Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chudčice : Ketkovice 2:1 (2:0)

20. 5. 2007

sestava:

B.Valo - M.Mihalisko, P.Mohelský, H.Šic, V.Duba - J.Nedbal (45m P.Pavliš), M.Matoušek, Z.Pospíšil, T.Garžík (60m D.Rosa) - L.Mohelský, L.Taras (45m M.Horák)

Branku vsítil po centru Marka hlavou Čmelda.

V pátek jsme na treninku uvažovali, zda do Chudčic vůbec jet, na marodce totiž jsou Žán, Pižma, Pařa, Filip a Michal Garžík. Do kupy se nakonec dali Vláďa Duba,  Zdeněk Pospíšil a taky Přema Pavliš, ačkoliv hráli s určitým sebezapřením. Dovolenou z práce nakonec dostal Tomáš Garžík. Poprvé na jaře nastoupil Jara Nedbal, kterého jsme vzhledem k velké marodce ukecali.

První půli jsme se za velkého dusna více méně jen bránili, ale obrana pracovala poměrně dobře. Domáci však dali branku z trestného kopu metr za vápnem, když obstřelili zeď. Braňo si na míč sáhl, ale brance nezabránil. Druhý gól padl přímo z rohu, když Čmelda odhypl Jarka stojícího u tyče a míč prošel překvapivě až k Braňovi, který si ho srazil sám do sítě. naši jedinou šanci v první půli měl Čmelda, který z odraženého míče přestřelil bránu.

Do druhé půle jsme udělali 2 změny, přišel Max a  Ori, odešel Jara a Luboš. Čmelda se vysunul do útoku, Michal Matoušek se stáhl na stopera, max zaujal místo na beku a Marek Mihalisko šel do středu zálohy. A bylo to vidět, najednou soupeř musel řešit situace za cenu spousty faulů. Jistě, domácí měli také šance, když jsme hráli vabank, ale nedali a byli jsme to my , když po nádherném centru pravou šajtlí ala Rosický z levého křídla centroval Marek přímo na Čmeldovu hlavu, který snížil na 2:1. Více se nám však i přes enormní snahu nepovedlo, ale domácí lídr soutěže se o výsledek třásl do poslední vteřiny. Možná jsme mohli kopat i 2 penalty, po faulech na Michal a  Ladě, ale s tím jsme na hřišti týmu hrající o postup ani nepočítali.

Utkání ukázalo, že máme na to hrát vyrovnanou partii s každým týmem a doufejme že po kole volna se za 14 dní představíme v Knínicích s podobným výkonem jako dnes ve druhé půli a že přivezeme i nějaké body. Doufejme, že se nám za těch 14 dní také aspoň trošku vyprázdní marodka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nic moc

(ostuda, 13. 6. 2007 11:49)

DEL PIERO

(NÁZOR, 30. 5. 2007 10:33)

PROHRA V CHUDČICÍCH NENÍ TAK NEJHORŠÍ