Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Říčany B 3:2 (0:1)

14. 5. 2007

Sestava:

B.Valo - M.Mihalisko, M.Matoušek, P.Mohelský, M.Horák - P.Pavliš, T.Ošmera (45m L.Taras)R.Skokan (70m D.Rosa), V.Duba - T.Garžík, L.Mohelský

Branky: L.Taras, P.Pavliš, T.Gažík (penalta)

Stále hrajeme asi bez 5 zraněných hráčů, přesto jsme si se slabými Říčanami vytvořili od začátku veliký tlak a šance. V koncovce chybělo trichu více klidu, přehledu a šikovnosti. Velké šance spálil hlavně Tomáš Garžík, který místo umístěné střely chtěl trhat sítě ranou zpár metrů. Výborně hrál Přema, na kterého Říčanští nestačili a neustále si pomáhali faulama, díky benevolenci rozhodčího dohráli bez červené karty. Do pěkné akce se dostal po přihrávce Michala Matouška  Roman Skokan, pěkně míč zasekl na levačku, aůe trefil jen tyč. A tak Říčany trestaly, z ojedinělého protiútoku prudce ocentrovaly z pravé strany a hlavou day na 0:1.

   Po změně stran se hrálo prakticky na jednu bránu a hosté kupili chybu za chybou. Zkušenější mužstvo by jim  asi nasázelo 10 gólů, nám však chybělo více fotbalovosti při řešení jasných šancí. Někdy jsme místo přihrávky volnému hráči volili kličku do dvou obránců a podobně. Nedali jsme ani penaltu, ke které se postavil Ori. Naštěstí to tam padlo s pomocí teče obránce Kaprovi a během chvilky i Orimu, kterému tentokrát Laďa přihrál.Ori dostal za oslavu branky žlutou kartu.

Vypadalo to že to tam bude padat dále a vylepšíme si skóre, hosté prakticky vůbec nestačili a dost faulovali, ale měli tam jednoho šikovného útočníka, který po dvoumetrovém offsidu zahnul naší obraně, kde ho stíhali 3 hráči a vtipně kolem vybíhajícího Braně míč došoulal do brány z zadní tyčce. Pokud to ten hráč chtěl, tak to bylo moc chytré.

 Náš tlak pokračoval, do šancí se dostali Tomáš Garžík,  Vláďa Duba a i Vraník, ale branka nepadala. A tak si Ori chytře počkal ve vápně až ho hráč Říčan odhypne  aspadl. Penaltu s přehledem proměnil Tomáš Garžík.

   Utkání jsme tedy vyhráli, ale dost utrápeně, takového soupeře by jsme měli přestřílet minimálně tak, jak nás minule přestříleli Loučky.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

červený býk

(Red bull, 14. 5. 2007 13:35)

uvidíme komu to tam bude padat doufám že vám ne nazdar

Gratulace podruhé !!!

(MaŠ, 14. 5. 2007 7:19)

Kluci gratulujeme Vám, nebojte, bude líp, konečně 3 body a teď Vám to tam začne padat. Hold prostě někdy má každý útlum. Mějte se a ať se daří ;)