Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukovany : Ketkovice 3:4 (1:2) - přípravné utkání

3. 4. 2008

Sestava:

Braňo - Marek, Cantona , Žán, Jarda, Max - Ori, Pižma, Norek, Filip - Vraník, Laďa  střídal vždy 1 hráč hokejově

Miga  -odkulhal ve středu z treninku, uvidíme dá-li se dopořádku na Rio

Toga - po noční před noční tak dostal volno

Honza, Vláďa a Čmelda - pracovní zaneprázdnění

Roman - zranění kolena z hokeje, uvidíme na jak dlouho, ale prý je to špatné

   Úvodních 20 minut jsme byli lepším týmem a vytvořili si 4-5 šancí, ale branka byla zakletá a i tyčky hráli s Lukovanským brankářem. Dostali jsme však branku z protiútoku která nás herně rozhodila. Laďa vyrovnal a Pižma střelou zpoza vápna stav otočil na poločasových 1:2, ale hra na nerovném terénu nestála za moc a soupeř měl poměrně dost šancí.

   Druhá půle byla ještě horší než první, soupeř nás zatlačil a zaslouženě otočil dvěma brankami na 3:2. Závěrečných 15 minut jsme se opět zlepšili, skóre vyrovnal Ori pěknou střelou z levé strany. A když už to 5 minut před koncem vypadalo na plichtu vzal osud utkání do svých rukou Vraník. Probíjel se jako tank do šestnáctky přes 3 hráče a ve vápně byl sestřelen - penalta. Ori penaltu bezpečně proměnil a zajistil nám hubené vítězství 4:3

  Před sezonou se ukazuje že forma není bůhvíjaká, navíc se stále nedokážeme v přípravném zápase vydat ze všech sil. Nadruhou stranu je to možná lepší než vyhrávat přípravné zápasy 5:0 a jít do jarní části sezony namistrovaní. Se sestavou se v přípravě hodně rotovalo a tak možná nebudeme ideálně sehraní, nadruhou stranu každý hráč širšího kádru má v nohách nějaký ten zápas a v případě potřeby bude rozehranější..

    V Čučicích to nebude o nějakém krásném fotbálku, ale klasické derby se vším co k tomu patří. Věřím, že pokud toto klíčové utkání jara zvládneme, že se v dalších utkáních, především doma, dostaví i ta fotbalová krása.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

v senču je blaze

(jerry, 6. 4. 2008 22:18)

nechcu nějak lakat ale v senoradech je na jaro vypsana premie na ačko co bod tak bečka a už to je 6 beček(pro dobrou duši 2 zapasy)jo mimochodem jak je na tom to sloučení s riem

místo

(Cantona, 6. 4. 2008 19:38)

Chtěl jsem zkusit variantu s Filipem nalevo a Orcou na pravo ze dvou důvodů - Filip líp nebo zodpovědněji brání, Ori má zase lepší centry pravačkou. Ale poslední čtvrthodina mě utvrdila v opaku - Ori bude hrávat z leva, už mu to jde i tou levou nohou a Filda z prava. Na 90% oba nastoupíte v Riu na krajích zálohy a očekávám 100% výkony nejen vás dvou ale celého mančaftu. :-)

přátelák

(Filda, 6. 4. 2008 18:24)

No nebyla to z naší strany žádná sláva, světlé okamžiky tam ale byly, tak budeme vše dělat pro to, aby jich bylo více. Co se týká mého umístění na place, je mi jedno kde hraji, vždycky budu makat nadoraz, jak jen to půjde. Po dnešku sotva chodím, ale příště tam dám ještě více!

místo........................

(orca, 6. 4. 2008 18:18)

nevím jestli to budeš brát v potaz,ale mě se hraje líp na levé straně s Tomášem.Ale jestli mě dáš napravo budu to respektovat.

místo........................

(orca, 6. 4. 2008 18:18)

nevím jestli to budeš brát v potaz,ale mě se hraje líp na levé straně s Tomášem.Ale jestli mě dáš napravo budu to respektovat.

Zpráva pro Michala

(Emil, 5. 4. 2008 20:43)

Vyřizuji že Pařa nejede

xxx

(pižma, 4. 4. 2008 0:18)

já budu v Lukovanech

Lukovany

(Cantona, 3. 4. 2008 8:48)

Taky bych rád abysme žádný gól nedostali a doufám, že to vyjde. To, že uděláme některé změny oproti obvyklé sestavě není důvod absyme inkasovali. I v sezoně nás můžou potkat zranění a proto je velmi důležité abychom měli vyzkoušené alternativy.

Lukovany

(Filda, 3. 4. 2008 8:38)

Tak já bych to bral zodpovědně už jako mistrák. Proti Zakřanům bylo hodně vidět, že o nic nejde. Chce to hrát vzadu na nulu.