Jdi na obsah Jdi na menu
 


CÍL - do 3 let do trojky !!!

15. 1. 2008

  Jako hrající trenér Ketkovic nemůžu mít nižší cíl, než postup do 3.třídy v horizontu několika málo let. Myslím, že hráčský kádr je natolik silný a kvalitní, že jsme schopni postoupit o jednu třídu výše bez nutnosti přivést sem cizí hráče. Přivést několik posil (3-4 hráči) by snad mělo smysl v případě ambicí postoupit do Okresního přeboru. I to není časem nereálné, ale muselo by to mít širší podporu vedení, hráčů, fanoušků, sponzorů a asi by muselo dojít k nějaké spolupráci s okolními dědinami, např. Riem.

  Letos máme sezonu poměrně dobře rozehranou, přesto pokud chceme atakovat 1.místo musíme spoléhat na zaváhání lídra z Knínic a to není moc pravděpodobné. Letos na 100% postoupí někdo ze silné trojky (Knínice, Loučky, Ketkas), ale naše šance nejsou veliké. Uvidíme co za rok, kdo sestoupí z trojky atd. V každém případě budou chtít postoupit Loučky a vzhledem k tomu co pro fotbal dělají bych se divil, kdyby se jim to letos či za rok nepovedlo. A tak si myslím, že za 2 roky přijde naše chvíle a po X letech vrátíme Ketkas tam kam patří - tedy do trojky.

Co mě k tomu vede? Zázemí v Ketkovicích je na velice slušné úrovni. Kabiny prochází rekonstrukcí, máme novou kabinu pro hosty, nové sprchy, WC. Doufám že letos postavíme i novou udírnu a povede se zlepšit kvalita hospody. Na jaře vybudujume dětské hřiště a výhledově chceme zpevnit plochu před kabinami zámkovou dlažbou. To vše by nám spolu s atraktivní fotbalovou podívanou mělo zvýšit návštěvnost.

Hráčský kádr je velice silný, ale to už je dobrých 10 let a pořád se plácáme ve čtverce. Už dříve se dávno mohlo a mělo postoupit, ale chtělo to asi lepší přístup všech hráčů. Přesto myslím, že letos jsme ještě silnější než kdy předtím. Brankář Braňo chytá druhou mízu a i když zanedlouho asi předá štafetu synovi Borisovi neměl by být tento post slabinou.

Obrana je naší chloubou a podle mého názoru může spolu hrát minimálně dalších 5 let. Nemyslím si, že by Ketkovice kdy měli kvalitnější a konstruktivnější obranou čtveřici než Marek, Miga, Cantona a Honza.

Záloha je poněkud staršího data výroby a tak tady bude dost záležet, jak se komu budou vyhýbat zranění. Jsou to všechno třicátníci či čtyřicátníci a tak se s absencemi musí počítat. Neškodilo by právě do této formace výhledově přivést jednoho či dva mladé dravce a já si tam výhledově dovedu představit některé kluky ze současných žáků. Přesto jsou tu dva hráči, kteří úroveň IV.třídy výrazně převyšují a to Filip a Pižma. I ostatní halvi jsou schopni zahrát tak, že motají hlavu každému soupeři.

I náš útok umí dávat branky - věřím tomu, že Tomáš je bude střílet zanedlouho i ve 3.třídě. Dalšími gólovými hráči jsou Laďa a Čmelda a co se týče perspektivy uvidíme co je ve Vraníkovi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

POSTUP

(JERRY, 16. 1. 2008 15:36)

HM!!!!!!!!!!!!

re Cantona

(MaŠ, 15. 1. 2008 17:40)

Jednoznačně Tě musím podpořit. Máte silný kádr a pokud se zlepší přístupy některých individualit, rozhodně to přinese úspěch. Důležitý je fakt, že v Kuřimi se i přes nesouhlas jejich vedení tvoří budoucí "benfika". Je to jen konstatování, protože můj názor je, že se bojovat a hrát dá s každým. Rozhodně to bude ale v budoucnu další kandidát na postup výše.
DRŽÍM PALCE BORCI !!!

:-)

(Cantona, 15. 1. 2008 15:29)

Tak jsu zvědavej na reakce. :-)

postup

(Dobrá Duše, 15. 1. 2008 15:28)

Cantona buť začal chlastat nebo si šlehl lajnu