Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čučice : Ketkovice 1:1 (1:0)

12. 4. 2008

  Do utkání jsme vstoupili aktivněji a v úvodních 15 minutách si vytvořili několik slybných šancí. Byla tu i velká série rohů, ale ani Pižma ani Laďa bramku nedali. a platilo nedáš dostaneš. Po pravé straně utekl rychlonohý Přema Harák a krásně našel z druhé vlny nabíhajícího Horníčka, který z první trefil málem do šibenice. braňo se mohl jen dívat jak se míč třepe v síti. I po obdržené brance jsme byli lepší, hráli jsme s větrem většinou dlouhé balóny do vápna domácích, ale stoper Patys vše řešil s přehledem. Přesto jsme stříleli, centrovali, ale bez výsledku.

  Do druhé půle jsme vystřídali Oriho, který měl žlutou kartu, za Čmeldy. Toga se přesunul na zálohu a Čmelda šel na hrot. Zpočátku tam dělal Tondovi Báňovi pěknej vítr, ale nemělo to gólový výsledek. Smolný zápas odehrál Filda, který se několikrát také dostal ke střelbě, ale nedal. To samě platí o Pižmovi, který měl možná vzít zodpovědnost na svá bedra a některé akce řešit individuálně. Střela nesedla ani agilnímu Vláďovi. A tak jsme 20 minut před koncem dali branku téměř z poloviny hřiště, když přepumpovaný balón nakopl Toga a jeho dynamit v levé noze slavil úspěch - Huczman byl trošku vyběhnutý a to se mu stalo osudným 1:1

  I po zbytek zápasu jsme mysleli na vítězství a domácí  hrozili pouze z brejků. I když nám zatrnulo po jedné takové střele z dálky Braňovi se nečekaně podlomilo koleno a míč ho trefil a poskakoval poměrně blízko brankové čáry vedle ležícího Braně - Cantona měl co dělat aby brankáře nenastřelil a odkopl na roh před dotírajícím Misařem. Šanci urvat 3 body pro Ketkas měl Laďa, ale nedal. A tak se pár minut před koncem řítil do vápna Pižma, našel Čmeldy, ale tomu snad nevyšel o půl metru krok a místo střely míč vrátil zpět na velké vápno až bylo po šanci. A protože se fotbal hraje odjakživa na branky a ne na územní převahu či šance, odvážíme si z Ria pouze bod.

  
 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to Miga

(Cantona, 14. 4. 2008 16:07)

Ty se dej brzo do kupy, ať nemusím mrhat svým velkým talentem na stoperu a můžu začít plnit svůj jarní cíl, hrát ofenzivněji a dát 5 branek. :-) Ale já jsu vlastně skromnej, bude mě stačit když budeme vyhrávat každej zápas a branky ať dá třeba Vraník nebo kdokoliv jinej :-)

celej mančaft

(miga, 14. 4. 2008 15:30)

Chlapi, je to škoda... Já osobně mám ze zápasů v Riu blbej pocit, protože se tam prostě nedá hrát fotbal. Výborný na zápase byla naše převaha, která měla být korunována aspoň 4-5 gólama, navíc mě fakt sral ten debilní rozhodčí... Nic na tom ale nemění, že jsme měli s přehledem na 3 body a tak to mrzí. No nic, mákneme další zápasy a doma doufám že zase nestratíme ani bod, moc rád bych pomohl ale tělo nesouhlasí. Každopádně rozstřílejte Hradčany, ale pozor ti mladí sou dost běhaví, tak nic nepodceňte....

hoši klídek

(Cantona, 14. 4. 2008 7:06)

Nebudu přece měnit to na co sázím po jednom nepovedeném zápase. Ve středu máknem na treninku a v neděli rozstřílíme Hradčany. :-)

ranní ptáče

(Filda, 14. 4. 2008 6:42)

Já normálně vstávám o pěti.
Flintu do žita nehážu, určitě hraju fotbal pro zážitky ze zápasů a k nim bohužel patří i smolné zápasy. Někdy se ti to odrazí od zad a dáš góla. Jindy tam nepadne ani sebevětší tutovka. Jak jsem říkal, chce to přidat na trenále!

filda

(pižma, 14. 4. 2008 6:25)

Koukám , že už ses probudil. balóny byly neposlušný a skákaly všem. Bohužel jsme se s tím nedokázali pořádně poprat, nehaž flintu do žita!

Škoda

(Filda, 14. 4. 2008 6:14)

Je to škoda i z mé strany, nějaká střela mi tam mohla padnout....ten plac i balóny "hopskulky" mi opravdu nesedly. Vezmu to částečně na sebe a pokud mě kouč příště posadí na střídačku, vezmu to :-( i když nerad

Remíza.............

(Orca, 13. 4. 2008 20:42)

Po serii rohových kopů,které sem kopal,sme dostali branku od mého hráče se kterým sem se nestačil vrátit,takže ztrátů dvou bodů beru na sebe.Nejenom,že můj hráč dal branku,ale já sem mu to nedokázal vrátit a měl sem na to stoprocentní šanci.Ještě o to víc mě to mrzí,že naši největší soupeři také zaváhali a kdyby sme dokázali vyhrát byl by pohled na tabulku o něco veselejší.Tak sorry.

rio

(pižma, 13. 4. 2008 14:07)

Su dodřenej, utahanej a nasr..měli jsme na to vyhrát no nic už se těším na náš plácek

hodnocení trenéra

(Cantona, 13. 4. 2008 10:12)

Braňo - na gól neměl nárok, v první půli jeden těžší zákrok zvládl, ve druhé pobavil diváky když se mu podlomilo koleno. \jinak neměl moc práce

Marek - Misi mu děla problémy rychlostí, žk v pořádku, zabránil protiútoku. Solidní v hlavičkových soubojích.

Cantona - hrál jednoduše, odopával balony. Asi měl být tvořivější a podpořit ofenzivu. Žk za údiv k rozhodčímu byla zbytečná.

Vláďa - výborný výkon, obraná fáze super, zakládání útoků taky, jen při střelbě lépe mířit.

Žán - hlídal o 15 let mladšího Přemy a výkonem některé lidi překvapil. Vyhrál spoustu soubojů. S Hradčanami bude hrát v záloze nebo v útoku.

Ori - byl aktivní, dostal se i do šance, ale mířil nepřesně. Střídán byl kvůli žk za mluvení, to se říkalo před zápasem a platí to i do dalších špilů. Příště nastoupí Ori opět od začátku a doufám, že na větším place bude dělat Hradčanům vítr.

Pižma - dirigoval hru, nahrával, střílel. Čekal jsem, že to vezme na sebe a dá gól. Dá ho Hradčanům.

Norek - příjemně překvapil hlavně druhou půli vybojoval hodně míčů.

Filip - utkání mu nesedlo, dokázal se uvolnit, kvalitu má, ale střílel nepřesně.

Laďa - hodně chtěl hrát, chodil si pro míče, prodlužoval je, dřel a taky dost kecal. Při rozích musíme nacvičit kdo kam nabíhat.

Toga - v první půli se v útoku neprosadil, ve druhé dal branku z půlky. Na halva to chce víc běhat nahoru dolů a Tom by měl nějaké kilo zhodit. Počítám sním i nadále ale do útoku.

Čmelda - pan Štístko šel do duhé půle s úkolem dát 2 branky a otočit zápas, ale byla na něm vidět absence treninků a přípravných zápasů.

Jarda - hrál jen 5 minut, ale s Hradčanami nastoupí od začátku na levém beku.

Vraník - na hřiště se nedostal, což je vzhledem k jeho vazbám na Rio škoda. S Hradčanami nastoupí minimálně na 20 minut.

Pro zranění chyběli Miga - cca 2 týdny a Pařa - asi celé jaro

Dále byli omluveni Honza - v práci, nebude ani příště, Max - svatba