Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE : DOMAŠOV 4:2 (2:1)

25. 5. 2015

V prvním poločase jsme byli lepším týmem a vypracovali si i dost šancí, ale několik dobrých zákroků golmana Domašova, tyče a břevna nám více než 2 góly nepovolili. Hned v úvodu nám hosté namazali a Buďa načal skóre 1:0. Za chvíli naši obranu  vycvičil nejlepší hráč hostí Honza Oplatek a srovnal na 1:1. Do poločasu jsme vedení strhli na naši stranu po nádherné akci Buďě - klika do prava, klika do leva a nahrávka Borisovi před prázdnou bránu - 2:1.

Po změně stran jsme rychle dali gól na 3:1 a vypadalo to na klidný druhý poločas, ale po Norkově lehkém vražení do soupeře ve vápně hosté kopali penaltu - jejich golman sice našeho Luby nepřekonal, ale u dorážky byl první opět Honza Oplatek a snížil na 3:2

Domašov nás pak docela zmáčkl a naši beci si sem tam museli pomáhat fauly. My jsme hráli na brejky a jeden jsme využili na konečných 4:2. Naštěstí jsme měli 4 hráče na střídání a tak jsme využili čerstvých lidí a díky velké obětavosti všech hráčů jsme první jarní domácí výhru ubojovali. Pochválit bych chtěl hlavně Borise a Jáje, kteří celé utkání běhali téměř ve sprintu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář