Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukovany : Ketkovice 2:3 (1:1)

18. 5. 2008

  Utkání jsme začali aktivně a vytvořili si mírnou územní převahu. Kopali jsme poměrně dost rohů a pokoušeli jsme se i o střelbu zpoza vápna. Ujala se až Norkova dalekonosná střela po přihrávce od Pižmy balón byl hezky nadrndaný a tak Norek vyslal halfvolej z 35 metrů pod břemno přes brankáře, který stál trošku vepředu 0:1

  Bohužel jsme ale vyrobili chybu, kdy po autu u rohového praporku se tam nahrnulo 6 našich hráčů včetně obou stoperů, i přesto domácí odcentrovali a na zadní tyči byl neobsazený hráč - 1:1.
 

  Po zybtek první půle to byl vyrovnaný fotbal s příležitostmi na obou stranách, domácí hrozili zejména ze standartek, ale měli i jeden průnik kdy se vyznamenal Braňo. naopak naši velikou šanci spálil Filip, který si z pravé strany míč zavedl až na střed velkého vápna, ale těsně před střelou míč skočil na drn a jeho střela šla vedle.

  Po změně stran jsme měli otěže zápasu ve svých rukou a vytvářeli si jednu šanci za druhou, Cantona prováhal střelu, šel ještě do kombinace s Togem a zadrbal to. Hráli jsme na vítězství a z toho pramenila i hra na určité riziko vzadu, Lukovany několikrát zazlobili, naštěstí Honza Šic je rychlý chlapec a tak i když dravého domácího útočníka nedoběhl minimálně ho rozhodil, Braňo dobře vyběhl a tak branka nepadla. A tak to vzal do svých rukou Pižma, vnikl do vápna přes 3 hráče a poslední obránce ho rukama srazil na zem - jasná penalta. Pižma ji v 70.minutě bezproblémů proměnil 1:2

  Utkání se přiostřilo, mladý pan rozhodčí buď chtěl pískat v anglickém stylu a pouštěl hru nebo si prostě zapomněl karty. Závěr utkání byl jeden souboj za druhým, ale i šance Pižmy či Ladě. Už už jsme zvedali ruky, ale po závaru v Lukovanském vápně jsme trefili tyčku. nakonec však pojišťovací branka přišla 5 minut před koncem, kdy golmanovi vypadla lopta a Laďa byl u míč první a nejdůraznější - 1:3

  Lukovany ještě stačili snížit 2 minuty před koncem na 2:3 po odraženém míči po rohu a následné trmě vrmě domácí prostřelili vše co stálo v cestě. Navíc už však neměli, každá série jednou končí a tak skončila i ta Lukovanská - po 5 vítězných zápasech narazili na Ketkas a zaslouženě prohráli.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ja chcu taky!!!

(toga, 24. 5. 2008 22:45)

Orka drž mě fleka. hahahaha

re Orca

(Cantona, 20. 5. 2008 21:08)

tak se s Loučkama pořádně snaž ať se Peťovi Uličnýmu ukážeš, třeba se přijede kouknout, když už mají po sezoně. :-)

přestup??????????????

(orca, 20. 5. 2008 16:46)

Jelikož skončilo mé působení u firmy 3P,oslovil mě trenér 1.FC Brno a nabídl mě angažmá.Uznejte,že taková nabídka se neodříká,ale jaro svama odkopu,tak zdarec.

3 body..................

(orca, 20. 5. 2008 14:03)

musím uznat,že Luvkovany zlobily až moc,ale nakonec sme urvali tři body a na jaře sme ještě napukli a doufá,že to bude platit i po neděli.Zdarec

Miga

(trenink, 19. 5. 2008 20:26)

Gratuluju chlapi k vítězství, jen tak dál... Pata se me trochu zlepšila, tak jestli to pude, zkusím dorazit na trénink a uvidím.

:-/

(Filda, 19. 5. 2008 9:57)

Bojuju, snažím se, běhám, střílím, bráním, centruju, hlavičkuju, prostě do toho dávám všechno... ale trápím se :-/

hodnocení hráčů

(Cantona, 19. 5. 2008 7:11)

Braňo - celý týden léčil bolavé kolínko a vyplatilo. Chytl minimálně 2 jasné gólovky.

Marek - spolehlivý solidní výkon, na lepším terénu se určitě projeví jeho dobrá rozehrávka

Honza - hrál stopera poprvé v životě a nezklamal. Byla tam 1-2 chybyčky, ale ve srovnání s Cantonem, který jich jen za první půlku v Příbrami udělal 5. Je dobré zjištění, že tam může občas zaskočit, ale počítám s ním stabilně na levém bekovi.

Cantona - post předstopera mi sedí víc a se svým výkonem jsu spokojen, málokterý souboj jsem prohrál, i rozehrávka byla slušná. Chyba byla v první půli kdy jsem odkryl střed a šli jsme v 6 hráčích k rohovému praporku, kde lukovany házely aut.

Max - i s jeho výkonem jsu spokojen, hrál jednoduše, vyhrál spoustu hlav a i osobních soubojů. V nabitém kádru nemá stabilní flek, ale nemám problém ho kdykoliv postavit, je na něj spolehnutí.

Filip - bylo to o trošku lepší než v Příbrami, ale Filda má navíc. Škoda že mu nevyšla ta střela. Možná by mu pomohl gól Loučkám!!!

Pižma - to stejné co Filda, taky Pižma by ve IV.třídě měl převyšovat zálohu soupeře. V důležitém momentu an sebe vzal zodpovědnost, vnikl do vápna a byla z toho penalta. S Loučkama ale musí máknout víc, má na to!!!

Norek - minule jsem ho v poločase vystřídal a dnes byl náš nejlepší záložník, dal branku, snažil se, běhal, nabízel se. Pokud ale chce hrávat stabilně musí trénovat, marodi se uzdraví a konkurence se zvýší.

Ori - škoda že nezakončil své sólo lepší střelou. Takticky zahrál dobře, žádné oplácení či kecání nebylo.

Laďa - dal branku a od toho tam je. Někdy mohl volit nahrávku zpět na záložníky z druhé vlny.

Toga - prakticky se nedostal ke své střelbě, ale podal bojovný týmový výkon.

Jarda - sbíral cenné zkušenosti a nezklamal, při věkovém složení mančaftu je jasné, že bude hrávat čím dál častěji, i když třeba ne ty klíčové zápasy co nás nyní čekají.

Čmelda - nastoupil na 15 minut na levé záloze a byl platný, bojoval tak jak Čmeldy známe.

Cipa - taktické střídání na 2 minutky. Díky Cipo, že když je potřeba tak zaskočíš, v zimě ti to na hokeju vrátím a zaskočím v případě potřeby za tebe já. :-)