Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Hradčany 6:4 (4:2)

21. 4. 2008

Náš výkon poznamenala absence 5 hráčů - Roman, Miga, Toga, Filip a Honza - všichni hráči základní sestavy. Přesto jsme byli favoritem utkání a hned ze začátku utkání jsme si vynutili převahu. Snažili jsme se míč rozehrávat po zemi a hlavně Jarda, který hrál úvodních 20 minut beka, měl spoustu prostoru na zakládání akcí. Jenže jsme hráli lehkovážně a hostující hráč z pravé strany vnikl do vápna, Braňo si s jeho střelou z úhlu sice poradil, ale na dorážku byl krátký 0:1.

   Naštěstí jsme během minuty vyrovnali po rohu a následné skrumáži se nejlíp zorientoval Čmelda a srovnal na 1:1.

    Bohužel jsme se nepoučili, hráli do plných, Ori ztratil míč prakticky u jejich rohového praporku a následoval Hradčanský brejk. Bohužel ani Marek ani Cantona situaci neřešili optimálně, vyrazili do souboje, ale byly tam pozdě a tak Hradčanský hráč běžel sám na Braňě a dal na 1:2.

   I ztohoto gólu jsme se otřepali rychle, Žán centroval a Pižma srovnával střelou z voleje na 2:2. 

    Kolem 20 minuty jsem stáhnul Žána na beka a Jardy vytáhnul do zálohy. Přece jenom Jarda má 18 let (den před zápasem to slavil) a slušnou fyzičku aby běhal nahoru dolů, Žán má zase lepší rozehrávku a hraje chytřeji.

  Další naše branka byla kuriozní, Pižma střílel z dálky asi vedle, ale Laďa do jeho přízemní střely vložil nohu a nasměroval ji do brány 3:2.

  Ještě do poločasu přišel další gól, tentokrát se trefil Norek 4:2.

  Po změně stran jsme hráli proti větru, ale i proti bojovnému soupeři, který nesložil zbraně. Příležitost hrát dostal Vraník, ale místo dalších našich branek soupeř snížil na 4:3 po trestňáku z 20 metrů a bylo to drama.

  Po faulu na Ladě jsme kopali penaltu, Pižma ji dal, ale pro vběhnutí hráčů ji musel opakovat. prokázal ledový klid a zajistil branku na 5:3.

  Do konce utkáni chybělo 10 minut a na plac jsem poslal Maxe, slavícího 12 let od přiženění se do Ketkasu. Max střídal našeho nejlepšího hráče Vládě a šel na plac z úkolem, že nesmí přes něj nikdo projít. Bohužel v přemíře snahy při závaru v našem obraném pásmu ucítil za sebou hráče, tak ho zalehl. byl to náš brankář Brańo a hosté sice z úhlu, ale přesto trefili odkrytou bránu 5:4.

  Do konce chyběli minutky kdy byl do lýtka hrubě nakopnut náš útočník Laďa. Na plac šel Cipa a hned při prvním kontaktu s míčem nezazmatkoval, nahrál Pižmovi, ten do křídla Orimu a po jeho nádherném centru svůj hat-trick završil Pižma 6:4.

Pižma(9).jpg

   Byly jsme rádi, že byl konec, protože nám bylo jasné, že do optimálního výkonu jsme měli daleko a být tu dnes lepší soupř, asi bysme nebodovali. Přesto máme 3 body a příští týden v sobotu v Babicích budeme mít kompletnější sestavu - vrací se Honza s Filipem a já jsu přesvědčen, že to bude poznat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Babice

(Cantona, 22. 4. 2008 7:30)

Toga jede do Maďarska do termálek, aspoň koleno dostane další týden klidu a na Domašov bude v plné síle. Doufejme, že bude fit Laďa a se Čmeldem v Babicích vytvoří údernou bratrskou útočnou dvojku. :-)

Zdarec

(MaŠ, 22. 4. 2008 5:27)

Koukám, že se tu mluvý o kartách :) .. já mám taky dvě :))) ... i když je to spíš k pláči, protože jsem tím prohrál zápas v Říčanech. :(((
Zdravím všechny Ketkovičáky ;)

Babice

(pižma, 22. 4. 2008 2:00)

Toga má zas prácu??

sázka

(Cantona, 21. 4. 2008 21:39)

Zatím máme s Orim po 2 špilech každý 2 žluté, polepšit bysme se měli oba!!! Navrhuji uzavřít sázku, kdo z nás to líp zvládne a za jaro nasbírá méně karet tak ten druhej by mohl něco zaplatit. Domluvíme se v sobotu. :-)

re filda

(orca, 21. 4. 2008 20:04)

To maš pravdu,že su rapl,ale zrovna Mičelik není člověk kterej by mohl kázat a moralizovat kvůli kartám,když je pravidelně sbírá a je jedno za jaký fauly.To je zase můj názor.

každá karta je jiná

(Filda, 21. 4. 2008 19:39)

Ori, nemůžu s tebou souhlasit, i když nerad. Seděl jsem mezi lidma, tak jsem slyšel ohlasy. Třeba udělal jsi krásnej průnik mezi třema lidma a vykoledoval jsi faul dvacet metrů od brány, super. Jenže ty jsi vstal, a hned si do něho začal strkat...a lidi už viděli, jak dostáváš červenou. Překvap je někdy a tohle gesto neudělej, vždyť každej z nás taky občas fauluje, je to fotbal. A Michal, no taky by toho mohlo být míň. Každá karta za kecy nebo oplácení může družstvo pěkně oslabit. Tohle je jen můj názor.

karty???????????????????

(orca, 21. 4. 2008 17:40)

Se vším cos o mě napsal souhlasím až na ty karty,protože ty je sbíraš taky dost a ruku na srdce,kdyby to pískal někdo jinej,taks měl včera dvě a 80 minutě šels do sprch,tak už mě s tím neser.Nevím proč,ale až konec se mě hrálo nějak v pohodě,snad to v příštích utkáních bude lepší.

hodnocení hráčů

(Cantona, 21. 4. 2008 10:19)

Braňo – zachytal si, chtělo by to natrénovat lepší komunikaci se zdí, viz třetí gól. V rozhodujícá chvíli chytl po cantonově kiksu nájezd za stavu 4:3. Díky Braňo.

Marek – nepůsobil jistě, měl podíl na 2 brance. Má rozhodně na víc.

Cantona – špatný výkon, také podíl na 2 brance, ve druhé půli ohromný kiks a děkuji Braňovi.

Vláďa – v sobotu běžel půlmaraton, čas 1h30minut, v neděli minikopaná, pak sedl na kolo, přijel a byl nejlepší hráč na place. Sice je v kabině lavice nad 40 let, ale Vláďa je mladík.

Jarda – začal na beku, ale po 20.minutách se prohodil s Žánem a zlepšil se na záloze. Nebyla na něm vidět oslava 18tin, fyzičku má výbornou. Chtělo by to zlepšit centry.

Norek – dal branku, zahrál průměrně. Chtělo by to víc trénovat, má na víc.

Pižma – po Riu jsem ho kritizoval, že nedal branku. Tak dal tři.

Ori – 70 minut hrál špatně – při 2.brance stratil míč, při třetí zavinil faul, opět se žk. Závěrečných 20 minut hrál podle mých představ, unikal, centroval na 6. gól.

Čmelda – hrál dobře, střídán byl, že nechodí trénovat a zápas jsem chybně považoval za rozhodnutý.

Laďa – pro mě klíčový hráč, chce míče, zapojuje se do kombinace, těžko se odděluje od míče. Dal sice gól, ale čekám kdy mu to tam začne víc padat.

Vraník – bohužel Čmeldy nenahradil, byl neviditelný. Čekal jsem minimálně více bojovnosti.

Max – spletl si Braně s hráčem soupeře a srazil ho na zem…….

Cipa – díky že nám pomohl při absenci stabilních hráčů, přihrál krátce po příchodu na plac Pižmovi a založil tak šestou branku.