Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domašov : Ketkovice 1:0 (0:0)

4. 9. 2006

Domašov : Ketkovice 1:0 (0:0)

Sestava: Valo - Skokan(45 Pavliš) M.Garžík, Mohelský P, Ošmera - Klimša(60 Nedbal), M.Matoušek, Pospíšil, T.Garžík(90 Šic) - Taras (43min ČK), Karaus

V utkání s lídrem soutěže jsme byli v prvním poločase více než vyrovnaným soupeřem a měli jsme i více šancí, zejména Vlasta mohl zakončit lépe. Srazilo nás však vyloučení Luboše Tarasa po 2 žlutých kartách. Zejména ta první byla úplně zbytečná. A tak jsme museli změnit způsob hry, zahustili jsme střed hřiště, ve předu zůstal osamocen Vlasta Karaus. Ale i když domácí měli o jednoho hráče víc a téměř nám nepůjčili míč, nevytvořili si prakticky nic. To my jsme měli asi 3 dobré brejky, ale Garža pálil vedle a akci Matoušek, Pospíšil, Karaus zastavili domácí faulem.  A tak v  43 minutě přišel trest, domáci dali gól po přetaženém centru z prava a vráceném míči před branku. Je to velká škoda, za bojovný výkon bychom si minimálně bod zasloužili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

emoce

(Cantona, 4. 9. 2006 15:12)

Emoce k fotbalu patří ať už na hřišti nebo i v hledišti - viz třeba Pižma na kopcu v Ketkovicích loni s Novou Vsí.Bez emocí by to byla nuda. Jde o to najít tu hranici hlavně na hřišti. Nemůžeme se nechat hloupě vylučovat, ale ani hrát bezkontaktní fotbal. Spousta gólů padne díky agresivní hře útočníků, Luba je platnej útočník protože je rychlej a agresivní a myslím že už se už v neděli poučil.

?..

(pižma, 4. 9. 2006 12:51)

Padají i blbé góly a musíme umět i prohrávat, je to sport. Důležité je abychom se z proher poučili, každý si musí uvědomit že případným vyloučením oslabuje mužstvo a musíme se naučit krotit emoce.
Pokud je dobrý pocit ze hry tak ani prohra tolik nebolí.

škoda

(Cantona, 4. 9. 2006 9:56)

Souhlasím s Filipem - první poločas byl z naší strany zatím nejlepší zápas podzimu a je jen škoda že jsme to v druhé půli v 10 neubránili. Vyzvedl bych jaký máme momentálně silný kádr - i přes absence několika hráčů jsme měli 5 hráčů na střídání. Tak očekávám, že všichni ve středu přijdou na trenál bojovat o fleka. Je jen otázka času kdy se naše kvalitní treninky projeví na výsledcích.

Škoda,škoda........

(Pavliš Přemysl, 4. 9. 2006 9:56)

Největší tragedie utkání bylo vyloučení Lubošáka Tarasa,sice hraje agresivně,ale první skluz dost přehnal a ani bych se nedivil,kdyby ho vyhodil hned.
Výkon v první půlce byl velmi dobrý,ale škoda,že sme nedali branku.
Druhá půle byla jiná,protože jsme hráli v deseti a tím i pořád bránili.Škoda,že sme nedali nějaký gol z brejku.
Děkuji trenerovi který mě dal šanci si zahrát,ale musím přiznat,že ta ruka ještě není ono.Doufám,že sem ho svým výkonem nezklamal.
Věřím,že se nám v dalších kolech bude víc dařit,a že budeme mít i trochu víc toho štěstíčka!!!
Myslím,že sme si bod za nasazení zasloužili!
Škoda,škoda.........

bodů je škoda, čelo se utrhlo

(Zdena, 4. 9. 2006 8:48)

Je vidět, že Laďa v útoku dost chybí. Taky je potřeba ukázat dobrou hru i doma. Zatím se to nedaří ale ty treninky se musí časem projevit. Tak se snažte, máte příležitost to předvést hnedle tento víkend.

Mistrák

(Filip, 4. 9. 2006 8:27)

Při hodnocení zápasu jsem smutný především z výsledku. První půli jsme byli lepším družstvem a hlavně, hráli jsme hru, ke které nás Pepa vede. V druhé půlce jsme zase ukázali sílu mužstva, kdy jsme se semkli a bojovali v deseti lidech aspoň o bod. To že to nakonec nevyšlo je smůla, ale pokud budem hrát takto sebevědomě v poli a zlepšíme koncovku, nemám strach. Vždyť se podívejte jak Domašov hrál předešlé zápasy, kolik gólů soupeřům nastřílel a proti nám si nic nevypracoval a dal jen ušmudlanej gól. Poněkolikáté bych chtěl vyzdvihnout obranu,která je oproti minulým rokům kdy vládl útok, momentálně naši lepší stránkou. V dalších kolech se o body budeme rvát ještě s větší vervou, to říkám aspoň za sebe!

Luboši, Luboši

(Zdena, 4. 9. 2006 7:45)

Tentokrát to na pochvalu nebude