Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baník Zbýšov B : Ketkovice 4:0 (1:0) přátelák

24. 3. 2009

  Utkání se hrálo na těžkém blátivém terénu a tak stálo spoustu sil. Hlavně ve druhém poločase se projevila výrazně lepší fyzička mladého domácího mančaftu a také lepší kombinace na záloze.

  První poločas jsme jakž takž drželi s mančaftem hrající 3.třídu krok a prohráli jsme ho 1:0. Pravda několikrát nás podržel Braňo, ale od toho tam je. Příjemně mě překvapil navrátilec do týmu Vraník - na pravém beku mu to celkem šlo. Je vysokej, rychlej, důraznej a fotbalovost je otázkou času. Určitě tam odehraje i další dva přípravné zápasy a má velkou šanci na jaře pravidelně hrávat. Další mladý hráč, který nezklamal, byl Dušan. Hlavně v prvním poločase na středu zálohy bylo vidět, že umí nahrát balón, na druhou stranu musí dohnat přes jaro fyzičku - přece jenom jako mladej kluk by to měl být on kdo to za nás důchodce oběhá.

  Druhá půle už byla zcela v režii Zbýšova a nepomohl ani příchod Čmeldy, který ještě v první půli doma lepil kachličky !!! Dostali jsme po zásluze druhý gól a poté z offsidu i třetí branku. Je to naše chyba, hrát se má dokud rozhodčí nepíská a může se to stát klidně i v mistráku. Čtvrtá branka padla těsně před koncem, nicméně výsledek odpovídá realitě - Braňo si nemůže stěžovat, že si nezachytal. My jsem za celý zápas měli asi 3 šance - Pižma hlavičkou mířil vedle, Robin zakončil slabou střelou a Laďův nájezd zlikvidoval výborný domácí gólman.

Sumasumárum zápas ukázal kde máme slabiny a určitě nám něco dal, minimálně jsme si dobře zaběhali. Nemá cenu se vymlouvat na terén, Zbýšov se stím vyrovnal podstatně lépe a gratuluji jim k vítězství.

 http://www.banikzbys.webnode.cz/news/muzi-baniku-b-vyhrali-i-druhy-pratelsky-zapas-s-ketkovicemi-4-0/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář