Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - VEV.BÍTÝŠKA 3 : 4 ( 0 : 1 )

Hosté, silně posílení o hráče o víkendu nehrajícího áčka si přijeli do Ketkasu pro snadné body. My jsme svou kůži rozhodně lacino nedali a byl to zápas ve vysokém tempu. První půli rozhodla jediná branka, bohužel v naší síti. Naši pokaženou nahrávku vystihl hostující hráč, který založil rychlý brejk a ač se zdálo, že už máme situaci pod kontrolou a ve vlastním pokutovém území jsme měli početní převahu, bítýšský hráč zakončoval prakticky do prázdné branky nehlídán. My jsme měli opět plno šancí, ale prostě ne a ne to tam padnout. A navíc jsme už kolem 30 minuty přišli o Máru, který musel odstoupit s krvavě přejetým kotníkem. Karty pan rozhodčí rozdával velice sporadicky a kupodivu mu nevadilo, že někteří hráči hostů hráli bez chráničů. Ale jinak utkání zvládl dobře.

Druhá půle byla oboustranně plná šancí. Vyrovnávací branka přišla z pokutového kopu. Ač byli určeni dva hráči, jaksi se jim k míči nechtělo a místo kopnutí penalty si radši začali zavazovat tkaničky a koukat, kolik letadel zrovna lítá po nebi :-) Míč si vzal Pavel a chladnokrevně vyrovnal na 1:1. Zápas jsme otočili Brkinem, který prošel mezi hráči a v pádu to tam prostě žabákem prostřelil. Vypracovali jsme si několik dalších šancí, ale....ale :-( A přišla osudová pětiminutovka. V 70, 72 a 75 minutě se na nás sesypala pohroma. Offsidová první branka některé hráče tak rozhodila, že se jaksi nedokázali koncentrovat na svůj výkon a padli jsme na hubu 2:4. Jiskřičku naděje jsme vykřesali v 85 minutě Jendovou hlavičkou k tyči 3:4, ale poslední šanci v nastavení už jsme nepřetavili a zůstali jsme bez bodu. Myslím, že remíza by zápasu slušela více a diváci viděli fotbal, který musel bavit.

Proměňovat na podzim lépe vypracované šance, museli bychom být v tabulce někde jinde. Ale chuť na pečená kolínka nám to nezkazilo a na jaře na to vlítneme nanovo

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HOROR

(Divák, 15. 11. 2014 8:45)

85% hráčů vidí balon jen když je zápas. Pak se nemůžete divit, že netrefíte branku. Člověk už si ani nevzpomene, kdy byl poslední trénink který za něco stál.

Re: HOROR

(Jája, 16. 11. 2014 14:58)

Nemůžeš se divit když většina lidí chodí do práce, která mu neumožňuje si jít přes týden čutnout ;)