Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Rapotice A 3:3 (1:2) přátelské utkání

2. 5. 2008

   Z utkání jsem měl obavu, protože se mi z 18 členého kádru polovina hráčů ať už pro zranění či práci omluvila. Nakonec jsme nastoupili v plném počtu díky tomu, že nám pomohl hráč Rapotického béčka Pepa Tesař a taky náš host v Senoradech Jerry. Zahráli si o oba kluci našeho golmana Braně - Boris a Marek.

  Utkání začli lépe hosté a vytvořili si územní převahu. Po chytré nahrávce do volného prostoru si naběhl Koloušek a načal skóre - 0:1. Rapotičtí nám pak kupodivu přenechali iniciativu, praktickynenapadali naše beky či stopery a když už, tak tam lítali osamocení útočníci mezi čtyřmi hráči. A tak jsme drželi míč a začli si vytvářet šance. Po faulu na Pižmy jsme kopali z nadějné vzdálenosti trestňák, Filip nastřelil zeď, ale míč vyleťel do výšky. Brankář Zajíc zařval na svou obranu, ale těžko říct jestli mám nebo hraj. a tak Čmelda hrál a dal na 1:1.

  A jelikož se hrálo na 1.máje nebyl by to Max aby se nemávnul a po přízemním centru z pravé strany si na balón naběhl Raulito, který předskočil Marka a dal na 1:2. Za tohoto stavu se šlo do šaten a nutno podotknout, že v té naší byla i přes nepříznivý stav 1:2 asi klidnější atmosféra.

  Do druhé půle jsme udělali změnu v bráně, kdy táta předal rukavice synovi Borisovi. Chvilku mu trvalo než se rozkoukal, párkrát si mohl třeba křiknout na stopera a jít si pro míč, ale to všechno příjde. Udělal jedinou chybu, kdy odkopnul míč místo do autu raulitovi, který střelou ze 45 metrů do odkryté brány zvýšil na 1:3

 Byla to škoda, noboť chvíli předtím jsme měli 2 slybné šance. Náš náhradní útok Čmelda, Vraník hrající dnes místo obvyklé dvojky Laďa, Toga se ale nepřestalz snažit a podnikali jsme spoustu protiútoků. Po jednom z nich centroval tentokrát na rozdíl od babic Čmelda přesně a Pižma hlavou snížil na 2:3. 

  To už byl na place i Honza Šic, který dojel z práce a ještě zvýšil kvalitu naší obranné hry. Rapoticím dělal problém přechod do zhuštěné naší obrany a daleko více gólovek bylo na druhé straně. A přišla penalta po ruce hostů trefené Filipem. K míči se postavil Cantona, ale brankář Zajíc je chlap jak hora, zabere spoustu místa v bráně a tak Cantonovu střelu vyrazil. U dorážky byli nejdříve Filip s Čmeldem a Filip přece jenom dřív a vyrovnal na 3:3

  Ani s plichtou jsme se nespokojili, ale Čmelda asi proto, že chodí s Čadem hrávat taroky, tak odmítl dát vítěznou branku. Škoda že neviděl 2 metry vedle sebe úplně volného Vraníka, který by šel sám na zajíce. Stínem zápasu bylo nezaviněné zranéní Šmikina, snad to nebude až tak vážné jak to vypadalo. Utkání řídila slečna Suchá a Rapotickým se nelíbila penalta za nastřelenou ruku. Těžko říct, srovnejte s penaltou za ruku Manchesteru na Chelsea 4 minuty před koncem.

  Nakonce jsme tedy byli i tou plichtou spokojeni, škoda incidentu Toga - Čada v průběhu utkání tam lítaly hodně sprostá slova. Jasně, všichni si do Čady občas rýpnem,výsledek k tomu přímo sváděl ( nebylo to 0:15, ale 3.3), ale i podle hráčů v kabině to Tomáš přehnal a očekávám jeho omluvu. Čada je i přesto, že podporuje rapotický fotbal také jedním z našich sponzorů a tak by se s ním mělo také jednat.
 

 


 
 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(MaŠ, 2. 5. 2008 16:29)

Hoši, dobrej výsledek, gratuluji a ať se daří ;)