Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Čučice 1:1 (1:0) - muži

29. 9. 2008

  Do utkání s našimi sousedy jsme udělali změnu v rozestavení, místo klasického 4-4-2, které hráváme už léta, jsme se pokusili oživit hru na 3 útočníky. Jelikož ale útočníků moc nemáme ve předu zůstával Pižma.

   Hned v úvodu Rio zahrozilo, když Přema Harák tvrdou ránou trfil břemno, nicméně od té doby si ho Vláďa pohlídal a Přema už tolik nezlobil. Převzali jsme taktovku a soupeře totálně přehráli, vytvářeli si dost šancí a někdo po další zahozené Laďově tutovce prohodil aby nás to ještě nemrzelo.

  Kromě toho, že jsme hráli docela pěknej kombinační fotbal jsme vyráběli stašně moc kiksů. Stoper Miga suveréně dělal kličku ve velkém vápně až přišel o míč a Max víceméně musel faulovat - penalta. Naštěstí máme dobře postavené tyčky a Jara jednu z nich trefil.

  Vytvářeli jsme si další šance a více útoků jsme vedli po levé straně, kde aktivní Vláďa si neustále nabíhal. Velikou šanci měl po pěkné kombinaci Žán, ale pálil nad bránu, na opak po pěkněm uvolnění Ori  kdy šel od pravého praporku téměř do brány měla asi následovat přihrávka pod sebe na malé vápno a né střela z takového úhlu.

  Branky jsme se nakonec dočkali po tvrdém trestňáku Togi brankář Kačírek míč vyrazil a Orka byl u míč první a ze 2 metrů rozvlnil síť - 1:0.

  Nicméně brankář Kačírek Rio podržel po dalším Togově projektilu a vytlačil ho nad bránu a tak v závěru poločasu přišla série našich rohů, ale skóre se neměnilo.

  Druhou půli jsme začali opět velkou převahou, ale Rio přeskupilo síly, do útoku poslali Radka Misaře a Sláva Adam se stáhl na předstopera. Laďa se tím pádem ve druhé půli do pořádné šance nedostal. Nicméně jsme měli gólovku, když Pižma přihrál Cantonovi, ten ještě Togovi, ale ten místo střely z velkého vápna přihrál Čučickému hráči na brejk. To jsme nikdo nevěděli, že u pravé lajny leží náš zraněný stoper Miga, u kterého stál Marek. A tak přišel rychlý brejk Čučic kdy na samotného Maxe šli 3-4 Čučičtí hráči a přišlo vyrovnání - 1:1

  Miga musel být střídán a na plac šel Čmelda. Postavil se do útoku, stopera šel hrát Žán.  Rio vycítilo šanci a bojovali jako ve finále mistrovství světa, my místo aby jsme hráli v klidu dál svou hru jsme byli v křeči. Jelikož jsme měli na lavici kvalitní hráče schopné zápas rozhodnout tak jsme střídali, přišel Norek a Filip, dolů šel Cantona a Ori.

  Nicméně hosté si výsledek již pohlídali, my jsme ve druhé půli stříleli poměrně často z hranice velkého vápna, ale Pižma měl špatně seřízená mířidla, asi 5 x minul bránu. A když nevystřelí Pižma nevystřelí nikdo, takže branka nakonec nepadla a Čučice u nás vybojovali překvapivý, ale asi zasloužený bod.

Mužem zápasu je podle mě Marek Mihalisko  - jeden z mála hráčů, které chválím jak za důraz tak za přihrávky.

  Po zápase v naší kabině nebylo slyšet slovo jak jsme tam na sebe řvali a vyčítali si kdo jakou měl šanci, nicméně na druhou stranu je dobře to ze sebe dostat ven a ve středu přijít na trenink s čistou hlavou !!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Omluva

(max, 1. 10. 2008 6:52)

Ahoj Trenére. Dneska bohužel na trenink nedojdu, jak jsem ti řikal už v neděli. Zkoušel jsem si to domluvit, ale pustí mě max. o půl hodiny dřiv takže končím v 18:30. Než se dostanu dom je po sedmé. Tak se omlouvám. Ahoj Max

Oslavany

(Boris, 30. 9. 2008 19:02)

Tak nakonec to dopadlo tak že na oslavany tady ještě budu, ale budu chybět až na ten další zápas proti senoradům.

názor trenéra

(Cantona, 30. 9. 2008 6:56)

Moc nám to teď nejde a nedáváme branky, ale třeba sparta nedala gól měsíc a taky se neposere. Věřím, že se z toho probreme už v Oslavanech, fotbal je hlavně o psychyce a to teď moc nezvládáme. Už se těším na středu na trenink, věřím v solidní účast. Po treninku zveřejním sestavu tak jak jsem míval ve zvyku aby nikdo nebyl zaskočen těsně před zápasem.

Můj pohled

(Boris, 29. 9. 2008 22:43)

No tak nebudu tady psát jak kdo co podělal a jak se komu dařilo, každej to sám ví. Ale co mě dost zklamalo, je to, že vznikali úplně zbytečný hádky jak na hřišti, tak v kabině a to je podle mě jeden z hlavních faktorl, kterej má vliv na to, že se nám tak nedaří. Tohle nás strašně oslabuje a pak se tvoří úplně zbytečný chyby. Ono je jednoduchý na útočníka řvát, proč nevystřelil, nebo podobný věci a nebo proč záložník nenahrál některýmu hráčovi. T9m že se na něj zařce se nic nevyřeší. Kdyby byl někdo z nás na jeho místě, mohl by to udělat líp, ale taky by to mohl udělat mnohonásobně hůř. Je lepší se radši dívat na to, jak sám dotyčný hraje a hledal radši chyby na sobě a zlepšoval je, nemyslím tím nikoho konkretního. Ale chtěl bych jen říct pánové, že ty nepovedený akce, který sou často k vidění, nemusí být zakončený tím, že na sebe jen hulákáte. Každej den není posvícení. Když se to nepovede ted, povede se příště, ale těma hádkama se porážíme my sami a lepšího výsledku samozřejmě nedosáhneme. To je asi tak vše, co sem k tomu chtěl říct. Mějte se

střelci

(orca, 29. 9. 2008 21:19)

Já vidím včerejší nezdar v tom,že se Pižma nemohl trefit(doufám,že večer doma to bylo lepší),Laďa už vůbec ne,Garža uklizenej kdesy vzadu a moje trefy párkrát za rok,pche!Prostě nemáme hráče co umí zakončit Pižma to sám neutáhné,musíme mu pomoct jak střelecky tak herně!!!Poďme,zvedneme hlavu a poperem se v dalších zápasech!!!!!

Rio vs. Ketkas

(Dušan, 29. 9. 2008 20:44)

Fotbal se mi líbil co se mi však nelíbilo jsou ty hádky! Podle mě se hádat po zápase je zbytečné!!! Spíš se měly rozebrat chyby a těch příště vyvarovat!!! A jak říká jedno rčení po boji každý generál. Držím palce kluci!!! Hodně štěstí!!!

Rio vs. Ketkas

(Dušan, 29. 9. 2008 20:44)

Fotbal se mi líbil co se mi však nelíbilo jsou ty hádky! Podle mě se hádat po zápase je zbytečné!!! Spíš se měly rozebrat chyby a těch příště vyvarovat!!! A jak říká jedno rčení po boji každý generál. Držím palce kluci!!! Hodně štěstí!!!

xxx

(pižma, 29. 9. 2008 9:52)

první půlku to nebylo nejhorší, šance byly, náznaků šancí spousta, jako vždy se nedařila finální nahrávka. Gól nepadl ze standartky, ale po střele ze hry (mimochodem byla to moje jediná střela mezi tyče což je hrozný). Druhá půlka byla o poznání horší, ale hlavně hodně nervózní....Pozápasové hodnocení bylo pro mně dost rychlé, protože když jsem po sundání sítě přišel do kabiny a řekl jednu větu, byl jsem seřván, následovala rána dveřmi... a bylo po hodnocení. Každý by si to měl přebrat sám, pro mě není problém si přiznat když hraju h..o, nebo něco po..ru. Někdo to holt neumí nebo si to bojí přiznat (jedním z nich je brácha ,to já ale dávno vím tak to neřeším).
Myslím že by bylo dobrý si ujasnit proč fotbal hrajeme. Já ho hraju pro zábavu, počítání bodů a hlídání tabulky není pro mě až tak důležitý. Jsem realista a tak vím že udržet si formu celou sezónu neumíme. Dokážem porazit každého, ale i s každým můžem prohrát.Teď máme útlum tak snad už to zas otočíme.
U některých z nás mně přijde , že už předem se vidí jako vítězové.?!
No toto asi mělo zaznít včera v kabině, ale emoce byly příliš vysoké. Tak si to nechte projít hlavou a sobotu je další zápas.

oprava

(Cantona, 29. 9. 2008 9:37)

Opravuji exekutora penalty, kdyby kopal Sláva tak bysme pak museli hledat balón v traktorce.:-) Možná je škoda že jste tu penaltu nedali,třeba by to přispělo kvalitě zápasu.

penalta

(rio, 29. 9. 2008 9:14)

menší úprava ,penaltu nekopal Sláva ale Jara.kdybi kopal Sláva tak jste prohráli.

hodnocení hráčů

(Cantona, 29. 9. 2008 7:38)

Boris - neměl moc práce a tak těžko hodnotit.

Marek - náš nejlepší hráč, důrazný v soubojích, četl hru, přesně rozehrával míče.

Miga - dobrá obranná hra, ale poměrně dost kiksů - několik špatných přihrávek a taky zbytečné kličky, po jedné byla na nás penalta.

Cantona - prakticky hrál středního záložníka a měl dost balónů, chybělo zakončení tvrdou střelou.
¨
Max - důrazný jako obvykle, bojoval jako vždy a jeho přihrávky či odkopy šli často do autu...

Ori - na můj vkus měl málo míčů, vůbec jsme ho nevyužívali. Byl ale ve správnou chvíli na správném místě a dal gól.

Toga - odběhal toho dost, bojoval, bohužel jeho chyba, když nezakončil na soupeřově velkém vápně rozhodla zápas. Středního hlava hrát sice může, nicméně se do příštích špílů vrátíme k osvědčenému 4-4-2 s Tomem na křídle.

Vláďa - hýřil aktivitou, dokázal běhat s Přemem Harákem i když je o 25 let mladší. Nicméně to chtělo něco navíc, třeba finální nahrávku.

Pižma - ne a ne se trefit mezi tyče. Přece jenom jeho místo je ve středu zálohy a né v útoku.

Laďa - chce to občas hrát se zvednutou hlavou, tak by jistě viděl prázdnou bránu, kterou minul nebo úplně volného Žána. Takhle zazdil 2 tutovky. Mimo těchto šancí ho bylo v první půli vidět a hýřil aktivitou, ale ve druhé půli ho Sláva k ničemu nepustil.

Žán - není to rychlé křídlo, ale zase hru roztáhl a bylo mu možno nahrát do nohy. Škoda že přestřelil bránu ve své jediné šanci. Stopera pak zahrál bez chyb a s přehledem.

Čmelda - pan neviditelný. Nikdo mu nepřihrál do gólovky, stoupl si k Huczmanovi, přes kterého se nedostal. Na rozdíl od Žána si nešel ani pro balón do nohy.

Norek - dnes dával míče od nohy, bohužel už jsme byli v křeči a nebylo to nic platné. V Oslavanech nastoupí od začátku.

Filip - za nepříznivého stavu jsem vsadil na kvalitu a poslal ho po zranění na 20 minut do hry, ale ještě to nebylo ono. Jeho čas ještě příjde po pár trenincích.

Jarda - na hřiště se nedostal a tak bude hrát aspoň poločas v Oslavanech.
¨

:-/

(Filda, 29. 9. 2008 7:29)

Myslím, pozápasové hodnocení v kabině bylo přehnané. Každý by si měl uvědomit chyby především u sebe a nehodnotit druhé. Nehrajem první ligu, takže utočník nemůže čekat, že bude celý zápas dostávat milimetrové přihrávky a stejně tak se dá počítat, že nějaká chyba se v obraně taky udělá. Mě osobně hrozně mrzí, že se nechováme jako jeden celek, když je jasné, že na hřišti se každý snaží, jak nejlépe to umí. Já sám svůj výkon hodnotit snad ani nemůžu, protože po měsíčním ležení u televize, jsem opravdu mohl jen překvapit. Každopádně jsem rád, že noha vydržela. Těším se, jak se ve středu zpotím a budu se postupně vracet do formy, a hlavně budu bojovat o návrat do základní sestavy.