Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ZAKŘANY 2 : 3 ( 1 : 3 )

17. 6. 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co bylo, to je minulostí

(Dóbek, 19. 6. 2012 22:43)

všechny vás pozdravuji z dovolené z Monte Negra. Emilovi a Laďovi M. jsem z tohoto důvodu nebral telefony. Užívám si 14-ti denního pobytu na slunci a koukám, že jsme ani ten poslední zápas nevyhráli, ale celá sezóna byla příliš nevydařená. Já jsem mančaftu také příliš nepomohl svou účastí, ale neházejme flintu do žita, budeme o rok starší a zkušenější. Přes léto si odpočneme a na podzim vrhnem všechny svoje síly k lepším výsledkům. Osobně vypisuji prémii do pátého místa, bude štěně (né pes, ale 30 litrů pivního moku) a pro zlepšení gólové potence, kdo dá 15 a více gólů dostane 50 % piv, protože hrajeme pro sport a zábavu, tak těch 7 a víc piv střelec snese, než kdyby si dal 15 a více, pak by z něho mohl být alkoholik. Jinak vám všem přeju taky hezkou dovolenou, brzy nashledanou a pochlapte se v Čechách na turnaji, já se budu ještě houpat na vlnách moře.

Re: Co bylo, to je minulostí

(max, 20. 6. 2012 19:51)

Maš pravdu. sezona se moc nevydařila, ale jednou nahoře jednou dole, tak je to i v životě i na moři.Když Dóbek 30 litrů do pátého místa, tak dám 20litrů piva, ať je celej sud, tedy pokud skončíme do pátého místa, ať v případě postupu je co pít.
Jo a chlapi, musím se omluvit, čas a práce doma na zahradě mě tlačí a tak hrát za repre do Dobříše nejedu, budu makat. Je to škoda, těšil jsem se, ale mám termíny a pětiletku a ta se musí plnit.Tak to obhajte. Ahoj Max

Pozvánka do Střelic

(Ondra, 19. 6. 2012 11:15)

FK Sokol Japo Střelice si Vás touto cestou dovoluje co nejsrdečněji pozvat na plánované oslavy,
konané u příležitosti 80. výročí od založení kopané ve Střelicích.
Dne 23. 6. 2012 budou postupně odehrána čtyři přátelská utkání včetně zápasu Staré gardy Střelic
proti Bolkově jedenáctce. Celodenní program bude zakončen taneční zábavou se skvělou kapelou
Kanci paní nadlesní.
Bude nám ctí, pokud se rozhodnete přijmout naše pozvání.
Podrobnosti o programu najdete na www.fk-strelice.cz.