Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Chudčice 2:2 (1:2)

15. 9. 2008

  Do utkání dvou neporažených mančaftů jsme vstoupili poměrně aktivně, hráli jsme s větrem a netrvalo dlouho a po trestném kopu z poloviny hřiště zahrávaném stoperem Migou míč k překvapení všech doletěl až k u levé tyče číhajícímu Togovi, ten chytře vrátil zpět na malé vápno Pižmovi, který neměl problém otevřít skóre - Pižma 1:0

   Nicméně soupeř začal ukazovat, že je nejen bojovný, ale i fotbalový. Převzali iniciativu a my se spoléhali spíš na nákopy na centrforwarda Laďě. Jenže fotbal je hlavně o chybách a ty jsme udělali my.  Nejprve hlavní rozhodčí pustil asi 2 metrový offside, nicméně se soupeřovým hráčem se sice správně vrátil Ori, bohužel si neporozumněl s Borisem, čehož využil spoupeř a vyrovnal na 1:1. Chvíli na to soupeř skóre otočil, když trestný kop z dálky do našho vápna špatně odhadl stoper Miga a hlavičkoval do vrchu za sebe. Kolem míče když dopadl na zem se zase motali Ori s Borisem, míč poskakoval kolem nich až soupeř se zorientoval rychleji a zvýšil na 1:2.

   Obě inkasované branky byli hodně podobné a musíme se na ně na treninku zaměřit. Nebudeme se vymlouvat na 2 metrový offside,v našem pokutovém území se musíme zorientovat dříve naž soupeř a míč odkopnout  aspoň na roh. Rovněž brankář, který situaci vidí před sebou musí zařvat nahlas a vyběhnout tak aby se každý útočník bál do souboje vůbec jít.

  Do poločasu soupeř po centru z prava hlavou dali další branku, ale nyní už hlavní dal na pomezního a další offside tentokrát pískl. Za zmínku stojí ještě individuální akce Pižmi, který se uvolnil přes 3 hráče a z levé strany střílel těsně vedle brány.

  Druhý poločas míváme tradičně lepší, což se potvrdilo i nyní. Již od první minutky jsme soupeře zatlačili, nicméně hosté hrozili z brejků. A jeden takový brejk mohl rozhodnout zápas, když hosté krásně přenesli mič z levé strany na  odkrytou pravou, kam si zasprintoval pravý half a pronásledovaný Orim se řítil sám na Borise, ten ale jeho nájezd zlikvidoval.

  Další šance ale měl Ketkas, když po nádherné přihrávce Pižmi přes hlavu se řítil do šance Laďa, obstřelil brankáře a míč doskákal vedle pravé tyče mimo bránu. Náš tlak se ještě vystupňoval, když přišel na plac třetí kluk Mohelskovic - Čmelda. Vyrovnání na sebe nedalo dlouho čekat, Norek kopal roh na který si naběhl Pižma a bylo vyrovnáno 2:2.

  Náš tlak pokračoval a na hřiště se dostal Žán, který na levém halvu nahradil Oriho. Bohužel Lukovanský pan rozhodčí mu pískal jeden faul za druhým a tak si hosté vytvořili v závěru několik standartek. A vzhledem k tomu, že měli v týmu několik přerostlých hráčů byli hodně nebezpečné. Po jedné standartce a odraženém míči soupeř střílel, Max tečoval a Boris vanikajícím zákrokem zachránil celý mančaft.

  Ale my jsme s bodem spokojeni nebyli a mohli rozhodnout. Markova střela letěla nad bránu, Togova zase vedle brány, Čmelda na pravém křídle kouzlil co mohl. V poslední minutě se Čmelda uvolnil u rohového praporku přes 2 hráče a chtěl odcentrovat, jenže mu začalo haprovat koleno a jabko mu poskakovalo, tak udělal na pětníku další kličku do leva a to už byl ve vápně. Jeho centr na malé vápno přišel asi trošku pozdě, bo na Laďovi viseli 2 soupeřovi obránci, kteří horko těžko Laďě ubránili. A tak zápas skončil asi psravedlivou plichtou - první půli byli lepší Chudčice, druhou Ketkas. Diváci ale za chladného počasí mohli viděl solidní fotbal

Kdyby se volil muž utkání za druhou půli byl by jím jistě brankář Boris, který nás hodně podržel a suveréně sbíral všechny centry. Nicméně za celý zápas je to autor obou našich branek Pižma.Kromě branek měl i další pěkné akce, přihrávky a rovněž při obraných standartkách vyhrával většinu hlavičkových soubojů.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tak ještě k tomu Vraníkovi

(Cantona, 18. 9. 2008 7:44)

Vraníku potěšils mě, žes včera trenoval a neurazil ses. Už když jsem si rozděloval kdo by kde mohl hrávat nevěděl jsem kam s tebou. V obraně každá chyba může rozhodnout zápas, na záloze by měl být hráč trochu tvořivej, nejde o to jenom nic nepokazit. Jarda třeba s Chudčicemi taky nic nepokazil, nicméně od halva očekávám i něco víc dopředu. No a útočník by měl dávat branky nebo je aspoň připravovat druhému a spolupráce Laďa Toga se mě osvědčuje. Takže co s tebou? Na základní sestavu to určitě není a nejseš ani typ hráče na střídání když se mančaftu nedaří že svým příchodem zvedne kvalitu a otočí zápas jako třeba Čmelda. Proto tě budu na plac posílat především za stavu, když vedeme a utkání se vyvíjí dobře. A že tě chci někam poslat hostovat? Osobně si myslím, že by ti to fotbalově pomohlo hrát třeba půl roku stabilně celé zápasy za Senorady nebo za Rio, ale je to jen na tobě. :-)

pro Vraníka

(orca, 17. 9. 2008 21:51)

Není to nic příjemnýho sedět na lavce a čumět,ale já sem tam taky sedal dost dlouho,když sem přišel do mužů.Jestli ti můžu něco říct,tak si z toho přestaň dělat prdel,začni na sobě makat a ukaž,že seš lepší než někdo na place a jestli má pan trenér dobré oči,musí tě začít stavět.Nezlob se na mě,ale zatím to tak nevypadá.

Pro Vraníka !!

(max, 17. 9. 2008 18:41)

Ahoj Varníku.Nehaž flintu do žita.Jsi mladej bojovnej a jistě budeš mít v tyto sezóně ještě dost času na place ukázat, že jsi platnej hráč. Abych ti řekl pravdu, už to že je hráč na lavce znamená, že trenér s ním počítá, že se může v případě střídání plně spolehnout na to, že odvede svoji práci a spoluhráčům pomůže jak mu síly stačí.Vždy hráč ze střídačky kolikrát rozhodne celý zápas podívej se na ligu...Střídající hráč pomůže jak silami na place, protože jich má více než ten hráč co na něj hraje a dále jde o čas při střídání, který pomámá i celému mančavtu aby trochu vydechl, popřípadě zvedl nápor nebo přerušil nápor druhého týmu. Sám víš jak je na tom Tomáš G. a náš Laďa se zdravím. Buď v klidu choď na treninky a vyčkávej. Neboj že nebudeš hrát. Já jsem s tím taky nepočítal že ještě někdy budu hrát v základu, když máme tak dobré obránce jako je Mara a Honza.Ale pokaždé nepřijdou všichni a místečko se vždy najde, hlavně na konci sezóny, kdy jsou hráči zranění (néééé že bych to někomu přál to v žádném případě!!!!!), nebo jsou v šichtách.Tak hlavu vzhůru a nevěř všemu co jedna paní někde někdy povídala. Je přece jedno jestli sedím na lavce , nebo střídám nebo hraju celej zápas jde přece o společné sprchy-HAHAHA Brańo, pivko s kámošama po zápase a tu atmosféru, kterou člověk při fotbale prožívá. Já jsem se dost bavil hlavně s Michalem G. v Babicích když jsme zakládali Fan club, a vůbec mě nevadilo, že jsem se na plac ani nedostal... Ahoj Max

vraníku

(jerry, 17. 9. 2008 18:36)

prošel sem si tím stejným co ty,doma sem dostával kázání co tam vůbec pořád lezu,ale potom sem začal hrávat a dofam že to nebylo pro ketkovské fotbal na obtíž,vranajs kdyžtak v béčku hledáme hráče pořád a bumbá se tam stejně líp však to znáš

re Cantona a jeho hráčský kádr

(Vranik, 17. 9. 2008 17:10)

Taky je mě líto, ale dost, žes nedostal tu odvahu mě na ten plac na chvíli poslat.Chápu, že jsi zodpovědný za výsledky, ale myslím si, že za těch 15 minut toho zase tolik nepokazím. Ani v sestavě do Zakřan se mnou zdá se nepočítáš. (Začíná se proslýchat, že bys mě nejradši vyměnil za Slávy z Ria.) Dáváš za příklad Maxe, který seděl skoro celý rok, ale pokud se nepletu, seděl na vlastní žádost. Myslím si, že jenom z lavičky těch zkušeností moc nepochytím.

trenink

(Žán, 17. 9. 2008 9:52)

Dneska na trenink nedojdu jsem v práci, v sobotu dojedu do Zakřan. Jinak bych chtěl pochválit Borise za předvedený výkon, v neděli nás podržel a výrazně pomohl k remíze.Doufám,že si ze Zakřanského nového hřiště odvezeme tři body.Já osobně nemám problém s tím jestli sedím na lavce.Tak v sobotu zdar.

Chudčice

(toga, 16. 9. 2008 15:13)

Remíza.Co ktomu říct.Po prvním poločase by to každý bral,ale po druhým poločase jsme to viděli asi jinak.Bojovnosti v druhým poločase jsem ukázali divákům,že fodbal hrát umíme a nechybělo málo a zápas jsem otočili.Remíza byla asi na místě,ale většinu z nás mrzí,že jsme tu mičudu tam po třetí nedotlačili.Ve středu dojdu,ale trénovat budu z lehka,mám nakoplí zadní stehení sval a trochu tahá.Zdarec ve středu.

lovec.......

(orca, 15. 9. 2008 20:29)

Ani neviš jak mě to sere,když dotaneme dvě branky a dvakrát sem tahal balon z branky já a ještě navíc jednou po mé chybě.

tak zas znovu snad už se to naučím

(Max, 15. 9. 2008 19:48)

V prví půli po několi kiksech v obraně to smrdělo na pěknej vejprask. Taky dost pomohl rozhodčí, takže jsme hráli proti 12. Tu žlutou jsem si zasloužil, jelikož jsem ten míč dost podcenil. Druhou půlku se dost z naší strany aspoň ze začátku hra uklidnila, přestali jsme v zadu dělat chyby a útok a záloha taky více podrželi míč a hned to šlo. e vidět, že když se navzájem podpoříme přestanem na sebe pokřikovat kvůli chybám a raději máknem, tak to jde. Už se moc těším na Zakřany, máme jim co vracet jako Příbramy. Měl bych velkou radost kdyby jsme vyhráli. Tak v sosbotu ahoj.Trenink nevím, možná mě pustí o hodinu dřív. Pokud ne tak se uvidíme v sobotu.

Dobrej bod, ale nasranej bod...

(Max, 15. 9. 2008 19:41)

re Filda

(Cantona, 15. 9. 2008 14:14)

Fildo neházej flintu do žita - nejdůležitější a nejtěžší zápasy podzimu máme poslední 2 kola v Říčanech a s Domašovem. Pokud nám pomůžeš tyto špíly vyhrát bude to skvělé. Do té doby nás čekají 3 zápasy a 1 volno, takže máš měsíc na to abys byl plně fit.

Podzim

(Filda, 15. 9. 2008 12:32)

Asi budu muset svůj oblíbený post pravého záložníka na podzim oželet. Doufám, že se pletu, ale momentálně to tak vidím. A nedoléčenej nemá cenu na plac lézt. Včera jsem byl sice na lavičce, ale jen z toho hlediska, že mělo být málo hráčů, a to bych pak v nejhorším případě nastoupil. Jinak všichni jste makali, někomu to šlo víc, někomu míň... ale to se může příští týden obrátit. Je potřeba makat jeden za druhýho a navzájem se podržet! A vyhrát především :-)

re Sid

(Cantona, 15. 9. 2008 11:21)

Žána jsem vůbec neměl na mysli, na zápas byl původně omluven, ráno poslal sms že dojde na 2.poločas a nakonec se objevil před zápasem, čímž mě udělal příjemnou starost. Sám řekl ať už to neměním. Na mysli jsem měl Vraníka a i on dostane v jiných zápasech prostor, ale ne v hektickém závěru za stavu 2:2.
Jinak v Zakřanech by měla být ještě silnější sestava - Vláďa pravděpodobně nastoupí místo mě na předstoperu a Honza pokud si vymění vyměněnou službu půjde na svou levou stranu. V podstatě sestava zůstane víceméně stejná, řeším jen pravého halva a možností je více (Jarda, Čmelda, Filip, Marek )Ale možností je ještě daleko více a máme na to celý týden se na Zakřany připravit.

re Cantona

(Sid, 15. 9. 2008 10:40)

Je jen dobře, když je hráčů víc. Snad každý chápe, že hrát fotbal není jen těch 90 minut zápasu, ale hlavně to, že se může pomlet v partě lidí a trochu si udržovat kondici a udělat něco pro své tělo. Ale prostor v zápasech musí dostat každý. O to víc mě včera zarazilo to, že hráč, který si problematicky vyřizuje předčasný odjezd z práce nakonec skončí na lavce a do zápasu téměř nezasáhne, obzvlášť když rozhodně nepatří k nejhorším. Rozhodně si mně nejmenovaný (Žán) :-) nestěžoval, třeba jste to tak měli dopředu domluvený, ale jen mě to trklo do očí, aby se na to třeba někdo příště nevys..., dělat si v práci problémy. Ten kádr totiž vůbec širokej není

No a k fotbalu....škoda obou branek po výrazných individuálních chybách, obzvlášť po offsidu (i když ze své pozice nemohu soudit). Zrovna zde je zakopán jeden z problémů IV třídy, rozhodčí totiž klubovým pomezním moc nevěří. Dělba bodů je ale celkově spravedlivá, když budu hodně nestrannej tak o něco víc ze hry obzvlášť za ten první poločas měli hosté. Kraje nám hořely oba dva. Boris zákrokama zachytal výborně, jen je potřeba aby ho bylo víc slyšet a trval na svým "mám", aby mu do toho nikdo nelezl - Braňě na vás:-)
Konečně se zas jednou zdravě nasral Pižma a hned to bylo vidět, bojovností i pohybem. Až na ten loket hrál "bratránek" konečně slušně ale to jak Vás tam s Markem M. větrala hostující osmička bylo chvílama až dost. Bezzubí jsme ale byli po pravý straně, Jardovi to zatím jde spíš rychlostně, pokud jsme potřebovali tvořit Čmelda byl mnohem nebezpečnější. Obavy jsem měl ze hry ve vzduchu, ale tam jsme byli o kousek lepší asi my.
no, však vono to pude

Chudčice

(pižma, 15. 9. 2008 10:17)

Bylo vidět, že hrát po větru nevyhovvalo ani jendnomu mančaftu. Jak již bylo řečeno v první půlce byly lepší Chodčice v druhý my. ke konci jsme byli aktivnější a chtěli jsme strhnout vítěství na naši stranu, ale Chudčice zase byly nebezpečný ze standartek (a že jich měli dost!) Borisa je potřeba pochválit, podržel nás !!! Myslím , že diváci se měli na co dívat a dramatický to bylo až do konce. Trochu mně sral výkon rozhodčího, který nejen, že uznal gól z ofsidu, ale prohlásil že nechce dát červenou kartu čehož soupeř značně využíval, kos ze zadu tam bylo celkem dost a někteří hráči by zasloužili aspoň 4 žlutý. Taky posuzování falů na Ladě se mně moc nelíbilo, Laďa toho spoustu ustojí a když už sebou praskne na zem tak je co říct, většinou to ,ale faul nebyl. Remíza je asi spravedlivá, Chudčice moc bodů ztrácet nebudou, ale ke konci jsme na to měli.... Tak snad příště.

Vraník a náš hráčský kádr

(Cantona, 15. 9. 2008 9:25)

Je mi trošku líto, že jsem nenašel odvahu poslat na plac Vraníka, utkání s Chudčicemi bylo velmi vyrovnané do posledního hvizdu a pro nás bylo klíčové.
Jako trenér mám zodpovědnost za hru a za výsledky a mám nějaký cíl - pro letošní sezomu první místo. Je nás 19 hráčů, což je dost + ještě chceme vyřídit registračku Robinovi, který s náma už trénuje. Žádné cizí hráče tzv žoldáky do týmu nechci a žádní nepřijdou. Jedinou případnou posilu pro jarní boj o postup bych hledal v Riu, všichni víte koho mám na mysli( Sláva )Věřím, že by nám naši sousedi vyšli vstříct, ale o tom se budeme bavit až v zimě.
Samozřejmě že pokud chceme hrát o postup potřebujeme široký kádr a ta se může stát, že si někteří kluci moc nezahrají. Když budou k dispozici všichni směnaři a až se dají do kupy marodi Filda s Pařem bude konkurence ještě větší.
Přesto doufám, že ti kluci co moc nenastupují se na to nevys... a budou nadále trénovat, vždyť situace každého hráče se může změnit. Podívejte na Maxe, loni se na nás většinou díval a zakládal fanclub, letos je základní pilíř obrany.
Samozřejmě kdyby někdo dlouhodobě nebyl schopen se probojovat do sestavy nebudeme mu bránit jít hostovat do okolních vesnic podobně jako třeba Jerry v Sencu.

hodnocení hráčů

(Cantona, 15. 9. 2008 8:04)

Boris - velice jistý, míč mu nepadá,to co Braňo většinou boxoval Boris drží v rukavicích. Ve druhé půli chytl nájezd i tečovanou střelu. Až se více vychytá bude ještě lepší.

Max - opět tradiční bojovný výkon, jednu chybičku řešil kosou a tak musel hrát zbytek zápasu s varováním, ale zvládl to.

Miga - chyba při 2 brance když podběhl hlavu, jinak excelentní výkon. Bylo na něm vidět jak moc chce vyhrát a to je správné.

Cantona - průměrný výkon, chtělo to více podporovat ofenzívu.

Marek - i on se nevyvaroval kiksu, když v první půli nahrál soupeř do šance. Ve druhé půli šel jeho výkon nahoru, škoda střely nad bránu.

Jarda - zaběhal si, bojoval, nicméně se musí ještě vyhrát. Nic moc nevymyslel ani nepokazil.

Norek - navázal na kvalitní výkon z Příbrami a byl opět jedním z klíčových hráčů.

Pižma - muž zápasu, autor 2 branek což je pro něj standart.

Ori - nehrál špatně, ale namotal se k oběma inkasovaným brankám a i jeho hráč měl ve druhé půli nájezd na Borise. Mám v něj důvěru, že fotbal hrát umí, v Zakřanech opět nastoupí a doufejme že ukáže lepší výkon.

Laďa - byl na hřišti vidět, sváděl hodně soubojů, jeho střela jen těsně minula tyčku.

Toga - aktivní bojovný výkon, krásná přihrávka na gól. Velice platný týmový hráč.

Čmelda - oživení na pravé straně zálohy až útoku, jeho kličky na malém prostoru jsou nečekané a těžko se brání.

pohled

(Filda, 15. 9. 2008 7:59)

Tak škoda ztracených bodů, ale soupeř to byl silný. Ve špatném počasí to bylo především o tom, kdo do toho půjde víc. Škoda neproměněného Laďova sóla, i když soupeře mě nalepeného na zádech. Tak třeba na konci soutěže ten bod bude mít cenu zlata!