Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Moravské Knínice 3:4 (1:3)

8. 6. 2008

   Před utkáním se řešilo zda hrát či ne, protože déšť pořádně kropil ketkovský trávník až moc. Nakonec jsme se shodli, že se hrát bude a tak se za děště začínalo. Úvodní čtvrthodinku jsme byli jasně lepším týmem a měli i šance. Toga nebezpečně střílel po pěkném Laďově přiťuknutí. Branku ale dal až po nákopu z poloviny hřiště Miga, když jím kopnutý míč zaplaval ve vzduchu a skončil v síti 1:0.

   Knínice ale převzali iniciativu a na podmáčeném hřišti byli brzy lepším týmem. Přišla chyba kdy si dávali přednost Vláďa s Migem a soupeř zpoza šestnáctky volejem míč umístil do sítě .1:1.

  Další Knínická branka přišla po rohu když Knínický hráč přehlavičkoval naše nejlepší hlavičkáře Pižmi s Laděm. Knínický hráč byl totiž v pohybu, když si nabíhal zezadu a dal na 1:2.

  Přišla další Knínická akce po pravé straně a střela, kterou Braňo vyrazil, bohužel Knínický útočník byl u míč nejdříve, otočil se a míč pohotově uklidil do sítě 1:3

V tu chvíli jsme byli na ručník, byla tam i další Knínická akce, kdy míč poskakoval po brankové čáře. Nakonce přišlo zranění stopera Migi a na plac šel ve 40. minutě Čmelda.

V poločase jsme udělali další změnu,dolů šl Toga, na plac šel Žán na své místo stopera, Čmelda šel na brko.

Ve druhé půli už nepršelo a to nám svědčilo. Bohužel jsme nemířili přesně a udělali jsme další kiks, tentokráte Laďa měl po soupeřově rohu míč odkopnout, ten mu nesedl a nahrál na velké vápno hráči Louček a ten zvýšil na hrozivých 1:4

  V 65.minutě dal po centru na zadní tyč branku Vláďa na 2:4. Po této brance jsme udělali v 70.minutě poslední změnu, z práce přijel Honza a šel na svůj post levého beka, kde Vlá´da nepůsobil vůbec jistě. Dolů šel ale Norek a maratónec Vláďa měl za úkol rozběhat zálohu na ještě větší obrátky.

  A skutečně jsme otěže zápasu převzali my a na vysychajícím hřišti byli lepším týmem. Přišla i kontaktní branka po ideální Čmeldově přihrávce z levé strany míč do sítě uklidil Laďa 3:4.

  Do konce zbývalo ještě dost času a Knínice viditelně znervózněly. Do slybné šance se dostal Pižma, bylo tam i několik zajímavých trestňáků, ale ani Pižma ani Žán branku nedali. A tak mohl vyrovnat 5 minut před koncem Filip, který se dostal z pravé strany do zakončení, ale jeho střela z 14 metrů mířila těsně vedle. Knínice taky zlobili ale branku už nedali a protože jinak výborně pískající rozhodčí nastavil i přes 3 střídání na každé straně a nějaké to ošetřování pouze minutku tak jsme vyrovnat už nedokázali a tak mohou Knínice na 99% slavit postup do 3.třídy.
 

 

  
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nesouhlas s nesouhlasem

(Raulito, 9. 6. 2008 17:20)

Nevím Cantono s čím nesouhlasíš? Já viděl až druhý poločas, ten ovládali hosté cca do 25 minuty, pak se to vyrovnalo Ketkas převzal otěže protože hosté zbytečně zalezli. Vody na hřišti i v druhým poločase bylo až moc, i tak tam byly pěkný akce, líbili se mi třeba i rohy od Oriho, byla tam taková série rohů, kopl 2 výborně, ale hlavičkáři snad uhýbali před balónem a až potřetí to kopl blbě. Hosté byli vyzrálejší (viz ono podržení míče ve předu), ale s trochou štěstí mohl Filda a nebo Pižma vyrovnat. No Loučkám by to stejně nepomohlo, jen remizovali v Příbrami.

nesouhlas s DD

(Cantona, 9. 6. 2008 9:18)

První půle se hrála na vodě a to více vyhovovalo hostům, od 15.minuty byli o třídu lepší než my. Ve druhé půli hřiště vyschlo a my jsme převzali iniciativu. Škoda že jsme nehráli celý zápas jako úvodních 15 minut či závěrečnou půlhodinku. Kolem tohoto zápasu bylo před zápasem tolik humbuku, že se skutečně rozhodovalo pouze na hřišti a i rozhodčí pískal rovinu. Přítomen byl i delegát. Gratuluji klukům z Knínic k zaslouženému vítězství.

podplácení

(Dobrá Duše, 9. 6. 2008 9:00)

Zhledem ke skutečnosti, že jsme svoje utkání nehráli byl jsem se podívat na Ketkovice – Moravské Knínice. Utkání bylo na takovém terénu dobré i když spíše připomínalo vodní pólo. Terén více nahrával domácím, který vyrovnal fotbalovost hostů.
Ale co mne nejvíc zarazilo byly řeči před zápasem o koupených rozhodčích, podplácení soupeře a další. To to jsem na hřišti neviděl až na maličkost, situaci kdy domácí pomezní zapomněl nějak praporek dole a domácí snížili na 3:4. Že by to bylo uplácení?

koment

(Filda, 9. 6. 2008 6:46)

Pěknej zápas. Za stavu 1:4 jsem myslel, že dostanem osmičku, ale ukázalo se, že i za takového stavu není nic rozhodnuto a srovnání bylo na mých kopačkách. No vlastně na Oriho kopačkách :-)) Slibuju, že do další sezóny budu hodně vybírat při koupi nových, aby mi tam občas nějaká branka padla. Jinak se těším na příští sezónu. Bude nám sice o rok víc, ale my to těm mladíkům z druhých mančaftů ještě pořádně osladíme. Jsem rád, že hraju za Ketkas a jsem rád, že se drží parta i mimo fotbal!! Taky bych chtěl ocenit Michala a Sida, protože oni se tomu fotbalu věnují opravdu nad rámec všech ostatních. Doufám, že mi koupíte aspoň pivko, když vás tady tak chválím :-))

xxx

(pižma, 8. 6. 2008 22:39)

Souhlasím že jsem hrál ho..o. Moc jsem se do hry nedostal, řekl bych můj nejhorší výkon.U toho druhýho gólo jsem byl dřív než protihráč, ale hlavičkoval jsem jen do jeho hlavy, holt takový góly padají nevím jestli u toho byl aji Laďa. Třikrát jsme je nechali skórovat po odvrácení balónu( 2x po rohu, 1x po Braňovyn zákroku) což je hodně špatný!!
Každopádně vyhrýli zaslouženě, je jen dobře, že jsme to dokázali zdramatizovat, aspoň se diváci pobavili.Škoda mojí zblokovaný střely z vápna nebo Fildovi střely vedle. Jinak všimli jte si pánové jak se drží v předu balon, když potřebuješ udržet výsledek?

hodnocení trenéra

(Cantona, 8. 6. 2008 21:00)

Braňo - neměl tolik práce jako s Loučkami, přesto měl několik dobrých zákroků, škoda že mu obrana více nepomohla, když zázračně vyrazil gólové šance. Ohlásil, že za 14 dní se Senoradami B bude chytat poslední zápas své bohaté kariéry.

Marek - první půli na vodě nic moc, byl u 3.branky, druhou půli hrál po zemi a velmi dobře.

Miga - ach ta zranění, už je to tu zase. Míšo musíš se dobře pojistit a vyděláš majlant. Branka byla pěkná, ale byla tam i chyba při 1.brance.

Cantona - nevím co napsat, výkon nic moc, ve druhé půli o trošku lepší.

Žán - hrál druhou půlku a taky tam měl jeden kik, ale branky s toho nebyla. Jinak spolehlivý.

Honza - hrál 20 minut a škoda že nebyl na celý zápas.

Vláďa - post levého beka na vodě mu neseděl, dělal dost chyb. Přesto jsem na tohoto hráče vsadil, že se zápasem něco udělá a šel na 20 minut do středu zálohy. Celou druhou půlku hrál Doubek výborně.

Filip - kvalitní výkon, bojovnost tam byla, pěkné centry taky.Kdyby dal 5 minut před koncem branku byl by hrdinou.

Pižma - odehrál spoustu lepších zápasů. I dnes ukázal pár svých dobrých momentů,ale má rozhodně navíc. Chtělo by to míň řečnit. :-)

Norek - na podmáčeném hřišti patřil k lepším hráčům díky své lehkosti. Bohužel se hrály dlouhé balóny a tak nebyl tolik ve hře. Střídán nebyl kvůli špatnému výkonu, ale proto že jsem chtěl Vládě dát na střed zálohy.

Ori - v první půli měl solidní začátek, pak se stejně jako celé mužstvo topil ve vodě. Ve druhé půli průměrný výkon. Váhal jsem jestli střídat v 70. minutě Oriho nebo Norka, nakonec Ori zůstal protože je to mladý rychlý kluk. Dnes se moc neprosadil, tak snad příště.

Laďa - dobře se mu běhalo a dal branku, občas neměl komu sklepnout míč. Při bránění se mu nedařilo - při 2.brance byl přehlavičkován a při 4.brance špatně odkopl míč. I pro Ladě platí to co pro Pižmu - míň se rozčilovat. :-)

Toga - měl raketový nástup a pěknou střelu, pak se ale celé naše mužstvo vytratilo a s ním i Tomáš. V půli byl střídán, jel do práce na noc.

Čmelda - kam ho postavím tam zahraje, minulý týden chytal, dnes začal na lavce, ve 40.minutě střídal a šel na stopera, druhou půli už hrál na křídle. Krásně nahrál na 3. branku. Škoda že pak už neměl moc balónů.