Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Ivančice B 0 : 7 ( 0:2 )

31. 7. 2006

Utkání se nám vůbec nepovedlo, bylo vidět že soupeř hrající o 2 soutěže výše je na tom po všech stránkách lépe. Na našem výkonu se také podepsaly víkendové pařby a v tom hicu jsme v závěru odpadli i fyzicky. oproti utkání se Senoradama nám chyběly 4 opory - Laďa Mohelský, Pospíšil, Duba a Karaus, na to se však nelye vymlouvat. Minimálně na polovinu golů soupeře jsme jim sami umožnili špatnou nahrávkou či hrubou chybou. Největším stínem utkání bylo zranění Přemy Pavilše - zlomená ruka.

Sestava:

Braňo  - Pavliš, M.Garžík, Mohelský P, Ošmera - Horák, M.Matoušek. R.Skokan, P.Matoušek - Paťa Sýkora, T.Garžík ( Nedbal, Leitner, Rosa )

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ori nám bude moc chybět

(Michal, 1. 8. 2006 15:46)

Zranění Oráče je velkou ztrátou pro tým. Máme hodně hráčů co směnují, dělají odpolední atd. Ori by býval byl na každém zápase i každém treninku a díky své fyzičce i rychlosti by byl platným hráčem, navíc je ještě mladej a může se zlepšovat. Tak přeju brzkej úspěšnej návrat za ty 2 měsíce.

zlomená ruka

(oráč, 1. 8. 2006 15:20)

Jsem velice zklamaný ze sveho zranění,protože jsem se těšil na novou sezonu,nového trenéra a snad i nějaké nové mladší hráče než jsem já,ale zranění mám asi na dva dlouhé měsíce což mě pěkně sere.Přeju svým spoluhráčů i trenérovi hodně vyhraných zápasů a už se těším jak ten kulatý nesmysl budu honit s vama po hřišti.Věřím,že je v Ketkovicích dobrá parta kopálistů a že tuto sezonu se dokážou v tabulce probojovat výš než loni.Můj sen by byl postup,ale na první rok pod vedením pana Mihalisky si myslím,že do třetího místa by to bylo taky velice pěkné.Snad až v utkaní proti Riju nastoupim,budu pro naše mužstvo nějaká aspon trochu malá posila.Hodně štěstí!

???

(Sid, 31. 7. 2006 12:43)

Já to viděl !!! Oproti minule nebe a dudy

...

(G..., 31. 7. 2006 9:39)

Skóre je to pěkný! Dá se konstatovat, že padlo hodně gólů ale bohužel všechny byli v špatný síti!