Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na hody doma se Senoradami B

9. 10. 2008

  Utkání proti Senoradům bývají prestižní záležitostí od té doby, co v jejich dresu hostuje náš hráč Tomáš Ošmera (Jerry) . V loňské sezoně jsme sice na podzim vyhráli v Senoradech 3:1, když se dvakrát trefil Čmelda a jednou Pižma, ale v závěrečném utkání jara Senorady vedené kapitánem Jerrym sahali v Ketkasu po vítězství, když už vedli 0:3, nakonec se nám horko těžko podařilo srovnat na konečných 3:3.

  Do utkání nastoupíme s odhodláním po 4 zápasové sérii bez výhry konečně naplno bodovat. Sestava bude následující:

Čmelda - Marek, Cantona, Vláďa, Honza - Robin, Norek, Pižma, Ori - Laďa, Žán. Na střídání bude Max a Filip

Chybět bude brankář Boris, který je na Slovensku, ale existuje možnost, že by se přece jenom stihl vrátit.  Stopera bude hrát Cantona a před ním Vláďa, spolu už ve stoperské dvojici hrávali loni a měli by si vyhovovat. Kdyby vyloženě hořeli musel by se na stopera přesunout v průběhu zápasu Honza.

Jelikož se Filip na treninku opět lehce zranil vyřešilo se tak dilema kterého halva nechat na střídačce. Na krajích tedy nastoupí Ori a nová posila Robin, uprostřed tradičně Pižma s Norkem.

V útoku postrádáme zraněného Togu a tak si levé křídlo opět zkusí Žán, tentokrát věřím, že dá gól. Druhý útočník bude opět Laďa, i když mu to tam nyní moc nepadá, jiného natož lepšího útočníka prostě nemáme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

klid

(Filda, 12. 10. 2008 12:58)

Opravdu by se to chtělo uklidnit. Takhle z nás mají prdel na celým okrese!

chlapi nechte toho...

(Max, 11. 10. 2008 17:23)

Ahoj Mišo a Mišo. Nechte toho oba popichování a nasírání. Nemáme to lehky nikdo. Migo, fotbal tě baví máš ho rád, jak si říkal je po rodině to jediné co tě domů ještě táhne.CHceš jej hrát, přejdi to co bylo, a dojdi v neděli na zápas, aspoň na střídačku. Hrajem jako tým a ten se skládá z dobrých hráčů a nás hráčů. Ty patříš mezi ty dobré, tak nám slabším pomoz. Michale M. taky toho už nech, co děláš pro fotbal víme všichni. Zahoďme za hlavu co bylo je tu novej zápas, další neděle, tak zkusme se spíše podpořit a zahrát si tak jak když se nám dařilo.Takže kluci naši klid, a v neděli ahoj.

Cantonovi

(miga, 11. 10. 2008 12:50)

Fakt z těch článků nestíhám. Nevím Michale co tam pořád o mě píšeš za hovadiny a furt se do mě navážíš. Pokud vím tak sem ti nic neudělal. Rozhodně jsem nezkončil kvůli tomu, že tys mě vytkl pár chyb (na to sem byl zvyklej), raději si pořádně ty články přečti a trochu se nad tím zamysli. Vykašli se konečně na mě, ty chudáku, už toho bylo dost - nerad bych to s tebou řešil osobně!!!!

sestava

(Cantona, 11. 10. 2008 12:00)

Mimochodem Laďa zápas asi stejně nestihne, před chvilou mě volal že fasádu bude dělat i v neděli. Takže uvidíme kdo vůbec nastoupí.

re Fanda

(Cantona, 11. 10. 2008 11:58)

Milej fanda byse mohl podepsat a pak můžeme diskutovat.
Jinak ať mi najde lepšího útočníka než Laďa, chce to chodit i na jiné zápasy než s Riem (třeba v Babicích)
Miga vůbec není všestranej hráč, nikde jinde než stopera hrát asi nemůže (loňský pokus předělat ho na běhavého záložníka byl marný ) Stopera ale většinou hrává skvěle a souhlasím, že nemáme lepšího. Nicméně každou sezonu bývá zhruba polovinu zraněný nebo vyloučený, je to každý rok dokola, většinou proto že chodí na dlouhou nohu do šprajců. Další věc je že když se nedaří nedokáže povzbudit mančaft ale hádá se téměř s každým. Pokud zlepší psychyckou odolnost a budou se mu vyhýbat zranění určitě je dobrým fotbalistou. :-)

Týmu...

(fanda, 10. 10. 2008 23:43)

Zdar borci! Neměl jsem v úmyslu reagovat na vaše stránky, ale nedalo mě to. Zápas s Riem bylo fiasko. Mičelik píše, že nejlepší útočník je Laďa, ale to by jsme na tom byli hodně zle, když z 5ti vyložených šancí promění jen jednu. Trenérovo hodnocení hráčů je někdy až komické, přitom sebekritika mu dost schází. Většina jeho zákroků končí faulem a to mužstvu moc nepřidá. A to vám ještě odchází stoper, na kterého byl spoleh. Miga je všestranný hráč a su zvědavej, kým ho nahradíte. Je vidět, že fotbal hrát umíte a chcete, ALE musíte využít sil na hru a né se hádat a shazovat vinu jeden na druhého. Sportu zdar! Ať vám to kope!!!

milý fando

(Cantona, 10. 10. 2008 13:29)

Musím tě zklamat, opět nastoupím v základu, tentokrát na stoperu. Máme dost zraněných ( Roman, Toga, Filip ) Boris je na Slovensku a Jarda na hodech. Jistě ti je známo, že Vraník už se na hraní vykašlal a Miga se k němu přidal poté co jsem mu po zápase s Riem vytkl několik chyb. Je škoda, že když mu vadí trenér tak se vykašlal na celej mančaft. Takže milý fando jestli dovolíš začnu v základu, na lavce bude jediný zdravý náhradník Max, který se do hry určitě dostane v průběhu zápasu.

A ještě k mému hraní - loni jsem odehrál 100% a nikomu to nevadilo, bo se většinou vyhrávalo. Pokud jsi si nevšiml, tak jsem se třeba s Čučicemi vystřídal a asi to byla chyba.

Ve středu trenovali Já, Pižma, Ori, Filip, Robin a kopl si s náma Pepa. Čili Já, Pižma, Pepa a 3 Brňáci Jinými slovy 6 lidí!!!!

Milý fando snažím se jako trenér dělat co se dá pro Ketkovskej fotbal, ale jsu na to sám, nechceš mě pomoct?

nechte trenéra

(fanda, 10. 10. 2008 12:47)

Tak v neděli jsem na Vás zvědavej. Doufám že postavíte trenéra na místo předstopera ať sousedi mají nějaký body. Ne nic proti němu, ale bylo by dobry kdyby jako trener se díval v takových to zápasech z lavičky na ostatní kluky. Sám říká jak kdo zahrál, nebo nezahrál, ale sám když ostatní vidí, že mu to nejde tak se tam trápí celej zápas a na lavičce sedí další. Co můžem my fandové říct tak by ten tým jako trenér měl víc podržet. Vždyť má velké zkušenosti, místo něj to v zadu řídí Michal G. Proto trenére nech hrát aspoň tenhle zápas jiné, jdi na lavku odtud řiď jako správný trenér hru a kluky, prohazuj je když to bude potřeba a v případě potřeby naskoč na plac. Zjuk to tak jednou udělat......Díky za všechny fandy.

Tak koukám

(Cantona, 10. 10. 2008 8:55)

Tak koukám co tady máme fanoušků. :-)Už je potřeba jim ukázat pěkný fotbal se spoustou branek a pěkných akcí a vítězství Ketkasu. :-)

1:8

(Dobrá Duše, 10. 10. 2008 8:20)

Tak Senorady si asi přijedou vylepšit skore v neděli je budou mít 20:28. důvod velmi jednoduchý stoper

haha

(fanda, 9. 10. 2008 23:10)

tak to je dobry kdyz lepsiho utocnika nez toho Lade nemate.Akorat kdyby ta branka byla jeste jednou tak velika,to by mu pasovalo vic.No ne :-) tak ahojes borci