Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHUDČICE - KETKOVICE 2 : 2 ( 0 : 2 )

 O tom jak se dá nevyhrát vyhraný zápas se mohli přesvědčit diváci v Chudčicích. Smutnými hlavními hrdiny jsme byli bohužel my. 

Celý zápas jsme si vytvářeli šanci za šancí. Ale zahazovali jsme jednu za druhou. Do vedení jsme šli přímákem Pižmy, kdy skvěle trefil angličanem o břevno. Druhou branku přidal Jája, když unikl děravé chudčické obraně. Sportovně přiznáváme, že to možná offsidem u půlky zavánělo, ovšem o chvíli později nám hlavní rozhodčí odpískal offside, který v žádném případě nebyl, neboť Pavel vybíhal z vlastní půlky a už běžel osamocen na domácího gólmana. 

Zápas se jevil jako jasná záležitost, kterou jsme chtěli pojistit a uklidnit, ale to co se stalo druhou půli se jen tak nevidí. Taková smůla, jaká se lepila našim střelcům na kopačky...no škoda mluvit. Když to nejde, tak se můžete třeba po....potento a ono to tam nepadne. A vyústění přišlo viíce než kruté. V 83 minutě naskočil na plac Maxík a v 87 minutě vyrobil nepochopitelnou penaltu za ruku v rohu velkého vápna. No a když domácí v 90 minutě snad třetí střelou zápasu vyrovnali...nemohl nikdo uvěřit....ani domácí fanoušci.

Co dodat ???? Asi hledat to dobrý. Dostáváme se do velkého množství šancí, rozehrávky už nejsou jen odkopy a snažíme se ten míč kombinacema dostávat dopředu. A že to tam nepadá ??? No co byste chtěli ??? Tady v tom podzimním počasí...prostě vlhkej prach, no. Hlavu vzhůru

Je to jen fotbal :-) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

achjo.

(max, 27. 10. 2014 13:02)

Ahoj. Dost mě to nasralo ta ruka, omlouvám se za to spoluhráčům, asi nějaký to pivko na moji hlavu padne na rozlučce se sezónou.Aspoň tady vidítě že starý rezavý železo se nehodí k ušlechtilé oceli. Už fakt nebudu nastupovat na trávník, dokud nebude stav aspoň 4-více gólů por nás k nula gólům soupeře. A píšu, že jedu s váma na fotbal, když bude Bohunka chtít jet taky, a hlavně když bude je málo hráčůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, nebo fotbalistů. Jinak Foral má vyvrknutej kotní, pěkně oteklej, takže asi zas v neděli nebude. Tak kluci, bojovat a ještě aspoň dva tři body, jinak nastoupím, a nebude bod žádnej.. ahoj max