Jdi na obsah Jdi na menu
 


KUŘIM B - KETKOVICE 7 : 0 ( 3 : 0 )

24. 9. 2012

Néni co psat. Jeli jsme tam samozřejmě pro body a věděli, že to nebude úplně nejlehčí  A tak šlo o to si zasportovat na pěkném hřišti za slunečnýho podzimního odpoledne a moc se nenasr...nenastartovat  (viď Maxi).

Uběhali jsme 25 minut, pak jsme měli pěknou šanci, kterou Orka bohužel nedal a z protiútoku tam padl první. Do půlky nám tam padly celkem 3 fíky úplně jak přes kopírák. V kabině jsme si trošku dáchli, řekli si priority do zbytku zápasu a s tím tam šli. Oživení přinesli oba útočníci a tak škoda byla posledních 5 minut, kdy jsme si nechali dát tři branky, nevypadalo by to až tak moc. Ovšem Braňo se taky občas vyznamenal.

Prostě mladí kluci z Kuřimi jsou někde úplně jinde, hrají pestrou útočnou hru na kterou se dá skutečně koukat. Sportovně nezbývá než popřát hodně úspěchů a honem za mladejma oslavaňákama vejš. Moc bodů by v týhle soutěži ztratit neměli.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE

(max, 24. 9. 2012 8:33)

Ahoj. Ti kluci z kuřimy nemají co dělat ve č třídě, kam si my starší už jdem jen vyprdět abysme doma netloustli.Ty emoce nadávky k tomu patří, je to jen na hřišti. Někomu se uleví, jiný se nase.. ale to jak je kdo jaká povaha. V neděli to chce porazit bitýšku už jen proto že za ně hraje můj kolega z práce. Tak na trenink, a v neděli ahoj. max.

RE

(Honza M., 24. 9. 2012 12:53)

Kluci díky moc.I my z toho nemáme radost že musíme začínat od 4.třídy.Ale co se dá dělat.Musíme se s tím nějak poprat a co nejdříve postoupit.Vím,že to nebude úplně jednoduché ale doufám,že se to povede už teď.
Díky za pěkný zápas v myslím přátelském duchu bez nějakých zákeřných faulů apod.AŤ SE DAŘÍ.... Honza M. FC Kuřim

Re: RE

(Honza M., 24. 9. 2012 13:25)

Ještě pro zajimavost jak to viděl náš trenér :)
http://new.fckurim.cz/?p=3570