Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Říčany B 6:4 (2:3)

29. 10. 2007

Sestava:

Braňo - Max, Marek, Žán (46 Cantona ), Honza -  Filip (46 Roman), Pižma, Norek, Ori (57 Čmelda) - Laďa, Tomáš

Pižma 3 branky, Tomáš 3 branky !!!

   Do utkání s týmem, který 5x v řadě vyhrál, jsem udělal několik změn. Vláďa má zlomený prst na ruce a Miga nateklý kotník, proto nenastoupili. Cantona se také na celý zápas necítil a tak sledoval první poločas z lavičky.

   První branku jsme dali mi, když po Norkově rohu hlavičkoval Pižma - 1:0. Místo aby nás to uklidnilo nás Říčany začli přehrávat a kupili jsme chybu na chybě. Nepřesnými přihrávkami jsme se zbavovali míče a tak soupeř trestal. Během chvilky vyrovnal na 1:1 a potom zvýšil střelou z dálky na 1:2. V této chvíli jasně dominovali a přehrávali nás. Obranná činnost celé naší zálohy se mi vůbec nelíbila a ani obrana nepůsobila jistě. Naštěstí Tomáš udělal to co umí - vypálil přízemní ránu levačkou z 25 metrů golmanovi přímo mezi nohy - 2:2.

Klikni pro uzavření

Golman hostí se chvíli styděl, ale že je to pan brankář ukázal o pár minut později, když rukou vytáhl nad břemno další Tomášovu jedovku. Říčany ale byli první půli lepší a zaslouženě dali další branku na poločasových 2:3.

   To už mě bylo jasné, že se s tím musí něco dělat. Udělali jsme podstatné změny v rozestavení, dolů šli Filip a Žán a nastoupili Cantona a Roman. Cantona hrál stopera, před něj se posunul Max, Marek šel na svoje místo na pravého beka. Na záloze šel Roman na střed a Norek se posunul na pravo.

   Druhý poločas jsme začli s elánem, že skóre otočíme. A ejhle, Říčany kopali roh asi v 5.minutě aˇBraňo školácky míč srazil pod sebe, Říčanský útočník ani neřekl dík a dal na 2:4.

   A v tento moment nás už spousta lidí odepisovala. My jsme se však nehádali a mákli jsme. Na plac vlítl místo Oriho Čmelda a děly se věci. Odpovědnost na sebe vzal opět Tomáš, který propálil golmana a snížil na 3:4 a soupřův trenér povzbuzoval hosty slovy modrá vlna. Minutu na to to byl Pižma, který vyrovnal na 4:4. Chvilku nato Tomáš zvýšil na 5:4 a soupeřův trenér stále povzbuzoval modrá vlna. Nebylo to z naší strany rozhodně vše, po Romanově střele a reflexním zákroku nrankáře dorážel opět Pižma a bylo 6:4.

Klikni pro uzavření

 A to mohli padnout i další branky, například Cantona nedoskočil u zadní tyče na pěkný centr. Krásně centroval z leva Tomáš a Laďa hlavičkoval jen těsně vedle. Popravdě i soupeř měl šance a například z malého vápna překopli naši kasu.

   Co říct závěrem. Diváci viděli za 10 korun deset branek, což určitě není špatné. Navíc takový obrat se jen tak nevidí a my jsme tím potvrdili příslušnost k absolutní špičce a silné trojce (Knínice, Loučky, Ketkas).Navíc jsme prolomili hranici 1 roku doma bez prohry!!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?????????????????????

(orca, 29. 10. 2007 20:11)

Jsem ze svého výkonu dost rozčarován,až na prvních 10 minut.Zkrátka výkon čistá nula.Tak snad v nedělu.A ještě chci napsat,že Cantona je velmi dobrý hráč do obrany a první půle bez něj a Michala G.byla vzadu dost schit.

Když se nekecá a nehádá tak to jde!!!!

(Max, 29. 10. 2007 12:37)

Fotbal se mi líbil.Nikdo nekecal, nehádali jsme se a hlavně jsme mákli. Nepamatuju, že by někdo takhle otočil zápas jako my!A když to někdo skazil, byl hned za ním někdo jiný, kdo jeho chybu napravil.Žádné to kecání tys to zmr...., co děláš....,proč jsi to neudělal takhle..Prostě se makalo a hodně se toužilo vyhrát.Dali jsme všichni do toho myslím všechno. Patříme ke špičce tabulky a to jsme potvrdili.Tak ahoj příště.

hodnocení hráčů

(Cantona, 29. 10. 2007 7:44)

Braňo - musí být sakra rád, že jsme to otočili, ten kiks po rohu by neudělal žák. Jinak chytal spolehlivě.

Marek - první půli na stoperu to nebylo ono, na beku druhou půli výborný.

Žán - bylo vidět že ve stoperské dvojici s Markem hráli poprvé, navíc na mokrém trávníku dělal chyby.

Max - pan bojovník, líbil se mi první půli na beku i druhou na předstoperovi. Samozřejmě že má ale nedostatky v rozehrávce.

Cantona - nastoupil na druhou půli a přispěl k dirigování a vyhecování týmu. Průměrný výkon.

Filip - několikrát nepřesně nahrál, nedovolil si obejít hráče, limitovalo ho zranění. Snažil se hledat na druhé straně Tomáš a jednou ho vyslal do šance.Od hráče jeho kvalit čekám víc.

Norek - první půli špatně bránil a kdybych mohl střídat 5 hráčů šel by ven. Druhou půli na levém halvu zahrál slušně.

Pižma - dal hattrick a byl motorem týmu. Nebudu ho moc chválit, takové výkony od něj prostě čekám. Ale první půli to bránění taky nebylo ono.

Ori - měl dvě tři pěkné akce dopředu, to jo, ale to bránění - hrůza !!!

Roman - s jeho příchodem se hra zálohy zlepšila, kvalitní dopředu, spolehlivý dozadu. Kdyby přišel včas hrál by celý zápas.

Čmelda - kam ho postavíš tam zahraje. Přišel na plac a dali jsme 4 branky a žádnou už nedostali, to mluví za vše. Věřím, že po kolaudaci a přestěhování se do Ketkovic začne trénovat a popere se o základ.

Tomáš - střílel, střílel a střílel. A dával důležité góly. A taky centroval. No prostě super výkon Tome !!!!

Laďa - byl u každě akce a na většinu branek právě on nahrál. Zkuste zastavit metrák živé váhy. Výborný výkon Laďo!!!

:-/

(Filda, 29. 10. 2007 7:15)

Kluci díky, moc jsme vám nepomohl.