Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Zakřany 3:2 (1:1)

14. 10. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Miga (65.m Čmelda), Cantona, Honza - Filip, Pižma, Roman (46 Norek ), Ori - Laďa, Tomáš

Branky : Laďa 3 góly !!!!!

 

    Do utkání jsme vstoupili jako uragán aběhem 5 minut měli 3 gólovky, ale ani Pižma či Tomáš branku nedali. Z rytmu nás vykolejilo zbytečné zranění stopera Michal Garžíka a během několika minut co byl ošetřovám Zakřany také spálily dobré 2 šance.

   Byli jsme aktivnější a do dobré šance se dostal Ori po pěkné přihrávce od Cantona, ale střelba levou nohou není jeho silná stránka. Přesto taťka Orka bojoval a několikrát z levé strany centroval. Branka padla až po jeho rohu, který Filip ještě přihrál Laďovi  a ten začal svůj střelecký koncert 1:0

  Prakticky po celou první půli jsme byli lepší, přesto hosté srovnali střelou z 20 metrů z pravé strany po brejku do rozhozené obrany 1:1 Ještě do přestávky mohl skóre změnit Tomáš, ale toho prvačka už vůbec neposlouchala a jeho střela šla bůh ví kam.

   Do druhé půe nastoupil místo Romana, který byl po nemoci, čerstvý Zdena Pospíšil. Byli jsme opět aktivnější a zdálo se mi, že se rozehrála i levá stran Přema s Tomášem, kteří se mě v první půli moc nelíbili. Pižmovo sól hned na začátku druhé půle výborný Honza Pelikán vyrazil. Tomáš  zazdil třetí 100% šanci, když ho sám proto brankáři Pelikánovi vyslal Cantona. A tak branka přišla po střílené přihrávce z pravé strany od Filipa  a La´dovi stačilo jen nastavit nohu - 2:1.

   Stoper Miga dostal několik dalších kopanců na bolavou holeň a tak musel střídat. Měl dokonce zlomený holení chránič. Tomáše jsem podobně jako v Loučkách stáhl na stopera a Čmelda začal lítat v útoku. Hned po několika minutách to s důrazem přehnal a v souboji nakopl brankáře Pelikána - zasloužená karta. Brankář oplácel a kupodivu to rozhodčímu nevadilo. Stejně jako další oplácení levého beka po dalším souboji s důrazným Čmeldem nebosražení Pižmy bez míče při našem rohu. Čmelda ale ukázal, že není jen důrazný, ale i chytrý hráč, z vlastního obraného pásma zasprintoval a vyvezl míč a poté nádherně vyslal Ladě do brejku a ten se nemýlil - 3:1.

  Hosté ale ukazovali, že ne náhodou jsou na 4. místě a byli nebezpeční. Po podle mého názoru zbytečném Honzově faulu asi 3 metry za vápnem si Braňo postavil zeď a stoupl si za ni. Chytrá Zakřanská střela placírkou kolem zdi znamenala snížení na 3:2 a zdramatizování zápasu. Měli jsme další šance zápas rozhodnou, třeba Čmelda se krásně uvolnil, ale jeho slabou střelu levou Honza Pelikán chytl. Možná to chtělo přihrát volnému bráchovi Čmeldo. A tak nám všem zatrnulu, když pár minut před koncem zcela volný Peťa Vorel střílel z hranice velkého vápna vedle.

   Co říci závěrem. Nebylo to moc pohledné utkání, bylo tam dost nepřesností v kombinaci, neproměněné šance, kiksy v obraně, nepřesné výroky rozhodčího,vyčítání si kdo komu měl nahrát, no prostě fotbal IV. třídy jak má být. Přesto si tvrdím říci, že jsme byli minimálně o ten gól lepší a vyhráli zalouženě, možná jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem.

  Nyní nás čekají závěrečné 3 záapsy podzimu - v Knínicích můžeme jen překvapit a já v to věřím Můžeme si zahrát pěknej fotbal nahoru dolů jako loni a prohrajeme třeba 5:2 a nebo zvolíme strategii podobnou jako v Loučkách a odvezeme nějaké body??? Budu o tom přemýšlet. Poté máme doma Říčany a pokud vyhrajeme prolomíme hranici 1 roku doma bez prohry!!! A na závěr jedeme do Senorad a i na tento zápas proti Tomovi Ošmerovi se moc těšíme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cantonovi

(miga, 16. 10. 2007 11:42)

Omlouvám se na středu z tréninku, mám tu pišťalu naraženou jako kráva - budu se snažit abych byl fit za ten zápas v Knínicích a nechám to odpočnout.
Braňo: Máš pravdu, že jsem si za to zranění můžu sám - příště ti to pustím :-)
Knínice: Chlapi, nemáme co ztratit. Když budeme držet panty a mákneme tak třeba ten bod dovezeme.

xxx

(pižma, 15. 10. 2007 10:55)

plně souhlasím s Fildem a dneska i s hodnocením trenéra. Nemá cenu to nijak dál rozvádět měl jsem dát v prví půlce dva góly hlavou, na začátku druhý přidat třetí a byl klid... Dost na sobě cítím, že nestíhám tréninky a nehraju v pohodě, balón mě neposlouchá jak by mohl.

dneska jenom celek

(Sid, 15. 10. 2007 9:33)

1. Zklamání !!!
Že by někdo někoho pochválil, pokynul spoluhráči za (třeba i nepovedenou) přihrávku, tak to je vám naprosto cizí. Keců, kdo to jak měl zahrát je až nad hlavu. Myslím, že vás ty panty u čumáků musí bolet víc než nohy. Někdo má míč, sotva ho zpracovává, už na něj dva nebo tři křičí, že mu má nahrát. Proč furt každýmu radíte, vždyť každýmu z vás musí být nepříjemný, když má okolo sebe hromadu radilů, co a jak má udělat. Pak si vyber ??? No a to všechno odvádí od hry a vlastního soustředění a obrovsky snižuje týmový výkon.
2. To dobrý, co jsme si odnesli...
Určitě je pozitivní, že byl zápas hodně těžký a podařilo se ho zvládnout. I ty body se samozřejmě hodí, obzvlášť, když jsme Zakřaňákům odskočili.

Ale důležitý je i dobrý pocit ze hry a ten včera - nic moc.

k hodnocení

(Braňo, 15. 10. 2007 9:31)

Já jsem si nestoupl blbě,jak jste mě odhalili po zápase,mněl jsem strach aby mně netrefil balón,proč si asi gólman staví zeď? Aby nedostal branku? Kdeže,
aby nepřišek ke zranění a mohl chytat dále.Věřte zkušenějšímu.
A k Fildovi,má ve všem pravdu,já to taky hraji pro zábavu a pokud mě nevyhodíte budu chodit a bavit se,
zachytat si a snažit se aby jsme měli dobrý pocit,že jsme si zahráli.Prosím,prosím nevyčítejme si kdo co zkazil,povzbudme se.

K Migovmu hodnocení

(Braňo, 15. 10. 2007 9:21)

Souhlasím s hodnocením až na to že zranění si zčásti spůsobil sám.Kdyby zapoměl na to,že jsme se někdy nepohodli na tom že jsem si zařval "mám" a nevyšlo to,mohl mi nechat balon,když jsem si zařval,stál jsem mu za prdelí a 100%ten balon byl můj,místo toho ,vyvezl balon na kraj hřiště,nepovedl se odkop a už musel hasit skluzem a tam se to stalo.Migo,zkus mi už věřit.

Zakřany

(Filda, 15. 10. 2007 9:00)

Tak hošani, vítězství je doma a to je důležitý. Ze zápasu si musíme vzít to kvalitní a na ostatní zapomenout nebo nepřipustit, aby se to opakovalo. Byl to zase jeden ze zápasů "ukecaných", a mě se takový zápasy nelíbi. Každej hledá chybu na druhým, místo aby mu pomohl a hrábl třeba za něho. Vždyť nikdo z nás na tom není tak, aby mohl odjezdit zápas nahoru dolů. Ale že se rozčilujete, že někdo nenahraje tak a zase tak, no comment. Určitě to nikdo schálně nechce pokazit a každý se snaží hrát co nejlépe. Hoši, hrajem čtvrtou třídu a bereme to jako koníčka, tak to tak berte. Měli bysme být parta, tak se prosím v kabině nebudeme hádat po vyhraným zápase. Tak teď se těším na další zápas, i když nevím co od něj mám očekávat.

hodnocení hráčů

(Cantona, 15. 10. 2007 7:58)

Braňo - potvrdil svoje přednosti, tzn vybíhání, padání pod nohy, centry atd. Ale školácky si stoupl za zeď a byl z toho gól.

Marek - zvlášť v první půli nebyl jistý, levé křídlo bylo rychlejší a tak musel několikrát faulovat. Dopředu perfektní.

Miga - hrál s přehledem, dirigoval obranu. Škoda zbytečného zranění.

Cantona - zase jsem si dobře zaběhal nahoru dolů, pochválit se musím za přihrávky na ložený gól Orimu a Tomášovi. Někdy jsem nezvolil optimální přihrávku, spousta akcí šla provést jinak.

Honza - zápas mu nevyšel, spousta chyb a nepřesností. Tradičně mu ale nikdo neutekl. Zbytečně fauloval kousek za vápnem a byla z toho branka.

Filip - tak toho musím pochválit, 2x přihrál Laďovi na gól, dal spoustu dalších pěkných centrů.

Pižma - svou kvalitu potvrdil například krásným sólem v druhé půli. Śkoda že se dost rozčiloval, jeho výkon to srazilo.

Roman - je to velice platný hráč do kombinace, musí po nemoci nabrat více fyzičku.

Zdena Pospíšil - dnes nebyl ani lepší ani horší jako Roman či Pižma. Zahrál průměrně,nezklamal ani nezazářil.

Ori - už se naučil levačkou ocentrovat, ale ještě ne vystřelit. Občas se zapoměl vrátit a taky zbytečně fauloval v první půli blízko naší brány. Druhou půlku se zlepšil.

Tomáš - bude trénovat střelbu pravačkou!!! V levé noze má dynamit, ale když to má na opěrku většinou netrefí bránu. Druhou půli byl aktivní a taky se zlepšil.

Laďa - zaznamenal hattrick a byl velice nebezpečný celý zápas. Super výkon Laďo. Akorát si musíš vzít příště víc peněz,ať nemáš v hospodě dluhy, stovka je na 3 branky málo. :-)

Čmelda - možná byl tochu přemotivovaný a tak dohrál několik soubojů, brankář Pelikán může povídat. Krásně přihrál Laďovi na třetí gól.

BORCI ...

(MaŠ, 14. 10. 2007 23:33)

gratulace, mně do smíchu moc není :(