Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukovany : Ketkovice 3:1 (1:0)

20. 4. 2009

  Lukovany byli v první půli určitě lepším mančaftem a vytvořili si územní převahu, kterou korunovali brankou. Ta padla po trestňáku z pravé strany pravděpodobně nařízeném za kecání. Dlouhý nákop do našeho velkého vápna se snášel asi na penaltu, obránci nešli do hlavy, ale poštěli golmanovi, který tam sice šel, ale pozdě a tak se Lukovany hlavou dostali do vedení 1:0.

   Přece jenom jsme hru srovnali a po pravé straně několikrát vynikli do vápna Norkem a Orim, ale nic z toho nebylo. Až při dalším norkově průniku byla penalta. Ori dostal opět důvěru a vybral si tentokrát druhou tyč než v Domašově.

  Chvíli před poločasem jsme museli střídat zraněného Robina a jelikož jsme měli pouze 2 hráče na střídání a v poločase museli odjet do práce Honza a Vláďa nebylo jiné možnosti než aby Braňo šel na plac - samozřejmě do gólu a Boris tím pádem do útoku.

  Měli jsme dobrý nástup do druhé půle, Boris hýřil pohybem a z pravé strany po závaru přišel Norkův centr na hlavu Čmeldy a ten srovnal na 1:1.

 Hra byla vyrovnaná, ale Lukovany dali branku po našem nedůrazu, domácí si míč postupně přihráli až na pravé křídlo a dali branku. Reklamovali jsme sice offside, ale poctivec Emil dobře viděl, že se Max kousek zapomněl. Těžko říct jak by to posoudil asi 10 letý kluk co mával za domácí?

 Krátce na to Lukovany pžidali krásný gól na 3:1 a zatáhli se na vlastní půli. Bylo ještě dost času a v podstattě se hrálo jen na branku Lukovan. Čmelda byl okopáván jako řepa a bylo na něj několik trestňáků, ale Pižma žádný nevyužil.Veliká šance přišla 15 minut před koncem když Pižma krásně našel před bránou Cantonu, ale ten minul balón, na zdaní tyči ale tvrdě takončoval Čmelda, ale golman domácích zázračně jeho střelu zlikvidoval.

 Do konce utkání už to byla spíše křeč, Lukovany dobře bránili a ačkoliv jsme měli převahu moc nám toho už nedovolily a tak zaslouženě poprvé v této sezoně zvítězily.

Co k tomu říct. Pryč jsou doby kdy jsme týmy formátu Lukovan poráželi o pět gólů. Ze sestavy před cca rokem a půl nám chybí oba Garžíci, Pařa, Žán včera i Laďa a Filip. Když v poločase odešli prakticky 2 nejlepší hráči Vláďa a Honza tak je výsledek jenom logickým vývojem.

A včerejší pozitiva? Chválím v první půli Vládě a ve druhé půli Marka. S příchodem Čmeldy se zvýšila údernost útoku. Spokojen jsem i s výkonem Vraníka.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

(Dušan, 20. 4. 2009 16:02)

Chtěl bych poděkovat, že jsem dostal důvěru a hrál celej zápas. Sice sem podal nic moc výkon, ale abych pravdu řekl zatím od sebe zázraky nečekám. Je potřeba na sobě zapracovat. Tak ahoj ve středu!

Ach ti rozhodci

(Anonym, 20. 4. 2009 9:24)

Hodne se na tom zapricinil rozhodci...ale snaha tam byla velka...ale dobrej golman v Lukovansky brance. Jinak Boris by mel hrat v poli..jde mu to lip jak v brance...hodne stesti doma s Pribramou kluci...

:-/

(Filda, 20. 4. 2009 8:12)

Když to čtu, tak mě mrzí, že jsem nebyl. Dojížděl jsem chřipku, takže moje účast nebyla možná. Ve stavu současné ketkovické kopané musíme brát z každého zápasu pozitiva. Hoďte to za hlavu a v neděli se porvem o první jarní body na domácím hřišti. Už bych měl být k dipsozici, tak snad mě tam trenér postaví. Ori, příště do prostřed brány, jo. A co Robin, něco vážného?