Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : M.Knínice 0:2 (0:2)

29. 10. 2006

Sestava:

Braňo - Jara N, Michal G , Čmelda, Tomáš O(60m Max) - Filip K, Michal M, Zdena P(60m Honza Šic), Tomáš G - Luboš T, Přema ¨P

Ve větrem a deštěm provázeném utkání nás hosté přehráli a do poločasu dali dvě branky. My jsme byli u všech míčů pozdě, kombinace vázla a i když jsme se náhodně dostali do šance tak jsme tradičně selhali.

Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji, oživení byl dopředu posunutý Michal Garžík který rozběhal naši zálohu. Pospec nastřelil tyčku a ránu Tomáše Garžíka golman hostí vyrazil. Branku jsme tedy nevstřelili a 13 minut před koncem nás rozhodčí podruhé schoval před deštěm do kabin. V závěru už jsme si ani moc šancí nevytvořili, snad jen Filda krásně uvolnil Přemy, ale ten mířil vedle.

Souipeř vyhrál zaslouženě, po 2 gólech jen kontroloval hru a hrál co mu stačilo. Nám strašně moc chybí útočník co by dal třeba 10 gólů za sezonu jako dřív dával Laďa, pořád hraje někdo jinej a je těžké se sehrát. No a dlouhodobá absence Pižmy je znát více, než jsme si na začátku sezony připouštěli.

Příští kolo hrajeme v Senoradech, tak snad se polepšíme a rozhodně nepojedeme prohrát ani do Nové Vsi, které taky v závěru podzimu dochází dech. Nějaké body by jsme rozhodně ještě nahrát měli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xxx

(pižma, 2. 11. 2006 13:09)

Nepočítejme statistiky, to můžem dělat v zimě nebo po sezoně. Musíme se soustředit na další zápas, pokud budeme přistupovat ke hře jako v neděli tak ze Senorad body nepřivezem.Musíme začít hrát od první minuty a jít za vítěztvím a ne začít hrát až za stavu 0:2. To kdo kde hraje je věc trenéra.
To jestli budu na jaře hrát je pořát ještě otázka, samozřejmě bych moc chtěl. Ale i kdybych hrál tak to nic neřeší, musíme se sebrat a chtít hrát všichni, musí se BĚHAT nabízet se a nahrávat si do prostoru, to se nedaří ani trochu !

obrana

(Cantona, 1. 11. 2006 11:45)

Oproti dřívějším letům se obrana hodně zlepšila, hráči jako Jara Nedbal jsou poznat. I těch divokých 4:4 bylo oproti dřívějším přestřelkám s Novou Vsí (5:6) poklidné utkání. Loni jsme dostávali polovinu gólů co letos, ale dávali jsme 3x víc a proto jsme na tom hůř než loni.

Cantonovi

(dobrá duše, 1. 11. 2006 11:37)

Vypadá to, že ti neslouží dobře paměť (tak mladý a nepamatuje si dva měsíce starou věc) dovol abych ti to připomněl Ketkovice – Nová Ves 4:4. Jinak útok nastřílel v 11 zápasech 21 gólů což je slušný průměr 1,9 na zápas. I když je pravda, že 12 gólů dali velmi slabé Nové Vsi 4 zde se podepsala obrana včele s gólmanem a 8 katastrofálním Zakřanům i zde se nechali dát gól, pak ten průměr vypadá jinak 21 – 12 = 9 : 9 = 1 gól.

Odborníkovi Dobré duši

(Cantona, 1. 11. 2006 7:22)

Zatím jsme inkasovali 18 branek v 11 špilech = 1,63 na zápas. Ani v jednom zápase jsme nedostali víc jak 3 branky. Nechápu logiku D.Duše, stačilo by kdyby náš útok dával špil co špil 2 góly a byly by jsme úplně jinde.
Souhlasím že mě to ted na záloze nejde jak na začátku sezony, Michal Garžík zahrál druhou půli daleko líp. Ani jeden z nás není tak gólovej jako Pižma, už se nemůžu dočkat až bude zase hrávat.
Rapo loňské problémy vyřešilo 6 novými hráči z vyšších soutěží, my se zvedneme sami větší treninkovou vůlí.
Děkuji D.Duši za kritiku která nás motivuje. :-)

Cantona

(dobrá duše, 31. 10. 2006 22:58)

Pokud má mužstvo na 8 místě aktivní skóre tak není špatný útok ale obrana. Srovnávat něco s Rapem je jako srovnávat Porše a Trabanta.Byl jsem na Vás 2x a pokaždé obraná činnost katastrofa. A citoval jsem současnou obranou činnost v Rapoticích a ne loňskou. Pokud se na jaře zvednete tak jenom dobře ale zatím to na to vůbec nevypadá. V loňském roce jsem v této době jsem už věděl přesně co se bude dít aby se hra zlepšila, v tom je podstatný rozdíl. Jestli dá někdo Cantonu na středního halva tak nevím, nevím co si od toho slibuje. Nakopávané míče kde nikdo neví kam jdou a nesváděj to na nemoc.

Tragedie

(Pavliš Přemysl, 31. 10. 2006 17:27)

Jsem rozčarován nejen z výsledků celého mužstva,ale i ze sebe.
Někteří lidi pořád nechápou,že já nejsu utočník a goly dávat neumím.
Snad se probereme a v nedělu vyhrajem.Už je mě s těch našich výkonů na blití.

zklamání

(Cantona, 31. 10. 2006 15:27)

V současné mizerné formě jsme na výborné Knínice neměli, byli spolu s Riem jedinými mančafty, kteří nás přehráli. Body jsme blbě ztratili jinde a od té doby se vezeme. Nesouhlasím s Duší že máme mizernou obrannou činnost, vždyť podle počtu inkasovaných branek patříme k nejlepším, horší je to s útočnou hrou a střílením branek.V neděli jsem byl zklamán svým výkonem, po nemoci jsem to neuběhal a tak jsem moc útoku nepomohl.Fakt se to dá srovnat s Rapem před rokem (předposlední místo a katastrofální hra)ale taky se z toho dostaneme.

Není každej den Posvícení

(Zdena, 31. 10. 2006 5:48)

Hele Dobrodušče, pokud si dobře pamatuju tak to tvoje Rapo bylo loni po podzimu taky na sestup. Holt letos chlapi ladí formu.

Ošťa

(dobrá duše, 30. 10. 2006 14:21)

Samo měl jsem dojít ve 12 hod a ve 14 hod jít domů a nebyl bych otrávenej

Dobrodušci

(Zdena, 30. 10. 2006 12:56)

Když chceš něco vidět, měls přijít o 2 hodiny dřív.

ostuda

(dobrá duše, 30. 10. 2006 11:38)

Tak že hošani to co jste předvedli byla katastrofa, před sezonou jste machrovali s umístněním na předních místech ale zatím se neustále propadáte dolů. Obraná činnost katastrofa (to samé je i v Rapu) záloha nepřihraje míč Cantona 9 přihrávek a 8 soupeřovi. Jak pak může dát útok gól když nedostane přihrávku. Samozřejmě lze svést špatný výkon na 2x přerušení ale to byste dostali 5 gólů, spíše to pomohlo vám. Tak se vzpamatujte ať není v Senoradech ostuda když máte z nich srandu a vypisujete nesmyslné kurzy. Měl jsem raději zůstat doma a nebo v Rapu na holkách tam bylo alespoň něco k vidění.

Střelci

(Zdena, 29. 10. 2006 23:09)

Myslím, že je nás víc, co jsme dost rozčarováni výsledky letošního podzimu. Nechcou tam ty góly nějak padat, ale ani hra není nijak líbivá. Slušnej byl ještě ten přímák od Filipa, škoda, že to nešlo níž a blíž k tyči. S absencí tradičních střelců souhlasím s Mičelikem, chybí mě ale taky lepší střed zálohy a zrychlení a zpřesnění rozvíjejících se útoků. Tam bych očekával změnu nejdřív.