Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domašov : Ketkovice 2:1 (1:1)

17. 9. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Cantona, Žán, Honza - Michal G (85 Vraník), Roman (45 Čmelda), Zdena P, Ori (65 Max) - Laďa, Tomáš

Branka: Laďa

  Do utkání jsme vstoupili aktivně, hráli kombinační fotbal a vyústěním byla nádherná Laďova branka asi v 10.minutě, kdy střílel z hranice šestnáctky levou nohou - 0:1  Soupeř hru vyrovnal, začal více běhat a pomalu nás přehrával, šanci si však vypracoval pouze jedinou, tu však proměnil a bylo asi po půlhodině hry 1:1

  Do další šance se ještě do poločasu dostal opět Laďa a znovu střílel levou, tentokrát těsně nad branku. Těsně před poločasem dostal zbytečnou žlutou kartu Přema - asi za kecy či zakopnutí míče. Tím započaly naše hádky s nepřesným a velmi namistrovaným rozhodčím.

   V poločase jsme udělali změnu - místo Romana, který hrál se sebezapřením a byl unavený, přišel do útoku Čmelda, tím pádem se na střed zálohy posunul Tomáš. Druhý poločas začali lépe domácí. Velikou oporou jim byl jejich kapitán - pravý bek, který nejenže několikrát zachránil před rozběhnutým Laděm, ale i zakládal většinu jejich akcí. Při jedné akci se po lajně prodral až k brankové čáře, ocentroval, jeho centr jsme ještě vrátili, ale odražený balon zpoza vápna domácí napálili a ten mezi houštinou těl proletěl do sítě - 2:1

    Od té doby domácí neměli jedinou šanci a utkání se hrálo prakticky na polovině domácích. Udělali jsme změnu - na hřiště se dostal místo Přemi čerstvý Max, který šel na beka a Marek se vytáhl na střed zálohy, Tomáš zase do leva. A přicházeli i šance, vyložená 100% tutovka ale ne. Z poza vápna pálil Žán a jeho střela se v houštině těl dvakrát odrazila aby na lajně trefila dezorientovaného Domašovského golmana. Průnik Ladě a následný faul rozhodčí vytáhl na roh velkého vápna a Tomáš se tentokrát z trestňáku neprosadil.

    Nutmo říci, že náš závěrečný tlak notně zbrzdily zbytečné řeči s rozhodčím, který si do toho evidentně nenechal mluvit. A tak zatímco my jsme byli nakopaní, žluté jsme sbírali my - Přema,Tomáš, Michal G a Max za vyjasňováni si s rozhodčím, jestli to či ono měl být faul. Michala G jsme museli 5 minut před koncem raději střídat Vraníkem. Než jsme si to z rozhodčím vyříkali, než si zapsal žlutou kartu, vždycky nějaká ta minutka utekla. Jedinou žlutou za faul jsem tedy dostal pouze já  -Cantona, když jsem přerušil na půlce brejk Domašova do rozhozené obrany.

   Ani křečovitý závěrečná nápor nic nepřinesl a tak utkání, ve kterém jsme měli minimálně na remízu, jsme bohužel prohráli.

JPEG po Domašově.JPG

Přestože jsme poprvé v sezoně klopýtli, sešli jsme se v hojném počtu na hřišti v hospodě, kde jsme vše důkladně probrali. Foto Michal Garžík.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nic moc

(machour, 20. 9. 2007 16:21)

no hoši nic moc ! co ten Braňo tam vyváděl !
raději míň do hospody a víc trénovat !!!

pozitivum

(Cantona, 17. 9. 2007 8:28)

Malé pozitivum bylo, že jsme se nehádali mezi sebou, ale "jen" s rozhodčím.

Rozhodčí

(Sid, 17. 9. 2007 8:24)

No, asi zajímavý zápas. Bohužel je to s Vámi horší jak s malýma děckama. To vaše kecání. Vy si myslíte, že byste respektovali někoho, kdo by Vám do toho kecal a ještě by Vám byl na tom hřišti "podřízený" ??? Vždyť kolikrát nerespektujete ani sobě rovného !!! Na tu pokutu už se pomalu skládejte - za fauly ze hry - nemám námitek, ale 4 žluté za kecy ??? V dalším kole nás píská p. Dolníček a to jestli se mu utkání povede záleží dost na tom jak někdo začne kecat a ostatní se začnou houfně přidávat. Vraťte se zpátky k tomu, jak jste začali hrát. Přišel těžký zápas (ještě k tomu "zvláštní" rozhodčí) a už jste to neunesli.
Teď nás čekají dva relativně slabší soupeři a potom snad nejtěžší zápas v Loučkách.
Mějte s náma fanouškama trochu cítění a ať si to všichni užijem.

hodnocení hráčů

(Cantona, 17. 9. 2007 7:18)

Braňo - neměl toho moc na práci, za branky nemohl

Marek - výborný do kombinace, spolehlivý výkon

Cantona - tentokrát s chybou při 1. brance mě útoční šoupl housle a byla gólová šance

Žán - solidní výkon, škoda že tam nepadla ta jeho střela

Honza - do zadu solidní, občas zbytečně odkopl míč na roh nebo aut

Ori - nechal se rozhodit rozhočím i diváky, moc nebezpečný dopředu nebyl.Dozadu se tentokrát vracel.

Roman - i když ho všechno bolelo zahrál solidně, velice platný hráč

Norek - jeden z mála co nekecal s rozhodčím, naběhal toho spousty. Možná mohl asi 2x střílet.

Michal G - začal dobře, kombinace s Markem byly pěkné. Pak se vytratil, dopředu akce zpomaloval a hádal se s rozhodčím. Bude hrávat opět stopera.

Laďa - náš nejlepší forward, dal gól a byl naše jediné vážné nebezpečí pro Domašov

Tomáš - bojoval, je okopaný, otlučený, hrál na nejlepšího Domašovského hráče a ten ho vyškolil

Čmelda - nastoupil do druhé půle, bojoval,ale moc se neprosadil

Max - uvedl se faulem a hned se s rozhodčím zkamarádili

Vraník - hrál jen 5 minut, příště dostane větší časový prostor

Jarda - do utkání nenastoupil, v zápase s Příbramí bude hrát od začátku