Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Oslavany 2:7 (0:4) - mistrovské utkání muži

17. 10. 2017

  Oslavany od začátku byly lepším a aktivnějším týmem, ale první gól jim daroval rozhodčí. Hostující hráč utíkal sám na našeho golmana, který mu čapl míč do rukou a hostující hráč přes něj upadl - penalta. Všichni hráči i diváci se divili co to rozhodčí zapískal. Chvíli na to byl faulován Sláva Adam a rozhodčí ač byl od přestupku asi 2 metry ukázal, že se kope na naši bránu!!! Hráč Oslavan v duchu fair-play rozhodčího opravil, na rozdíl od vymyšlené pentle o nic nešlo, faul byl 35 metrů od brány. Sláva musel být v poločase pro zranění střídán. 

  Tyto přehmaty rozhodčího ovlivnili naši koncentraci, hráči se soustředili na hádky s rozhodčím a kopání soupeře. Do poločasu Oslavany přidaly další 2 góly ze hry a 1 z jasné penalty, kdy náš brankář chtěl rozhodčímu ukázat jak vypadá faul na penaltu.

Do druhé půle jsme poslali 3 nové hráče, hra se zklidnila a vyrovnala. Snížení na 1:4 bylo po střele Dominika Doška z 50 metrů, na 2:4 snižoval Buďa. Další Doškova střela z poloviny hřiště padla na břevno, ale na více už jsme neměli. Hosté přidali další branky a zaslouženě zvítězili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář