Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži deklasovali Zakřany 8:1

10. 9. 2006

Sestava:

Valo(80m Endlicher) - Nedbal, M.Garžík, Ošmera, Horák(75m Rosa) - Pavliš, Pospíšil, M.Matoušek, Garžík - L.Mohelský, P.Mohelský(80m Klimša)

   Po našich slibných šancích v úvodu, kdy mohl Čmelda několikrát skórovat se překvapivě ujaly vedení Zakřany po penaltě za Maxovu ruku. Teď už je jedno jestli stál ve vápně nebo za vápnem, penalta se kopala. Ale duo Mohelských odpovědělo - Laďa nahrával a Čmelda skóroval, nejprve nohou a poté i odvážně hlavou.

Do druhé půle jsme doslova vlétli a pojistku na 3:1 zajistil po akci z levé strany Tomáš Garžík. Další gól padl po české uličce Michala Matouška na Čmeldy který s přehledem završil svůj hat-trick. Na 5:1 přihrál Michal Matoušek lépe postavenému Garžovi, který si křikl o balón. Bylo vidět že Tomáš má chuť a za chvíli přidal další gól na 6:1. Za chvíli z trestňáku zvýšil na 7:1. Gólu se dočkal i Michal Matoušek, když hlavou po perfektním Čmeldově centru uzavřel skóre na divokých 8:1.

V tomto utkání měl svou velkou premiéru David Rosa zvaný Vraník, který v závěru na 15 minut vystřídal Mirka Horáka.

 

Náhledy fotografií ze složky Muži

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nevadí

(majkl, 30. 12. 2006 10:15)

Zakřany jsou nejlepší a na jaře vás rozmrdají

Ještě pár vět a uroním slzu.

(Zdena, 13. 9. 2006 1:14)

Ta hrozba se vstupným platí dál. Musíte si , vy hříšnici, vydělat na pokuty.

To jsme se načekali

(Zdena, 13. 9. 2006 1:11)

Tak se to konečně podařilo. Takovej zápas potřebovaly Ketkovice jako prase drbání. Pěkný počasí, pohledný akce a ještě hezčí góly. Stejně důležitý je takový výkon potvrdit bodově v následujícím zápase v Hradčanech, aby jsme zase nepadli na prdel jak loni po zápase v Nové Vsi. To pak ten podařený zápas ( tak jako loni s "béčkem" Senorad )ztratí lesk a zmizí v propadlišti dějin.
A tak je jen na Vás, abyste zase co nejdřív nechali žít kabinu tak dlouho po zápase.

gratulace

(pižma, 12. 9. 2006 3:56)

Pochvala všem hráčům a gratulace střelcům. Začátek nebyl tak přesvědčivý, ale druhá půle stála za to. Všichni chtěli hrát a nasazení bylo vidět. Pokud takto budeme hrát v Hračanech tak jsou tři body doma, ALE začíná se od nuly a musíme hrát od první minuty.

povala a kritika

(Pet, 11. 9. 2006 9:53)

Po dlouhé době sem se vydal kouknout i na Ketkovice. Konečný výsledek je debakl, ale začátek na to moc nevypadal ... Je vidět, že hra má řád a hráči maj na to, aby hráli o špicu. Ale abyste neusnuli na vavřínech, tak i trochu toho negativního (chvály tady bude určitě dost :-)). Myslím, že Norek a Michal zbytečně hru zpomalují. Zdena tím kličkováním a otálením s nahrávkou (nahraje až neví kudy kam) a brácha tím, že dává šouráky. Chybí tam rychlejší přechod do útoku, na tom je třeba zapracovat. Jinak mě příjemně překvapil Čmelda, tím, jak si chodil i pro balón do nohy (měl jich dostat od zálohy více) a až na zaváhání v úvodu tak taky spřeleckou potencí, zejména jeho první branka byla parádní. Přesto ale tipuji, že s takovýmto výkonem proti našemu béčku prohrajete 3:0 (prej bude př. týden přátelák). Zakřany, až na toho maldíka na pravo v záloze byly neškodné..

kanonáda ve druhém poločase

(Cantona, 11. 9. 2006 9:10)

Když si mladí hráči jako třeba Garža,Ošmik, Ori, Haló atd rozběhnou a chcou balón pak je to radost jim ho dát.A když se nabízí ještě Čmelda tak pak je z toho takovej pěknej výsledek. Jen tak dále.

Podařený zápas.

(Pavliš Přemysl, 11. 9. 2006 8:38)

Souhlasím s Filipem,ale zapoměl na mě.Musím sám uznat,že první púlku sem se dost hledal a na hřišti sem byl uplně na nic.
Těší mě naše výhra jako mančaftu a doufám,že tak budeme hrát i dál.V Hradčanech to bude dost těžky,protože to hřiště za moc nestojí,snad tam vyhrajeme a udržime krok s čelem tabulky.
Filipe měls pravdu i když si člověk myslí,že hraje naplno z lavičky to vypadá uplně jinak!!!


Zakřany dostali hodový výprask

(Filip, 11. 9. 2006 6:58)

Zdar borci, tak doufám, že jste se po takovým zápase moc nepicli :-) Teď komentář: Poprvé jsem měl možnost, i když dost nerad,sledovat naši hru z lavičky. Začátek zápasu nám moc nesedl. Neproměnili jsme některé tutovky, které by nás v jiných zápasech mohli mrzet. Naštěstí nás nakopla soupeřova proměněná penalta, po které nás rychlým gólem uklidnil Čmelda. Pak už to šlo krásně a druhá půlka byla hezká i na koukání. Koho bych vyzdvihl, byl určitě Jaryk Nedbal, který byl v obraně bezchybný a perfektně doplňoval i útok. A konečně taky někdo z odkopu po Pižmovi dokopne za půlku. Dalším hrdinou byl Čmelda, jehož první gól po samostatné akci byl ukázkový. Michal Matoušek - typ takového hráče ve středu hřiště nám hodně chyběl. S Pižmou jsme si říkali, že bysme proti němu nechtěli hrát, protože docela dost rozdá... a Tomáš Garžík, jeden gól hezčí jak druhej. Když nebude tolik prndat, soustředí se na hru a spoluhráči ho využijí, pak je naše levé strana hodně nebezpečná. Ale asi bych musel pochválit všechny, protože po takovým zápase to jinak nejde. Kritik bude psát určitě později... Tak ať nám dobrá nálada vydrží po zápasech co nejdéle!