyní. Nejprve je potřeba k tomu vytvořit podmínky - Pepa nebude trénovat 5-6 lidí co se příjdou vyprdět. Můj názor je mít cca 25 členný kádr a k tomu vedou dvě cesty a) nakoupit cca 10 hráčů - nereálné b) udělat s Riem společný A tým s ambicí postupu do 3.třídy a B tým pro dorostence a důchodce. Pak si su skoro jistej že by Pepa kývnul. Zkus pro to něco udělat. :-)

Orcca

(Sid, 5. 2. 2009 14:17)

Hele ale já si asi kopnu, tam kde Ti končí záda, ty dědoušku :-)))) Každý strůjcem svého osudu. Na takový řeči jsme všichni zvědaví. Myslím, že by sis měl nechat podepsat zase nějakej opušťák do Ketkasu a trošku propláchnout hlavu. Nebo zůstat po hokeji v hospůdce u sponzora a v úterý ráno si do toho svýho Brna můžeš zase namířit. Pitnej režim je potřeba :-)) a samotnýmu Ti to nemůže chutnat

re orka

(pižma, 5. 2. 2009 9:14)

Jakej velkej návrat máš na mysli? a udělals pro to svoje velký přání něco? Pokud je to tvý přání jen v dálce tak mu musíš pomoct neb štěstí přeje připraveným a musí se mu pomáhat!Na začátek by bylo nejlepší kdybys to řekl na plmou hubu.... samo se nic neudělá.Jesti je to co si myslím tak je to potřeba říct v kabině, pokecat o tom, a pak se taky zeptat dotyčnýho -co on na to? Jo a na věk se moc neodvolávej, řek bych že seš v mladší části mančaftu.
Uf, to je ale výkon , co?

Re Toga

(orca, 4. 2. 2009 21:54)

Všechno začíná a tím pádem i končí.Jo hochu už mě není dvacet a moje velké přání okolo Ketkovskyho fotbalu a velkého návratu se nějak ztrácí v dálce.Holt už si spolu asi nekopnem.Osud.

Re Orca

(toga, 3. 2. 2009 9:49)

Co to tady zase blábolíš. Jak končit? Co končit?....

dresy

(orca, 30. 1. 2009 18:54)

Jméno bych tam nedával ,ale nový by to fakt chtělo sme v těch naších stávajících jak chudí příbuzní.A myslím,že končit se má v plný parádě.............................................

jmenovka???

(pižma, 30. 1. 2009 13:02)

jmenovku bych tam rozhodně nedával, zas tak stabilní kádr nemáme :-(, štulpny bez ponožky, a nějakej dres XXL (třeba č. 10?)