Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dolní Loučky : Ketkovice - přátelské utkání

23. 1. 2009

Čeká nás mančaft, který loni z naší skupiny postoupil do 3.třídy a i tam hraje na špici tabulky. Nedivil bych se, kdyby se v dohledné době probojovali naši kamrádi z Louček do okresního přeboru. Mají na to všechny předpoklady - kvalitní hráče, kvalitní a pracovité funkcionáře, několik sponzorů,...Šířka kádru Dolních Louček je taková, že dokonce uvažují o založení B týmu od příští sezony.

 

Náš tým bude v tomto utkání určitě outsiderem, nicméně již v minulosti jsme několikrát prokázali, že jsme schopni hrát vyrovnanou partii i s tými z vyšších soutěží ( např. Rapotice) naopak jsme schopni trhnout ostudu i s tými hrající spodek naší 4.třídy.

 

Účast  potvrdili - Boris, Honza, Marek, Laďa, Ori, Robin, Filip, Čmelda, Vláďa, Dušan, Norek a Cantona

Naopak chybět budou - Pižma, Žán, Toga ( v práci) a Max (chřipajzna)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

aktuálně

(Rob, 1. 2. 2009 11:30)

zdarec chlapi, trochu zasněžilo (asi 5 čísel), tak sem byl omrknout hřiště... přáteláky se normalně hrajou, akorát už budem hrát na ušlapané ploše, takže to chce kopny a ne turfy... zdarec ve 2 :)

c tým

(včelka Mája, 24. 1. 2009 4:37)

mají toli hráců že by mohli mít i céčko jenže se jim nechce dělat ani béčko, a kvalitní hráči teprve přijdou, zatím žádné nemají, takže si je dáte jak nic! můj tip 2:0 pro vás! jste dobří!!!!!!!!!!!!

Těším se

(MaŠ, 23. 1. 2009 12:33)

Zdarec kamarádi, těším se, že Vás opět po roce všechny uvidíme. Věřím, že fajnově a kvalitně potrénujeme a dobře si začutáme.