Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Senorady B 5:2 (4:0)

12. 10. 2008

  V utkání se slaboučkým soupeřem, který hrál úvodních 15 minut pouze s 10 hráči jsme měli od samého počátku drtivou převahu, defakto se hrálo pouze na jednu bránu. Dobře jsme kombinovali ve středu pole, přenášeli jsme hru z jedné strany na druhou a bylo otázkou času kdy padne první branka.

  Zodpovědnost na sebe vzal Filip, který po narážečce od Ladě vyslal nepříliš prudkou, ale chytrou umístěnou střelu k tyčce a vedli jsme 1:0.

   Náš tlak narůstal, správně jsme hru roztahovali do obou stran, kde jak ori tak robin svou rychlostí převyšovali soupeře. Po pěkné akci levé strany dostal míč do nohy Žán ve velkém vápně, zkusil kličku a soupř ho zastavil za cenu faulu - penalta. Tu Ori bezpečně dává a tak bylo 2:0.

Mohli jsme přidat další branky i když přišel 11 hráč Senorad, pěkné střely Filipa i Pižmi končili na boční síti, pěkné centry Robina jsme také nepřetavili v gól, Pižmova hlavička šla taky vedle, Laďa opět selhal v koncovce, když nedal 2 gólovky, zkrátka šancí bylo na 10:0.

A urodila se až další, když Ori pronikl po levé straně a chytře přehodil brankáře - 3:0.

Další branka padla po pěkné akci středem hřiště, když Cantona nádherně uvolnil Norka a ten pozemi vystřelil a zvýšil na 4:0.

  Žánův trestňák skončil na břevně a tak se šlo do kabin za stavu pouze 4:0.

  I takovýto stav nezabránil tradiční poločasové slovní přestřelce. V poločasu jsme udělali změnu - aby si všichni zahráli poslal jsem na plac Maxe a za rozhodnutého stavu stáhl kapitána Ladě. Pásku převzal dobře hrající Ori.

  Druhou půli jsme začali Cantonovou chytrou brankou na 5:0 kdy přeloboval brankáře. Nahrávku na gól mu vrátil do té doby výborně hrající Norek.

  Bohužel jsme podlehli sebeuspokojení, a mysleli si, že bezproblémů nasázíme slabému soupeři 10 branek, přestali jsme se vracet, přestali jsme být důrazní v soubojích a začli jsme zbytečně kličkovat či odkopávat míče. jaký kontrast s první půlí, kdy jsme si míč posouvali po zemi a soupeř neděděl kam dřív skočit.

  Hosté po 2 zkrumážích po rozích a naší nedůraznosti dosrkali míče za Čmeldova záda a bylo rázem 5:2

  Vystřídal jsme Filipa, který nemohl pořádně zasprintovat za Vládě a začali opět dominovat. Pěkné akce jsme měli zejména po pravé straně, kde si Jerry poměrně dost zaběhal s naší novou akvizicí Robinem.

  Mohli jsme nebo spíš měli jsme proměnit alespoň jednu z dalších cca 8 gólovek, ale netrefil se ani Norek 2 x z voleje, netrfil se ani Žán, když k němu padal míč na malé vápno, Přema šel sám na bránu ale mířil nad, Pižma šel sám na bránu, posadil všechny na prdel a nahrál Vláďovi na malé vápno, ale jeho střelu někdo na brankové čáře vyrazil a když pro změnu Vláďa byl sám před brankářem nesobecky přihrál do prava agilnímu Robinovi, který sice gól dal, ale podle pomezního Emila z offsidu a tak neplatil.

 Co k tomu říci. Jsem spokojen s výkonem celého mančaftu v první půli a s výkonem některých hráčů i v půli druhé. Muže zápasu volím 2 hráče, Oriho a Robina. Ori dal dvě branky a hrál výborně především v první půli, ve druhé sahal po hat-tricku, ale asi se bál že by to bylo moc drahý. Robin jezdil na pravé straně jako motorová myš, nádherně stříleně centroval a měl vyrovnané oba poločasy. S Fildem jsme se po zápase shodli, že to Filda bude mít moc těžký se probojovat zpátky na svou pravou zálohu.

  Zápas ukázal, že na tom nejsme tak špatně, jak se povídá. Příští týden máme volno a poté nás čekají 2 nejtěžší záapsy v sezoně. Možná bude naší výhodou, že po sérii špatných výsledků a konfliktech uvnitř kabiny s námi nikdo už moc nepočítá. Věřím, že když zahrajeme na hranici našich možností jsme schopni v těchto špílech uspět.



  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re Orca

(toga, 18. 10. 2008 10:36)

Co ti mám povídat. Je to na hovno. Pořád to tahá. Snad to do příštího maču odlehne. Ale nevím nevím.

fotbal podle mých představ

(Cantona, 15. 10. 2008 10:50)

První půlka byla skutečně podle mých představ a je jedno jestli je soupeř slabý nebo ne, vždyť loni jsme dokázali hrát pěknej fotbal třeba v Knínicích, doma s Loučkami či v přáteláku s Rapoticemi.Zkrátka naše hra - přihrávky do nohy ve středu zálohy a do běhu na krajích zálohy by měla stejná hrajeme-li se Senoradami B nebo s Realem Madrid. Co se týče party, je potřeba aby chodilo 15 lidí na trenink a pak se nemusí nic řešit přes media ale na treninku nebo po treninku na pivě.

koment

(Filda, 14. 10. 2008 22:08)

Z mého hlediska to moc povedený zápas nebyl. Ano, první poločas se mi líbil, hráli jsme to jak si to představuju, hezky narážečky, po zemi. Vedruhé půli jsem střídal otravený, protože někteří si mysleli, že je zápas vyhraný. Skoro všichni chtěli jenom dát gól a s obranou to bylo už horší. Byl to soupeř, kterého jsme měli porazit o deset gólů. Takhle kdyby dal ještě gól, strachujeme se o vítězství. Doufám, že si to všichni hráči uvědomí, protože další soupeř bude úplně jiná káva! Takže euforie z vítězství není zase až tak na místě.

vztahy....

(orca, 14. 10. 2008 21:33)

Já nevím co tady furt pišete za sračky,já sem myslel,že to sou stránky o fotbale.Myslím,že by bylo lepší si sednout a vyřešit to osobně a ne na fotbalovejch stránkách aby z nás měli všichni v okolí prdel!!!Tak už toho nechte a radši napište něco k zápasu,třeba to jak sem byl skvělej,cha,cha..................Garžo,co tvé zranění????

Všem!!

(toga, 14. 10. 2008 20:14)

Jenže tady už ta parta není jak byla dřív!! A TO MĚ SERE.

Dejte s tím už pokoj :-(

(Sid, 14. 10. 2008 7:16)

Tady to rozhodně nevyřešíte a jste okolí pro smích, ať hrajete prales nebo kraj to je úplně jedno. Kdybyste byli parta, tak dokážete udělat něco i mimo kopání do meruny.

Namornikovi

(fanda, 13. 10. 2008 23:10)

Tak to by bylo hodne zle kdyby se nezastal KAMARAD,KAMARADA ze?Kazdopadne pane Namorniku,potom co jsem cetl zpet ty komentare MIGA neni ten kdo by mel nosit tu flasku! Ale ten kdo ze sebe dela toho nejlepsiho a nema na to!!!!!!!!!!!

Kdo je námořník

(Cantona, 13. 10. 2008 20:01)

Pepek Námořník je můj bývalý spoluhráč z Rapotic a jsme velcí kamoši. Je pravda že jsem ho během přáteláku v Bitýšce v našem velkém vápně při soupeřově rohu chytl do kravaty a už jsme se rubali, potřebovali jsme si vysvětlit kdo koho měl obsadit. Oba nás tehdy vyloučili a asi 2 dny jsme spolu nemluvili. Ve středu jsme si tehdy na treninku podali ruce a v neděli se pak radovali společně z vítězství.

utkání

(orca, 13. 10. 2008 18:50)

Konečně se hrál fotbal,jak bych si představoval.Pár nahrávek v zadu a přes střed zálohy kolmá nahrávka do předu ,jak to umí jen Pižma,škoda jen že sem z těchto šancí nedal branku.I já sem dal Žánovi pár nahrávek do běhu do křídla,ale už není bohužel tak rychlej jako třeba Garža,ale to nevadí hrajem to přece pro zábavu a já sem se včera pobavil dokonale.Cantono žádný strach z placení nemám a rád bych Hatrick někdy dal protože se mě to ještě nikdy nepodařilo.Ještě omluva Pižmovi,já sem o tobě věděl,ale strašně sem toho gola v tu chvilu chtěl dat,tak sorry.

To máš pravdu

(Fandič, 13. 10. 2008 16:06)

Já taky nevím kdo je NÁMOŘNÍK

Zápas

(Námořník, 13. 10. 2008 11:37)

Je škoda, že se vám zatím nedaří jako v minulé sezoně, ale dohadovat se v kabině a řešit něco přes net ve 4.třídě je mnohdy k smíchu.Cantona jako hrající trenér nemá lehkou pozici. Dobře ho znám, hrával jsem s ním řádku let a asi třikrát jsme si to vysvětlili ručně, jednou přímo na hřišti, ale po zápase už jsme byli zase kamarádi. Fotbal bez emocí není fotbal, ale ty musí zůstat na hřišti.Migu neznám, ale reaguje hodně podrážděně na běžné hodnocení. K lepším výsledkům musíte táhnout za jeden provaz a často se toho musí hodně překousnout. Kritika k fotbalu patří, ale další zápas se dá dokázat , že nebyla třeba oprávněná. Proto Migo, vem flašku a vrať se za svými kamarády.
Dívám se , že i u vás se hodně fandů schovává za anonymitou webu. Proč?

hodnocení trenéra

(Cantona, 12. 10. 2008 19:57)

Píšu to pokaždý, tak doufám, že nikoho moc nenaseru. Ale jako trenér, dokud mě nikdo neodvolá, mám právo zhodnotit výkon jednotlivých hráčů.

Čmelda - neměl žádnou práci a dostal 2 branky za které nemohl. Bylo vidět, že je to hráč a dal se mu zpět přihrát balón.

Marek - výborný výkon, v rozehrávce náš nejlepší bek.

Cantona - na stoperu moc práce neměl, ve druhé půli si i zaběhal dopředu a po dlouhé době dal branku.

Pižma - výborná první půle a ve druhé střídal lepší momenty s horšími. Nebylo mu souzeno dát gól, nicméně lepší pokud si munici schová do Říčan na naši výhru 1:0 než zvyšovat se Senoradami na 6:2

Norek - výborná první půle, nahrál jsem mu na gól, ve druhé půli pak zase on mě. Nicméně musel jsem ho seřvat za zbytečné kličkování když měl vedle sebe volné hráče. Za stavu 5:0 moc nebránil.

Ori - nejlepší náš hráč v první půli hýřil pohybem, škoda že ve druhé půli nebyl tak ve hře.

Filip - hrál střed zálohy velice chytře a účelně, je radost si s ním nahrát balón do nohy. Bohužel je limitován zraněním.

Robin - překvapil mě výborným výkonem, má rychlost, chytrost, přihrávku a 20 let. Tenhle borec bude prohánět i jiné hráče než Jerryho.

Žán - vybojoval penaltu, trefil břevno z trestňáku. Už by potřeboval dát branku, která by korunovala jeho dobrý výkon.

Laďa - nedal 2 gólovky, nicméně na hřišti byl platný, přihrál na gól Fildovi, sklepl míč na střelu Pižmovi atd. Ve druhé půli na hřišti chyběl, zvlášť když do vápna létal jeden centr za druhým. jsem přesvědčen že na podzim dá branku jak Říčanům tak i Domašovu.

Max - málokdy se stane aby Max hlídal hráče ještě těžšího kalibru než je on sám. Bylo úžasné sledovat jak si Max naběhl dopředu, mířil si to neohroženě k vápnu, když ho 2 hráči soupeře současně sejmuli.

Vláďa - díky hodovému veselí nehrál od začátku ale jen půlhodinku v závěru, přesto se dostal do 2 velkých šancí, ale nedal. Jeho místo ale asi není v útoku.