Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Babice 5:0 (1:0)

10. 9. 2007

Sestava:

Čmelda - Max, Cantona, Žán, Honza Šic - Filip, Pižma (45 Zdena P), Roman, Ori (85 Michal G) - Laďa (65 Vraník), Tomáš

Branky:

Tomáš 2x, Pižma, Filip, Michal G

   Utkání nebylo vůbec tak jednoduché jak by napovídal výsledek. Soupeř bojoval a zejména na záloze měl svoji kvalitu. I tak jsme si po celý první poločas vytvořili optickou převahu a přišli i šance. Ty vznikaly po naší silné stránce a to centrech ze strany. Tradičné často pálil z dálky i Pižma či Tomáš a míče jen svištěly kolem tyčí. Věděli jsme že gól příjde a hráli jsme trpělivě a zodpovědně, byli jsme lepším týmem. Asi 4 minuty do poločasu si Pižma natáhl sval. Dohrál první poločas a jak. Po chybě Babic vyvojoval Laďa míč, přihrál na malé vápno Tomášovi, který místo aby dal gól ještě přihrál doprava Pižmovi. Tomu taky bylo moc jednoduché kopnout míč do sítě a tak si položil na zadek jak obránce tak i golmana a míč došoulel do sítě - 1:0.

      Do druhé půle nastoupil namísto Pižmy čerstvý Zdena Pospíšil, který si svým výkonem řekl o místo v základu. Byl to úplně jiný Norek než jakého jsme znali dříve, míče nedržel ale dával od nohy, naběhal toho spoustu dopředu i dozadu. A přicházeli i šance - Laďa i Norek hlavou mířili vedle, Filipova střela taky jen tak tak minula bránu. Hosté bojovali a nevypustili jedniný souboj, nebylo vůbec lehké se prosadit.

      A tak jsme v 65.minutě poslali na hřiště místo dobře hrajícího Ladě štístko Vraníka. Zodpovědnost na sebe vzal Tomáš Garžík, udělal dvě tři kličky a z velkého vápna trhal síť 2:0. Chvíli nato Tomáš z trestňáku přidal další gól - 3:0.

     Hosté ještě více přitvrdili, zejména na krajích zálohy. Benevolentní rozhodčí hru dost pouštěl a některé fauly neviděl. A tak jsme přitlačili i my, např. Max, Vraník ale i Filip umí v souboji být důrazní. Hostující hráč to však souboj s Filipem ani  neunesl a zbytečně oplácel a musel pod sprchy. I na druhé straně zálohy se jiskřilo a tak jsme preventivně vystřídali Oriho Michalem Garžíkem.

    V závěru měl velkou šanci Vraník,který se řítil sám na golmana, ale míč mu utekl. A byl tu další útok po pravé straně se uvolnil Filip a sám i zakončil  - 4:0.

    Na konečných 5:0 skóre upravil střídající Michal Garžík, když si jeho polostřelu polocentr Babický obránce srazil do brány.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oživení

(Sid, 11. 9. 2007 9:30)

Jsou to příjemné chvíle, když se takhle daří. Vyhraje se, posedí, pokecá. Po určité době jde fotbal v Ketkovicích zase nahoru a tím nemyslím jen výsledkově.

slibovaný pohled z druhé strany

(Sid, 11. 9. 2007 9:23)

Zatím se odkládá.
1. první půlku jsem téměř neviděl
2. za ten druhej poločas bych skoro neměl o čem psát. Opakuji skoro......

xxx

(pižma, 10. 9. 2007 20:23)

je to špatný, na Domašov nejspíš nebudu. Zdena zahrál výborně tak to snad v neděli zopakuje. Všichni jsme viděli že to nebylo snadné vítěství, ale v útoku byly Babice neškodný, vždyť za celý zápas nevystřelili na branku. Dík patří obraně. Bylo jen otázkou času kdy se vepředu konečně trefíme

výkon

(Dobrá Duše, 10. 9. 2007 15:00)

Hoši jednonohý proti beznohému a ještě nemohoucnému to se to hraje. Vždyť v těch Babicích nebyl žádný fotbalista. Jinak k hodnocení nevík které rozehrávky měl cantona na mysli, že by říz do míče a je to rozehramé.

Braňovi

(Filip, 10. 9. 2007 13:51)

No ono se špatně běhá na konci zápasu v 90. minutě, a ještě když máš místo noh otlučený špalky... ale sám jsi viděl, že jsem se nakonec rozběhl, uff :-))

Pohled z lavičky

(Braňo, 10. 9. 2007 12:32)

Nedá se na to koukat když musí člověk sedet na lavičce,první polčas 44min.bezgólové trápení,45.min
konečně góóól a uklidnění do kabin,druhý polčas
už krajší podívaná i kdyš se občas jiskřilo.
Mně osobně se líbil Norek jak naskočil do zápasu a
pendloval na hřišti tam a spět,rozhazoval míče a dokonce před gólovou přihrávkou Filipa ještě usměrnil,doslova:"Deš?,Nejdeš?,Tak běž!"

Babice

(Filip, 10. 9. 2007 8:48)

Myslím, že to byl jeden zápasů, kdy se nám moc nedařilo v koncovce. Aspoň to tak první poločas vypadalo. Měli jsme trvalý tlak, kdy nám soupeř v 45. minutě daroval góla. Myslím, že bysme to tam stejně ale dotlačili. V druhé půlce jsme pokračovali v tlaku a myslím, že byla vidět na každém chuť si zahrát, jít do kombinace. A že jsme potom přitvrdili? Dneska sotva chodím, tak si přece nenechám nakopat!! Tak zabojujte i za mě v Domašově!! Já si jedu vyléčit šrámy do tepla. Doufám, že se v neděli dozvím SMS-kou úspěšný výsledek. Zdarec Filda

hodnocení hráčů

(Cantona, 10. 9. 2007 8:17)

Čmelda - pětatřicátníci, chlapci jako květ, na vás byla vždycky radost pohledět. Za skvělou obranou neměl moc práce.

Max - výborný výkon, neprohrál jediný souboj. Nechtěl bych jako útočník hrát na takového řízného beka.

Žán - podle mnohých asi největší překvapení v sestavě. Ve středu obrany mu to svědčí víc než na kraji, kde je důležitá víc rychlost.Žán už má po 3.kolech odehráno více minut než za celou loňskou sezonu dohromady. Má velký cit pro hru, ví kdy si může dovolit zaútočit a kdy zůstat,umí přitlačit a má solidní kopací techniku a je týmový hráč. Podle mě jde jen o to mu najít post kde tohle vše může zúročit.

Cantona - za skvělou obranou stačilo jen stát, pár míčů odkopnout, pár rozehrát a bylo to.

Honza Šic - najdete někde ve 4. třídě rychlejšího beka s dlouhýma nohama, které zblokují každý centr?

Filip - solidní výkon, množství centrů, technicky výborný, tentokrát i přitvrdil, vykartoval protihráče a dal gól.

Pižma - zvykli jsme si že rozhoduje zápasy brankami a to platilo i tentokrát. Škoda toho zranění.

Roman - technicky výborný, umí jít do kombinace, moc platný týmový hráč. Zahraje slušně na každém postu.

Ori - když se rozběhne málokdo ho chytne. Lepší dopředu než dozadu, tam občas hřeší na svou rychlost a nechává protihráče ta sebou, spoléhá že ho doběhne. Naštěstí se nenechal vyloučit.

Norek - super výkon. Ve středu ho čekám na treninku a v neděli v Domašově hraje v základu. Rozhodně nepatří do starého železa.

Laďa - platný v hlavičkových soubojích, na hřišti bojoval a byl u prvního gólu. Dobře Laďo.

Tomáš - skvělým výkonem a dvěma brankami nahradil slabý výkon z Hradčan. Má v noze dynamit .

Vraník - bojoval, ale chybí mu zkušenosti a tak si ve velké šanci míč ukopl. Ale jeho patička ala proč bych tam běžel když natáhnu nohu 2 metry dozadu byla skvělá. Jinak než hraním zkušenosti nezíská.

Gratulace

(MaŠ, 10. 9. 2007 8:09)

Borci, gratuluji k dobrému výsledku !