Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ČUČICE 4 : 2 (1 : 1 )

První branku vstřelil z přímého kopu Pižma, když si sám kličkama střeleckou parketu připravil.Kača neměl šanci.Úvodní půle se nesla v duchu našich šancí, které ale končily hodně nepřesnýma střelama nebo byly  zbytečně brzo zakončovány, když jsme byli v solidním přečíslení. Pravda na Kače je třeba pálit o stošest, ale někdy to bylo ještě moc brzo. Ve 20 minutě se zažlutil svým typickým způsobem čučickej stoper a jak ho tak všichni známe,aby to zvládl do konce,tak tomu nikdo moc nevěřil. Bohužel těsně před koncem půle Rio srovnalo na 1:1 a šlo se do druhýho poločasu zase od nuly.

Nejdřív měl jít pod sprchy čučickej Přema,když i z Rááápotic bylo vidět jak zezadu podkopl na branku samostatně utíkajícího Brkina....no nevím,nevím, kam se rozhodčí díval a začalo to bejt krapet nervózní. No a když Buďa ve vápně netrefil balón a k zemi se poroučel čučáckej útočník nastala mela. Chudák Čmelda vyletěl z lavičky jak čert (no nedivte se mu,pokladna prázdná a lidi nikde a k tomu ještě penalta na nás...ale nutno dodat, že z tý střídačky to opravdu vypadalo, že Buďa míč trefil a hráč spadl až potom přes jeho nohy....no ale jen to tak vypadalo, Honza se sám přiznal . Penaltu Rio proměnilo, i když Borisovi k vykopnutí moc nechybělo.

Po sporném zákroku vyrovnal Orka z penalty na 2:2

A když Laďa zvýšil na 3:2,zdálo se,že by mohlo být trochu volnéji.Obzvlášť,když se do sprch poroučel čučickej Přema H.Ale Rio hrálo v deseti snad ještě líp a musel se vytáhnout Boris.

Definitivní klid zařídil Brkin 4:2

Bohužel nám na tohle místní derby vůbec nevyšlo počasí. Bylo to takový pěkný jarní bouřkový odpoledne,ale taky to mohlo vydržet až po zápase. S úvodním výkopem začalo poprchávat a v tomhle duchu se to neslo celej zápas. A tak byl Čmelda po zápase nad pokladničkou nějakej zakaboněnej

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář