Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - VYS.POPOVICE 1 : 6 ( 1 : 2 )

Horko těžko jsme dali dokupy jedenáct lidí a pustili se do souboje s jedním z aspirantů na postup. Hosté nám zkraje hry 3x provětrali Jarikovu stranu obrany, ale do vyložené šance se nedostali a skóre zůstalo bezbrankové. Vystrčili jsme růžky i my a bylo poznat jak popovští stopeři s golmanem viditelně chybují. Po jednom z jejich kiksů jim  vypíchl míč Buďa, vzorovou kličkou obešel golmana a již sám před prázdnou bránou byl na malém vápně gólmanem podkopnut. Evidentní červená a penalta. Ne tak pro pana rozhodčího Staňka. Penaltu Pižma s přehledem proměnil, ale kartu jakékoliv barvy Ketkovice tenhle víkend neviděly. Jeho poločasové vysvětlení hrubého ovlivnění zápasu ani uvádět nebudu. Popovští  zvýšili útočné snažení a zhruba ve 25.minutě se dočkali vyrovnání. Do slibné šance se dostal i Robin a škoda, že z první zakončoval, protože situace volala po obhození golmana a šólákem do prázdné. Po dalších 10 minutách šli ovšem do vedení Popovice. To už jsme hráli prakticky bez Buďě, který mohl pro svalové zranění zbytek poločasu pouze odchodit. .Aby těch zranění nebylo málo tak nedlouho na to popovská šestka jaksi neunesla Robinovu kličku a kolenem do stehna mu ukončila zápas. Karta ??? Ani náhodou. A emoce plály. Hra se dále přitvrdila a při jednom ze soubojů jsme přišli už nezaviněně i o Orku. Do druhé půle jsme tak nastoupili pouze v 8 lidech v poli a tím osmým byl trenér, kterému marodi popůjčovali výstroj.

Velice si vážím mladých kluků, kteří sportovně hecovali ostatní a příkladně bojovali. Druhý poločas byl pouze o tom, kdy nám v osmi dojdou síly a kolik to skončí. Ač se Luba snažil co mohl a lapil i pecku dostali jsme 4 branky.

Ovšem kdo pojede za týden do Lukovan ????? To nikdo neví, ....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdar

(Max, 30. 9. 2013 21:19)

Ahoj. Tak do Lukovan určitě nejedu. Jsem v práci a nikdo mě to nechce vyměnit. Držím pěsti, snad uhrajte nějaký bod. Ahoj Max