Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chudčice : Ketkovice 5:1 (3:1)

27. 4. 2009

  Utkání se pro nás nevyvýjelo dobře. Sice jsme měli úvodní šanci , kdy Filip hezky našel Ladě, ale potom nás soupeř přehrál a byl i efektivní. Z prvních dvou šancí padli branky a tak bylo po 15 minutách 2:0 pro domácí.

  Těžko jsme se vyrovnávali s metrem, který zvolil pan rozhodčí a neustálé diskuze s ním nám také nepomohli. Ačkoliv jsme hráli s větrem, převahu jsme si nevytvořili, spíš naopak. Přišla však naše branka, když Laďa centroval na Vraníka a ten s pomocí nohy bránícího hráče, kterou vzal i s míčem, zařídil náš gól 2:1.

  Bohužel do poločasu přišla další naše chyba a bylo 3:1.

  Po změně stran jsme se malinko zlepšili, ale soupeřovi útočníci byli velice kvalitní a opět se prosadili  a přidali čtvrtý a pátý gól.

Pan rozhodčí neodpískal penaltu po faulu našeho nejagilnějšího hráče Filipa, kterého kopli ve velkém vápně do hlavy a tak se začalo na hřišti zbytečně jiskřit.

Pan rozhodčí penaltu za chvíli sice vykompenzoval neodpískáním penalty po našem faulu na nejlepšího háče na hřiště - domácího útočníka č.9.

Co k tomu říci? Chválím pouze 2 naše hráče - Ladě a Filipa, ti snesli měřítko se soupeřem. Ostatní umí a musí zahrát lépe. Obrana tentokrát hořela, na domácí devítku nedokázal vyzrát ani Honza, kterého jsem na tento těžký zápas postavil na jeho oblíbené místo levého beka. Druhý gól toho byl důkazem. Stopeři více kecali než hráli, Max udělal asi 10 faulů, ale zaplať pánbůh za ně, jinej náš hráč nedokázal výborného soupeře vůbec zastavit. Brankářovi utkání také nevyšlo,na  třetí branku si sáhl, ale pustil. lépe mohl řešit vybíhání, hlavně ve druhé půli když soupeř hrál s větrem tak měl vybíhat proti míči. Záloha až na Fildy za soupeřem zaostávala jak v kvalitě tak v pohybu. Vraník v útoku dal branku, ale samozřejmě útok podobný tomu jako Chudčice ani zdaleka nemáme a nezměnilo se nic ani s příchodem Čmeldy. Výkon Ladě byl dobrý, ale sám nic nezmůže.

Bylo škoda že na poslední chvíli se omluvili Vláďa a Marek, zajímala by mě konfrontace naší nejzkušenější sestavy s top mančaftem jako jsou Chudčice. No nic, zkusíme to se Zakřanami.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

teda

(Filda, 4. 5. 2009 19:18)

Ori já teda koukám jak blázen, když čtu tvoje komentáře. Myslím, že ten věk se podepisuje i na tobě a trošku jinak. Napsal jsi to moc dobře. Je škoda, že nás to šlo po zápase rozebrat na pivo asi jen pět. Myslím, že u pivka se dá spláchnout a probrat spousta věcí. Já doufám, že ještě radost z vítězství zažijem. Mimochodem, Přema Harák se vsadil o pět piv, že dá ketkoviccím góla. Myslím, že bude hrát na tebe, tak by stálo za to mu to machrování trošku znechutit :-)

hodnocení

(orcca, 4. 5. 2009 13:13)

Já si myslím,že naše největší slabina je v tom,že si nevjeříme,někteří hráči dou na plac už s tím,že to nějak odehrajem a to není dobrý.
Řekl bych,že soupeř byl velice kvalitní,ale nebýt dvou blbejch branek a trošku štěstí u mojí střely, plus na Filipa jasná penalta,nemusel být výsledek na první pohled tak jasný.Chudčice zase tak moc jasnejch šancí už neměly.
Holt už tu letošní sezonu musíme dokopat,hodit ju za hlavu a do tý další jít se zralým sebevědomím a znovu okupovat vrchní pozice tabulky.Myslím si,že na to stále máme i když stárnem.