Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ZAKŘANY 2 : 0 ( 1 : 0 )

11. 5. 2009

Kdo očekával ofenzivní smršť hostů, byl asi překvapen. Po jakéstakés odmlce zase Ketkas zabral a za nádherného počasí přehrál lídra skupiny. Marná byla zakřanským jejich územní převaha a ovládnutí středu pole v závěru utkání, naše obrana pracovala spolehlivě a podnikali jsme nebezpečné protiútoky. A když dnes i bezchybně zachytal Boris, dá se pomalu ketkovskému mužstvu říkat Sokol Jánošíci Smiley

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ajaj...

(Mara, 15. 5. 2009 14:04)

Zdar chlapi,
vypadá to tak, že v sobotu na rio asi nebudu, mám pracovní povinnosti....

tak ještě hodnocení

(pižma, 12. 5. 2009 8:35)

vždycky se to dobře říká a chválí když se vyhraje.Ze hřiště je to holt jinak vidíme než z lavky!
Tak prvně Boris byl v brance jistotou a v klidu si vybíhal pro kolmice kterými se soupeř snažil překonat naši obranu. Velká pochvala.
Čmelda a Honza -zahráli dobře, vyvarovali se větších chyb a dirigovali obranu s přehledem.
Mara - se mě v neděli hodně líbil, je to tvrdý bek proti kterému bych nechtěl hrát. Navíc dokáže podpořit ofenzivu.
Vraník - zahrál dobře dozadu což jsem po něm chtěl
Robin - první půlku dobře podporoval útok a svědomitě bránil. V druhé půlce už i díky zranění nebyl moc vidět, nicméně zatnul zuby a dohrál to.
Zdena - supr výkon, spoustu vybojovaných balonů, rozehrávka by mohla být někdy rychlejší, ale to už u něj nezměníme :-). Ke koncu už nemohl kvůli zranění hrát a bylo to ve středu zálohy hodně znmát.
Filda - Obdobně jako Zdena, zařídil první gól, škoda toho zranění, které mu nedovolilo dohrát zápas.
Max - střídal místo Fildy, na střední záloze asi hrál poprvé. Na můj vkus za daného stavu zbytečně moc útočil. Na jeho bojovnost už jsme zvyklí.
Orka - Dobrý zápas, druhá půlka mu sedla víc, měl víc prostoru na křídle. Dal gól a jak sám píše nemusí to být vždycky rána jak z kanónu, střela byla umístěná a gól se počítá.
Já - i přestože jsem byl limitován zraněnim jsem se v útoku neztratil, dostal jsem se asi do pěti ,šesti slibných šancí, ale bohužel jsem se neprosadil, beru to jako zklamání na jaře jsem ještě nedal gól!!
Laďa - na závěr podle mě to nejlepší a ikdyž se mnou nemusíte souhlasit myslím si , že Laďa byl jedním z hlavních strůjců našeho vítěztví. Hrál neustále proti přesile dvou tří hráčů a přesto dokázal spoustu míčů vybojovat, podržet balon vpředu čímž si mohla oddechnou obrana. Dal gól, nastřelil břevno.
Braňo - moc nás z lavky nerozčiloval, supr výkon!!!
hlavně že prišol :-)
PS - pro toho kdo to neviděl, píšu tady o spoustě zraněných 4 naši a 2 soupeřovi, mohlo by to vypadat kdoví jakej to nebyl masakr, ale opak je pravdou, myslím že se hrálo slušně. Všechna zranění jsou svalová a tak jak se zkácel jeden z hostí , že ho píchlo někde pod žebrem to jsem ještě neviděl. Docela by mě zajímalo jak na tom je.
UF to byla fuška - Mičeli už se uzdrav ať to nemusím psát.

co dodat.............

(orcca, 11. 5. 2009 21:32)

Tak to dobře dopadlo a snad nás do dalších bojů bude dost.
Musím vyzvednout výkon Filipa,který hraje moc dobře,ale bohužel mu to tam nepadá.Jinak su rád,že sme opět dokázali,že se s nama musí počítat a sme schopni porazit i mančaft který vede tabulku.Jinak přeju brzké uzdravení všem hráčům,kteří se snad v pohledném utkání zranili.
Zakřany byly lepší,ale fotbal se hraje na branky.Asi největší rozdíl byl v brankářích a v naší bráně stál rozhodně ten lepší,které homusím taky pochválit.A zase se potvrdilo,že někdy stačí trefit bránu a nemusí ta střela trhat síť.
Konečně Ti pižmo vyšla Tvá pověstná patička.................

konečně

(Filda, 11. 5. 2009 6:08)

Konečně jsme hráli zodpovědně ze zadu a hrozili z "rychlých" protútoků. Je pravda, že nás v poli Zakřany přehráli a některé jejich kolmé přihrávky byly v koncovce hodně nebezpečné. Ale fotbal je i o štěstí, takže to buď netrefili nebo si nenahráli. Mně se hrálo hodně dobře a s Norkem jsme měli střed docela zmáklej. O to víc mě mrzí, že jsem musel střídat a na jaře si nejspíš už nezahraju. A teď vážně, řekněmě si kolik nám je let, když na nás nějací anonymové plyvou. Já osobně mám chuť hrát ještě spoustu let, ale ty zranění. Nevím jak dlouho budu mít sílu pořád se vracet. Je to už sedm osm let, co jsem odehrál ze sezóny vždycky tak šest zápasů. Vážně uvažuju, že po sezóně toho nechám. Jenže příjdu dvakrát se mrknout a budou mě zase svrbět nohy :-) Takže snad vás bude příště jedenáct a zahrajete stejně jak včera.

Mám prej napsat komentář

(pižma, 11. 5. 2009 5:36)

Oslabeni o hrajícího trenéra Michala, který byl v týdnu na operaci se slepákem, jsme nastoupili vzadu se stoperskou dvojicí Honza a já, bohužel hned v prvních minutách jsem si obnovil zranění a tak šel dozadu Čmelda a já jsem se uklidil do útoku - to se ukázalo docela dobrý, protože Čmelda zahrál výborně a spolu s Honzem řídili obranu k téměř bezchybnému výkonu. Když už nějaký náznak šance byl dali si to Zakřanští dlouhý a Boris to bobral. Takže nejnebezpečnější situací bylo břevno na které Boris vyrazil trestňák Vaškovi Dubšikovi. My jsme měli hned v úvodu dvě šance - moje hlavička po Markově standartce byla hodně nepřesná a Laďa po rohu krástě střílel zvoleja, ale bohužel pro nás jen do břevna. Za nedlouho potom jse již dali gólo když po pěkném průniku středem nastřelil Filda tyč a Laďa v dorážce neselhal. Zakřany lépe kombinovali, ale naše obrana spolu se zálohou pracovala dobře . Laďa zahrál v předu výborně, jeho bojovnost spolu s tělesnými parametry dělala zadákům soupeře problémy a ikdyž jsme byli většinou vpředu jen ve dvou či třech pořád jsme byli nebezpeční, škoda jen finálních přihrávek. Celý zápas hodně ovlivnily zranění na obou stranách - soupeř musel střídat dva hráče, unás střídal Filda, Pospec a Robin dohrávali se sebezapřením a já hrál celé utkání na půl plynu - ukazuje se žej je nás hrozně málo akdo bude hrát proti Riu ???. Zpět k utkání .Ve druhé půlce se soupeř snažil tlačit dopředu, ale o to víc jsme měli místo ve předu, párkrát jsem tam poslal Oriho do prostoru po kříle a po jedné rychlé akci Ori zakončoval křižnou střelou, která mu popravdě moc nesedla žádná -bomba to nebyla- mladej Čada se v bráně trochu zastyděl a bylo to 2:0 . Zbytek příště jdu dom.....