Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Senorady B 3:3 (0:2)

22. 6. 2008

  Bohužel jsme závěrečné utkání sezony nezvldádli. Před utkáním jsme předali Brańovi důchodcovské bačkory, tankistickou helmu a sošku brankáře a věřili jsme, že v jeho posledním zápase kariéry pohodlně zvítězíme.

  V sestavě došlo k několika změnám, šanci v základu dostali Vraník, Jarda, v obraně tvrdil muziku Max. Bohužel jsme ale nebyli schopni udržet ve předu míč a naše přihrávky se odehrávali maximálně mezi stopery, beky a středem zálohy. Soupeře trestal z brejků a dal do přestávky 2 branky.

  Po změně stran neviditelného Vraníka nahradil Laďa a měli jsme chuť výsledek otočit,  bohužel při absenci Čmeldy, Filipa,Norka, Romana a Migi jsme neměli moc jiných možností co se sestavou udělat, na vystřídání tam bylo kromě Vraníka minimálně 5 dalších hráčů!!!

  Hráli jsme vabank a dostali třetí branku - 0:3. Přesto jsme to nezabalili, měli jsme míč více na kopačkách a po centru Togi hlavičkoval Laďa přímo do šibenice na 1:3

  To bylo asi 20 minut před koncem a naše brankářská legenda Braňo předal rukavice synovi Borisovi. A ten hned chvíli na to zlikvidoval další brejk hostí - sólový nájezd střídajícího útočníka.

Pižma chvíli na to překopl balón za obranu na Togu a ten halfvolejem snížil na 2:3. I další branka padla z kopačky Togi, Cantona přenesl míč na Jardy ten přihrál do předu opět Togovi a jeho projektil znamenal vyrovnání na 3:3.

  Do konce chybělo pár minut a náš tlak vrcholil, bohužel jsme z něj branku nedali, penalta se taky nepískala (údajná výhoda?) a tak jsme utkání zakončili remízou 3:3 pro mě osobně je tento výsledek velkým zklamáním, v podstatě tu plichtu beru jako prohru. Náš výkon byl nejhorší za celou sezonu a jsu rád, že už je konec.
 

  
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-ú

(Filda, 25. 6. 2008 9:25)

Michale, nic si z toho nedělej. Oni všichni vidí jen ty chyby. Ale to jak hořela naše obrana třeba v domacím zápase s Říčanama, a po tvém příchodu už nepadl gól, na to už si nikdo nevzpomene. A ono je jednoduché to prat dlouhýma balónama dopředu a neudělat chybu. Když chcešale něco vymyslet, občas se to stane. Jak říkám, je to jenom sport, je to jenom fotbal a kdyby jsme byli bezchybní, tak hrajeme první ligu...

fandovi

(Cantona, 25. 6. 2008 9:05)

Souhlasím že jsme hráli špatně a že jsem špatnou rozehrávkou na polovině hřiště zapříčinil 3.gól Senorad. Možná bys to zahrál ty líp a možná by ses mohl i podepsat. :-)

Hnus!!!!!!!!

(Fanda Ketka, 24. 6. 2008 17:45)

Nehráli jste nic. Doma a takový výkon to je ubohost. A jestli ten cantona je Michal MATOUŠEK, tak tam nemá napsany, že nahrál Senoradum na DVĚ branky.

hodnocení trenéra

(Cantona, 22. 6. 2008 21:28)

Braňo - neměl moc práce, jenom vytahovat balóny ze sítě po brejkách hostí. Chytat se žádný gól nedal.

Boris - ukázal že je velkým příslybem a chyceným nájezdem nás nechal ve hře o body.

Marek - jeden z mála dnes přihrál balón

Žán - 15 minut na záloze nestíhal, byl pozdě v soubojích. I potom na stoperu zahrál lepší zápasy.

Honza - taky toho dnes vystřídal hodně, stopea, beka, předstopea. Měl dost síly a v závěru hrál 5.halva a dost nám pomohl k vyrovnání.

Max - ten lítal všude, bojoval snad ze všech nejvíc, ale někdy hrál dost neúčelně. Není to hráč co by měl rozhodovat zápasy, ale z jeho vůle by si měli vzít všici příklad

Ori - asi se na mě bude zlobit, ale neprosadil se. Malé zlepšní až posledních 15 minut.

Pižma - taky už toho neoběhá co dřív,ale snažil se, krásně nahrál Togovi na gól.

Cantona - 15 minut na předstoperovi celkem solidně, na střed zálohy chybí rychlost i fyzička.

Jarda - první půlka slabé, že nemá bal=on není výmluva, musí si ho vyžádat. Druhou půlku lepší výkon a pěkná přihrávka na gól.

Toga - první půlka byla špatná,byl na střídání, ve druhé se zlepšil a dal 2 branky, další nájezd nedal a ještě stihl pár dalších střel.

Vraník - nepodržel ve předu míč, neuměl si naběhnout do správných míst. Bohužel našim veteránům Laďovi ani Čmeldovi se výkonostně ani neblíží.

Laďa - hrál 2.půli a dal krásný gól hlavou do šibenice. Pořád v našem mančaftu nevidím lepšího útočníka.