Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Lukovany 5:1 (3:1)

18. 6. 2007

Sestava:

B.Valo - M.Mihalisko, M.Matoušek, H.Šic (45m Z.Pospíšil), T.Ošmera - P.Pavliš, R.Skokan (60m M.Horák), Z.Mohelský, T.Garžík - L.Mohelský, P.Mohelský

Branky : P.Mohelský 2x, L.Mohelský, R.Skokan, T.Garžík (PK)

  Utkání se zkušeným, ale nedisciplinovaným týmem Lukovan jsme začali převahou a šancemi. Po centru z levé strany míč u zadní tyče uklidil do brány Čmelda a vedli jsme 1:0. Přišli další šance, ale místo zvýšení soupeř po pěkné individuální akci středem vyrovnal.

   Soupeř však zbytečně fauloval rukama ve vápně Ladě a byla penalta. Hráč začal protestovat a urážet sudího - uviděl žlutou a za chvíli i červenou. Převahu jsme využili další brankou po pěkných narážečkách se míč dostal k romanovi, který bombou pod víko zvýšil na 3:1. Po rohu Oriho hlavičkoval do břemna Honza Šic, který jel v poločase do práce a tak ho nahradil Pospíšil.

    Ve druhé půli už to bylo jen an jednu bránu a brankář hostí si fakt zachytal. Zápas připomínal minulé kolo proti senoradům, kdy to taky mělo být aspoň 10, ale dali jsem pouze 5 branek. Tak tomu bylo i tentokrát. Po pěkné kolmici M.Matouška své sólo poměnil Laďa a jednu ze svých X šancí proměnil i Čmelda. Pěkné střely levačkou měl Ori, z 10 metrů přestřelil Ošmera, asi 5x pálil Zdena Pospíšil,ale brána byla zakletá a tak utkání zkončilo pouze 5:1.

  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HRJFK

(DEL PIERO, 19. 6. 2007 8:48)

DOBREJ ZÁPAS