Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Lukovany 10:2 (5:0) přátelsky

20. 8. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Michal G, Michal M, Jara S - Filip, Pižma, Norek, Ori - Laďa (40m Čmelda), Tomáš G

Hostům byli zapůjčeni Max, Žán a Vraník (jinak by jich bylo málo)

Branky: Pižma 3x, Ori 2x, Michal M 2x, Čmelda, Laďa, Tomáš G  - Vraník (pk) Luigi

  Utkání jsme začali brankou Pižmy po Norkově přihrávce v první minutě a pak už to šlo samo. Na pravou zálohu se po delší době vrátil Filip a ukázal, že je to jeho flek. Z 10 branek jich na 5 přihrál !!!! Podle mě Man of the match!!! To Orka si odbyl premiéru na levé straně a zejména v první půli zahrál výborně, dokonce se naučil centrovat i levou nohou a dal i dvě branky. Ve středu hřiště kraloval Pižma, rozdával balony a jako bonus přidal 3 branky. Slušně zahrál i Norek. Každý z útočníků Laďa, Čmelda i Tomáš si dali po brance, což není moc, ale na druhou stranu je jedno kdo dává góly, jestli útok nebo záloha. Většina hráčů pochopila, že je lepší zpětná přihrávka než střela od rohového praporku, v tom vidím pozitivum.

   Obrana neměla moc práce, přesto ji nutno pochválit. Oprostím se od hodnocení své osoby, snad jen to chtělo zlepšit přihrávku a proměnit loženku z malého vápna.V závěru mě také předsprinoval mladý Lukovanský hráč a málem z toho byla branka.  Přesto Michal M dal 2 branky a nezklamal. Stoper Michal G rozdával míče, prakticky nic nenakopával a téměř nechyboval. Velice dobrá byla jeho spolupráce s Markem Mihaliskem, který ukazuje jak má hrát moderní krajní obránce. To na druhé straně mladý Jarda Skokan, má ještě rezervy, musí zlepšit hlavně odhad a hru hlavou. Na druhou stranu může využít svou rychlost. Brankáře Braně těžko hodnotit, více práce bude mít určitě za týden s Riem.

    Za hosty nastoupili 3 naši hráči Max v obraně, Žán v záloze a Vraník v útoku. Dělali co mohli, ale debaklu Lukovan nezabránili. Vraník dokonce vybojoval pecku, kterou i bezpečně proměnil. Určitě je dobře, že mohli odehrát plných 90 minut.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář