Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Nová Ves 4 : 4 (1:1)

14. 8. 2006

V utkání s Novou Vsí padá vždycky hodně gólů a bylo tomu tak i tentokrát. Prvvní branku Ketkovic vstřelil přízemní technickou střelou k tyči Filip, ale hosté vyrovnali po hlavičce, kterou Braňo vyrazil pouze na břemno a dobíhající útočník byl u míče dříve. Byla to škoda, protože to byl gól do šatny. Druhou půli jsme začali opět lépe a výsledkem byl gól Laďě Mohelského. Soupř pak opět po naší chybě vyrovnal, kdy jsme byli všichni moc vytažení. Když Filip vymetl levačkou šibenici, zdálo se že vyhrajeme. Nová Ves však vyrovnala i potřetí. To už byl na hřišti Čmelda, který nejenže zvýšil na 4:3, ale i vyfauloval soupeřova obránce. Rozhodčí Borovička ale neviděl ruku ve vápně Nové Vsi, velmi dobře však viděl údajný faul ve vápně Ketkovic a tak v poslední minutě kopala N.Ves penaltu, kterou dala. Je to škoda, neboť jsme 4x vedli a vždy jsme vedení ztratili. Tak snad příště.

Sestava: Valo - Nedbal, Garžík M, Ošmera, Garžík T - Klimša, Matoušek M, Posíšil, Duba (80m Horák) - Skokan R (60m Mohelský P), Mohelský L

Branky: Filip Klimša 2x, Mohelský Laďa, Mohelský Pavel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co jsem viděl

(Zdeněk Mohelský, 14. 8. 2006 20:11)

Viděl jsem první poločas ve kterém jsme byli jasně lepší, ale neuměli jsme z toho vytěžit víc než Filipuj gól a naopak po standartní situaci kdy nedokázal Braňo hlavičku téměř z vápna vyrazi lépe než do břevna jsme inkasovali gól do šatny. I v druhé půli jsme byli lepší, soupeř hrozil pouze z levého křídla kde byl šikovný útočník, naopak v obraně dělal zmatky kterých jsme my měli využít víc a dostat se na dvoubrankový rozdíl.
Pro "dobrou duši" nevím kde stála při Čmeldově gólu, možná u pípy, já jsem stál na valu v ofsajdové linii a mohu říct že to ofsajd nebyl. A pokud si rozhodčí vymyslí faul (sám řekl že viděl faul a ne ruku) v poslední minutě utkání tak potom nevím co je ovlivnění zápasu. To jestli měl někdo dostat žlutou není zas tak důležité, zákroků na žlotou tam bylo víc.
Doufám že příští zápas budeme víc zakončovat, kdo nevistřelí nedá gól.

zlepšení

(Cantona, 14. 8. 2006 12:15)

Oproti loňskému roku vidím určité zlepšení v obraně, i když jsme dostali 4 góly - Jara zahrál výborně, na to že pár let nehrál to bylo excelentní, Tomášovi Ošmerovi to jde ve středu obrany s Michalem Garžíkem taky líp jak na bekovi a Tomáš Garžík na levé obraně to je jistota, i když je ho tam možná škoda.

Ztracené body

(Přemysl Pavliš, 14. 8. 2006 11:53)

Nekteří hráči hrají lépe,někteří hůř.Fotbal to nebyl špatný,ale neumíme udržet vedení,což je velice špatné!Chtělo by to nového brankaře,ale kde ho sehnat!Rozhodčí byl pěknej debil a za tu penaltu,bych mu nakopal do pr....!Doufám,že se mužstvo poučilo a příště vyhraje.Hodně štěstí.

Ještě k našemu mančaftu

(Zdena, 14. 8. 2006 11:24)

Takovej výkon na postup asi nestačí, ale postup taky není prioritou tohoto ročníku. 4x vyhrávat a vždy si nechat vyrovnat je dost velká chyba. Fotbal to byl pohlednej a pro mě měl vše co k němu patří. Jen ty body mohly zůstat doma. Mohli jsme víc střílet ze střední vzdálenosti a některej ten přímák narvat přímo na bránu. Gólmani tentokrát nebyli hvězdami utkání. Filipova střela do šibenice byla ukázková. Ale po bitvě každej generál ....... Zahráli jste hoši dobře. Z Lufkovan to snad bude za plnej počet.

Můj úhel pohledu

(Zdena, 14. 8. 2006 11:15)

Rozhodčí zápas ovlivnil hned z několika důvodů. Penalta proti Ketkovicím nebyla za ruku jak píše Špatná duše, ale za faul kdy měl mít někdo z našich ruce na ramenech soupeře. Ani soupeř nevěděl za co ta penalta byla a kdo vlastně fauloval. On ji zkrátka písknout chtěl. Ruka ve vápně pokud není při těle a míč letí na branku je ruka ve vápně a tudíž penalta. Jeho argumentace, že " já tu ruku slyšel ale já ji neviděl" je směšná. Zvlášť, když mu to Emil signalizoval. A tak poctivýho čárovýho asi nikdo jinej nemá - bohužel. A pozápasové vypisování zápisu o utkání byla fraška sama za sebe.

zápas

(dobrá duše, 14. 8. 2006 7:56)

Tak to asi na postup není, nejlepší hráč byl Nevrzal který pustil jeden gól s ofsajdu a zařídil vyloučení hostujícího hráče za takové strkání by se nedohrálo ani jedno utkání. A když vyloučil hostujícího hráče měl Čmelák dostat žlutou kartu.
Jinak rozhodčí utkání nezvládl ale zápas neovlivnil. Nová Ves kopala penaltu za ruku která byla Nedbal. Penalta na Novou Ves asi bych ji taky nepísknul ruka byla nastřelena poměrně z malé dálky 4 m. Jinak fotbal stál za dvě věci (za ho... a zanic)

Dobrý zápas

(Filip, 14. 8. 2006 7:50)

Řekl bych dobrý zápas s nešťastným koncem. Myslím, že se za svůj výkon nemusíme stydět, to spíš rozhodčí, který konec hodně nezvládl! Nezbývá nám nic jinýho než se z tohoto zápasu poučit a do dalších mistráků dát ještě něco navíc, aby jsme získali tři body !!