Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - DOLNÍ KOUNICE 3 : 6 ( 0:1) PŘÁTELSKY

10. 8. 2009

  V utkání s nejlepším týmem druhé skupiny 4.třídy jsme povětšinou tahali za kratší konec. V první půli jsme byli pod tlakem, zlobilo hlavně šikovné Kounické pravé křídlo. Přesto jsme si i my vytvořili šanci - Tomáš Papež chytrým obloučkem trefil tyčku. Soupeř však z penalty po zákroku Maxe otevřel skóre na 0:1. Chvíli nato dali další branku, ale rozhodčí ji pro údajný offside neuznal.

  Druhá půle začala skvěle, během 5 minut jsme stav otočili  brankami Laďě a Přemi. První gól padl hned v 1. minutě po hezké akci z pravé strany, druhý byl ještě jednoduší - nákop stopera Togi, prodloužení Laděm hlavou Přemovi do brejku a pěkná střela k tyči. Bylo tedy 2:1.

Nicméně jsme dělali dost chyb, které soupeř trestal vyrovnáním a poté brankou na 2:3. Laďa srovnal na 3:3 a chybělo tak 20 minut do konce. Chvílemi hra ve středu pole nebyla tak špatná, na to kolik kráčů stabilní sestavy chybělo se občas dařilo i kombinovat.

Hosté odpověděli v závěru brankou na 3:4 a v závěru se 2 chybiček nevyvaroval ani brankář Braňo a tak výsledek je až příliš krutý 3:6.

Tento zápas byl pro Michala Matouška posledním v dresu Ketkovic, po 3 sezonách v Ketkovicích se vrací hostovat do Rapotic.

 "Děkuji vedení, že mi ještě na stará kolena umožnilo jít zkusit hrát fotbal na vyšší úrovni. Úroveň treninků v Rapu mě dává novou motivaci na sobě pracovat a dostat se do bývalé kondice, navíc v budoucnu mě lákat dělat trenéra a můžu ledacos od 2 kvalitních trenérů pochytit. Jsu velice rád, že odcházím v dobrém, mám se eventuelně kam vrátit a spousta hráčů mé rozhodnutí chápe."

Michal Matoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re Toga

(Filda, 11. 8. 2009 5:23)

No u mě je problém asi trošku složitější. Nějak se mi blokuje koleno, a mám v tom docela horkost. Asi to vypadá na delší klid, možná trvalý klid :-(

Re Filda

(toga, 10. 8. 2009 13:45)

Taky ty nohy den po zápase do večera rozcházím.

K zápasu

(toga, 10. 8. 2009 13:39)

Co se týče zápasu,tak náš herní projev odpovídal tomu, jak se měnily pozice některých hráčů. Někteří hráči zůstali na svém postu celý zápas, někteří si díky libovolnému střídání vyzkoušeli na více místech. Ale od toho je to přátelák. Škoda posledních deseti minut, kdy jsme dostali dvě hloupé a zbytečné branky. Výsledek 3:4 by vypadal lépe. Dost hráčů je na dovolené, tak si zahráli mladší kluci. Jarda, Tomáš i Dušan hráli celý zápas a ukázali svoje kvality. Je potřeba jim dávat víc prostoru a umožnit jim víc hrát, nebo se na to vykašlou a Honza Š, Vraník a Boris to za 5 let sami nezachrání.

koleno

(Filda, 10. 8. 2009 10:41)

Po včerejším zápase nemůžu vůbec chodit, a lepší to asi nebude. Podzim vypadá špatně.