Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čertovský turnaj v Rapu

8. 12. 2007

Obrazek

Vítězem 2. ročníku Čertovského poháru se stali hráči Dolních Louček A, kteří ve finále porazili celek Ketkovic až po penaltách. Finále skončilo 2:2 a Loučky 2 x dokázali vyrovnat!

 10_Ketkovice.JPG

Nahoře zleva Cantona, Mara Mihalisko, Sláva Adam, Přema, dole nejlepší hráč turnaje Pavel Chalupa, Marek Jašek, Radek Misař a brankář Ivoš Popelka

Finále:

Dolní Loučky : Ketkovice 2:2, 3:1 po p.k.

PC080140.JPG

 Zklamání po penaltové finálové loterii

O 3. místo:

Yetti : Real Madrid 4:1

 

Semifinále:

Dolní Loučky : Real Madrid 4:3

Ketkovice : Yetti 2:1

 

Ketkovice nastoupili v této sestavě:

Ivoš - Marek Mihalisko, Marek Jašek, Cantona - Sláva Adam, Radek Misař, Přema, Pavel Chalupa

První utkání jsme remizovali s Vicenicemi 2:2  (Adam, Misař) Plichta byla spravedlivá, tekli jsme 0:1, poté zápas otočili na 2:1, ale nakonec soupeř srovnal.

Klikni pro uzavření

Druhý zápas s Alkecem začal šokem, po 2 minutách jsme prohrávali 0:2, kdy nám dal branku dokonce soupeřův brankář. Naštěstí jsme s houževnatě bojujícími dorostenci uválčila alespoň bod za plichtu 2:2 (Přema, Adam)

Třetí špil jsme hráli s Izolacemi (mladej Čada a spol) a po nepříliš přesvědčivém výkonu jsme uhráli plichtu 1:1, (Misař)

Čtvrtý zápas už jsme zahráli lépe a proti Yettimu uhráli 2:2 (Adam, Cantona )

Náš výkon se zápas od zápasu zlepšoval a i když Dobrá Duše něco povídala, že si máme začít balit věci, že už asi brzy vypadnem, my jsme to viděli jinak.

Ve čtvrtfinále jsme narazili na sbornou komandu a tradičně jsme opět remizovali, tentokrát 1:1.(Chalupa) Branku jsme dostali těsně před koncem, ale na penalty nás Ivoš podržel a obě chytl. Za nás penaltu dali Marek Mihalisko a Marek Jašek.

V semifinále jsme se podruhé utkali s Yettim a docela jsme si na ně věřili. Vyhráli jsme 2:1 (Cantona, Marek Mihalisko) Vedli jsme po brance Cantony, na kterou mu nezištně nahrál nejlepší hráč turnaje Pavel Chalupa. Domácí tým sice vyrovnal, ale těsně před koncem utekl Misi, přihrál doprava Markovi Mihaliskovi a ten nás poslal do finále.

Očekávané finále proti našim kamarádům z Dolních Louček jsme začli lépe. Pinďa si povodil všechny hráč Louček ve stylu ala Diego Maradona a načal skóre. I Loučky dali hezký gól po efektní přihrávce patou. Ve druhé půli jsme to byli opět my a konkrétně Čučický talent Přema, který nás poslal do vedení. Louřky však asi 2 minuty před koncem vyrovnali po ukázkovém otočení jejich útočníka. A tak došlo na penalty v nichž se Loučky nemýlili, za nás skóroval  jen Marek Jašek, naopak Marek Mihalisko mířil vedle. Na Cantony už se bohužel nedostalo.

Turnaj hodnotím celkově pozitivně a chci poděkovat jak borcům z Čučic, tak i dvěma šikovným dorostencům, kteří patřli k nejlepším hráčům turnaje. Nakonec se nejmenší kluk na hřišti - Pavel Chalupa, hráč dorostu Jihlavy, stal nejlepším hráčem turnaje.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

online essay helper w732nv

(GregoryDut, 3. 4. 2023 16:01)


Amazing facts. Thanks.
narrative essay college https://essaypromaster.com key to writing a good essay https://helpwritingdissertation.com

tréninky

(Filda, 17. 12. 2007 12:04)

Chtěl bych připomenout, že v létě byli kolikrát tréninky v šesti a kdybych nepřijel s oráčem s Brna, tak byli ve čtyřech. Na což chodit s pláčem na trhteď, kdy třeba já po sezóně doléčuju zranění a trénink není zase až tak důležitej jako v sezóně. Každej ať si to vezme jak chce, ale jsem zvědavej, kolik lidí bude chodit běhat....

na co halu v Nové vsi????......

(Max, 14. 12. 2007 20:05)

Bude lepší když se hala v Nové Vsi už brát nebude.Dneska opět se nejelo protože účast byla zas velká a to 3 ketkováci a jeden sudičák...Dost ubohé.Ta naco ji brat když se tam nejezdí dnes už myslím po 4.Tak nachystejte si penízky, bude se platit.

pochvala

(jerry, 10. 12. 2007 11:40)

jerry zdraví ketkas,velká pochvala za druhý flek,škoda že sem vás nemohl omrknout,....dobrý hrubec

Turnaj

(Filda, 10. 12. 2007 7:48)

Velká gratulace všem, kteří i mě dokázali zastoupit!!

Borci ....

(MaŠ, 9. 12. 2007 8:58)

Jsem rád, že právě s Váma jsme si finále mohli zahrát. Byli jsme SUPER.