Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Baník Zbýšov B 3:5 (1:1)

20. 7. 2009

V utkání s mančaftem hrající o třídu výše byl patrný rozdíl především ve způsobu hry, zatímco my jsme spoléhali hlavně na rychlost a důraz, hosté pěkně kombinovali tzv. do trojúhelníku a nedali zadarmo míč. Po rychle rozehraném rohu na krátko a následné kombinaci vystřelili z ostrého úhlu přímo do zadní šibenice a bylo 0:1. Na vyrovnání jsme ale nečekali dlouho a již v 10.minutě se Laďa prosadil rychlostně i důrazem a s obráncem na zádech se řítil na golmana, kterého hezky obstřelil - 1:1.

Po zbytek poločasu nás Baník sice přehrával a měl asi 3-4 dobré šance, ale Čmelda nás držel. I my jsme měli šance, ale Laďova střela byla zblokovaná.

Po změně stran jsme cca 20 minut na soupeře vůbec nestačili, prakticky nás mleli a my byli pod drtivým tlakem, vůbec jsme nebyli schopni podržet míč. A přišli i branky, po Marově faulu hosté z penalty dali na 1:2 a chvíli na to zvýšili na 1:3.

Do zápasu nás dostal až Max, který kde se vzal tu se vzal v malém vápně soupeře a prakticky jen nastavil nohu na Laďův centr a ukázkově dal na 2:3. Byl to jeho teprve druhý gól do soupeřovi sítě  za Ketkovice, kterým snížil osobní bilanci na 9:2 pro vlastence.

Je škoda, že v 75.minutě přišel vlastní gól od Honzi Šice, dobře chytající Čmelda išol pro balón a s Honzem se nedomluvili a bylo 2:4.

Po dobře kopnutém Robinově rohu se hlavou prosadil Laďa a snížil na 3:4, konečné skóre ale upravili Zbýšovští na 3:5.

Co k tomu říci? Soupeř byl lepší a skóre je ještě milosrdné. Schválně jsem na přípravu domluvil těžké soupeře ( Kounice budou to stejné) protože nás čeká v prvním kole Domašov venku a to nebude nic lehkého. Aby jsme měli proti takovýmto soupeřům šanci potřebujeme k týmu co hrál proti Zbýšovu ještě hráče Filipa, Pižmy, Paře a Togi a to zdravé a ve formě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář