Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Troubsko 6:4 (1:0) - příprava na umělce

30. 3. 2009

  Sestava se rodila poměrně těžko, s některými hráči jsem sice byl domluven a měli volno,někteří další se však ozvali až těsně před zápasem, že jim to nevyjde. Naštěstí jsem byl domluven s klukama s Čučic a 2 hráči nám vypomohli - a bylo nás akorát 11.

  Do utkání jsme vstoupili aktivně a snažili se hrát kombinačně. Umělá tráva měla dobré odvodnění, takže prakticky nebylo znát, že celý den pršelo a umožňovala dobrý kombinační fotbal.

 První branka padla po sérii přihrávek po zemi - Sláva z poloviny hřiště našel Cantonu, ten sice mohl z 25 metrů vystřelit, ale nahrál do pravého křídla Přemovi Harákovi, ten si míč pokopl téměř k lajně a přízemním centrem našel Norka na malém vápně který míč uklidil do sítě 1:0.

 Po zbytek první půle se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách, ale brankáři byli vždy na svém místě a tak po poločase platil výsledek 1:0.

Po změně stran to začlo padat a utkání bylo jako na houpačce. Nejprve Troubsko vyrovnalo, když jejich hráč zůstal 20 metrů od vápna volný,otočil se a pumelicí málem trhal síť - 1:1. Během několika minut soupeř otočil skóre na 1:2.

 I my jsme však nesložili zbraně a po tvrdé střele Slávi z dálky brankář míč vyrazil před sebe, Laďa byl u něj nejdříve a z malého vápna nepochopitelně minul bránu, když při střele uklouzl. Naštěstí se s brankářem nezranili.

  Náš tlak sílil a Laďa si spravil chuť přesnou  přízemní střelou levou nohou z velkého vápna srovnal na 2:2

 A přidali jsme další branku, když centr z levého křídla přeletěl až na pravé a následný centr do vápna se odrazil od dezorientované obrany ke Cantonovi a ten neměl problém strhnout vedení na naši stranu 3:2.

 Soupeř měl ve svém týmu několik individualit, kteří tým táhli a byli velmi nebezpeční. Nám čím dál více odcházely síly, záloha sice docela dobře vypomáhala útoku, ale snad kromě Dušana moc nepomáhala obraně. A tak se stalo co se muselo stát, neobsazovali jsme soupeře, nestačili se s ním vracet  = dostali jsme branku na 3:3 a i na 3:4.

 Na rozdíl od soupeře jsme nemohli střídat a tak někteří hráči mleli z posledního - přesto jsme toto divoké utkání znovu otočili. Robin toho druhou půli moc nenabránil, byl však u obou našich dalších branek. Nejdříve v plném sprintu z pravého křídla našel před bránou Laďě, který u zadní tyče sice z úhlu ale přece jen dostihl míč a trefil bránu 4:4

 I další branka padla po rychém protiútoku, kdy opět z pravého křídla servíroval Robin míč před bránu a zakončoval Dušan 5:4. Nutno naše hráče pochválit, kdyby v dostatečném počtu nesprinovali dopředu asi by jsme tolik branek nedali.

V závěru jsme soupeře dobře vystavili do offsidu a z protiútoku si rychlý Přema Harák obhodil i vybíhajícího golmana a do prázdné brány završil skóre na 6:4.

Utkání stejně jako reprezentační trenér Petr Rada hodnotím kladně, na rozdíl od bezbrankového výsledku ve Slovinsku utkání nabídlo 10 branek a branky jsou kořením fotbalu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Cantona, 1. 4. 2009 11:53)

Souhlasím z hráčama,dobrej špil, i mě utkání bavilo. Se Slávem jsem si na stoperu docela vyhověl, jednou zaútočil on jednou já a tak jsme se tak neunavili jako naši mladí kluci na lajnách. :-)

...

(Rob, 31. 3. 2009 17:14)

oprávněnou kritiku přijímám... poučení pro příště:)

jinak hodně zajímavej spiel s dobrým koncem, jen víc takových...

bludišťáka pro střed zálohy a celou obranu :);)

výkon

(orca, 30. 3. 2009 9:30)

Máš pravdu,nebyl sem 100procentně zdravej a síly na vracení ve druhé půlce už nebyly,ale myslím,že to byl slušnej zápas.