Jdi na obsah Jdi na menu
 


Babice : Ketkovice 0:4 ( 0:1) - muži

22. 8. 2008

  Do nové sezony jsme vstupovali po 3 trénincích a bez jediného přípravného zápasu. Před utkáním jsme si zvolili nového kapitána týmu - Laďě Mohelského, zástupce mu bude dělat Tomáš Garžík.

  Podle postavení v loňské tabulce i podle jarního zápasu, kdy jsme v Babicích jasně vyhráli 1:6 jsme nastupovali jako favorité. Sice nám chybělo poměrně dost hráčů - Boris, Honza, Marek, Vláďa a Roman, přesto nás nakonec bylo dost a měli jsme 3 náhradníky. Mezi tyče se opět postavil důchodce Braňo a ukázal, že chytat nezapoměl.

  Hned od začátku jsme byli aktivnějším a fotbalovějším týmem, domácí ale vše vyrovnávali velkou bojovností. Naše záloha ale Babické přehrávala a v útoku domácí obránci nevěděli jak odstavit kapitána Laďě od míče. Z tlaku přišla i branka, když Toga nádherně přiťukl Laďovi míč před brankáře a Laďa nás poslal do vedení 0:1.

  Přišli však komplikace v podobě svalových zraněních, čímž se naše převaha vytratila. Již ve 30.minutě nahradil Žána mladíček Jarda a o 10 minut později Filipa zkušený univerzál Čmelda. Přesto do poločasu domácí vyloženou šanci neměli vyjma jednoho rohu, který proletěl malým vápnem.

  Po změně stran domácí nasadili do útoku kanonýra Tomka a v úvodních minutách nás zatlačili. Měli i 1 vyloženou šanci, kdy se Tomek uvolnil na pravém křídle a přihrál po malém vápně na zadní tyč, kde druhý útočník překopl prázdnou bránu.

  Po špatné čtvrthodince jsme se začali zvedat, k míči se dostal Norek, kterého babický hráč hrubě fauloval, rozhodčí nám dal výhodu bo míč se dostal k Orimu. Babický hráč v přemíře bojovností zfauloval i Oriho, který neudržel nervy na uzdě a už oba leželi na zemi. Během chvilky babickému hříšníkovi přiběhly na pomoc další 3 hráči a tak se Ori musel potýkat s přesilou. Přiběhli další hráči a rozhodčí, který hříšníky roztrhl a na každé straně vyloučil pvodce šarvátky.

  Nicméně jsme kopali trestňák, Toga krásně nacentroval Pižmovi a ten ze vzduchu levou placírkou zvýšil na 0:2.

  Během 5 minut jsme přidali 3 fík, čímž bylo rozhodnuto. Branka padla po Togově rohu, který prodlužoval Pižma a na zdaní tyči míč uklidil do sítě Laďa  - 0:3

Ještě jednou jsme střídali a to stopera Migu, který celé jaro promarodil a nechtěli jsme za rozhodnutého stavu na tvrdém terénu riskovat obnovení zranění achilovky. Na hřiště vyběhl Vraník a postavil se na pravý kraj zálohy, univerzál Čmelda se přesunul na post stopera.

  Před koncem jsme přidali po pěkné kombinaci Pižma, Cantona, Norek, Toga, Laďa dával z metru do prázdné babické brány gól Pižma na 0:4
 

  Domácí v poslední minutě kopali trestňák a zatímco rozhodčí posouval naši zeď domácí hráč míč kopl do šibenice. Bohužel pro něj branka neplatila a domácí museli zahrávat znovu, tentokrát bezúspěšně, takže si Braňo mohl připsat další nulu ve své bohaté kariéře.

  Sumasůmárum máme 3 body, ale také jsme přišli o 3 hráče. Výsledek 0:4 je jasný, ale kdoví jak by utkání vypadalo, kdyby domácí hráč nepřekopl za stavu 0:1 prázdnou bránu.  Je třeba se zlepšit, protože další soupři budou určitě lepší.

Výkony  hráčů ohodnotím tradičně v komentáři, ale nově po každém utkání zvolím muže zápasu - MAN OF THE MATCH. Dneska to byl bez debat kapitám Laďa Mohelský.


 

 


 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

trenál

(orca, 26. 8. 2008 19:05)

OK.

orca

(miga, 26. 8. 2008 0:06)

Nic si z toho nedělej, každej se jednou vytočí - vždyťs už dlouho sekal dobrotu (já ti docela rozumím, mám taky často takový chutě) rozhodně bych neuvažoval na tvym místě o odchodu, na to sou jiní adepti. Každej má svý názory, a myslím si v našem mančaftu je lepší si je nechat pro sebe.. Ve středu na tréninku zdarec, ok?

trenér.....

(orca, 25. 8. 2008 15:13)

Ještě si myslím,že by se měl do budoucna(co nejdřív)sehnat trenér,ať se na hráče dívá někdo z lavičky.Škoda,že odešel Pepa to byl pro mě pan trenér,ale na druhou stranu su rád,že se toho Mičelik ujal a aspoň někdo to vede.

Kapitán

(Cantona, 25. 8. 2008 6:52)

Navrhoval jsem Ladě a Tomáše. Spolu s Pižmem a Filipem to jsou hráči co nás nejvíc táhli minulou sezonu, o Pižmovi vím že kapitána dělat nechce a Filda je každou chválu zraněnej. Chtěl jsem dát hlasovat, ale Tomáš jasně ukázal na Ladě a tím to bylo jasný. Laďa na hřišti ukázal, že jsme zvolili správně.

práca

(orca, 24. 8. 2008 22:18)

Já tě srat nechcu,ale prostě to chce změnu.Jak sám víš už su pěkně stará fena,štěně už mám a rozum furt nikde.A upřímně řečeno,ta naše parta už taky není co dřív.A ještě mě dost překvapilo rozhodnutí pana trenéra na post kapitána.Myslím,že to měl být Garža a ne zase v podstatě nejstarší hráč v mančaftu.I v těch navrhovanejch borcích mě něko chyběl.Můj názor.Nazdar.

na blbý řeči je těžká odpověď

(Sid, 24. 8. 2008 22:08)

Říká se, že fena dostane po štěňatech rozum, tak se toho drž :-) Ostatně chybí mně dodělat křoviňákem ještě půlka okola hřiště, tak tě rád uvidím

Odchod.

(orca, 24. 8. 2008 21:59)

Tak si myslím,že právě teď nastal ten pravej čas na rozhodnutí a to je to,že dohraju sezonu za tým Ketkovic a po skončení odejdu,jak z Ketkovského fotbalu,tak i ze Sokola.Stejně si o mě většina lidí myslí ,že su nervově labilní,tak to vzájemné utrpení nebudem prodlužovat.

i ty šprýmaři . . . .

(:-), 24. 8. 2008 16:06)

Ori, ori já ti řekl že jsem to udělal schválně??? . . . nebuď trapnej!!! oba víme co jsem ti řekl a myslím, že svou chybu jsem uznal! tak se prosimtě srovnej s tím, že ti ruply nervy. a příště až ne někoho budeš tak vyjíždět, tak PROSIM zastrč drápky!!! su doškrabanej jako od ženský!!! . . . . .

hodnocení trenéra

(Cantona, 24. 8. 2008 13:50)

Brańo - na důchodce dobrý výkon.

Max - po Laďovi náš druhý nejlepší hráč. Neprohrál žádný souboj, byl důrazný, vyhrál každou hlavu. Jednoznačně si řekl o místo v základní sestavě. takže Maxi, zapomeň na funclub, potřebujem tě na hřišti.

Miga - potvrdil svoji kvalitu, jen aby mu vydrželo zdravíčko.

Cantona - nebylo to špatný, jen mohla sednout nějaká ta střela.

Žán - až do zranění bezchybný, spolehlivý.

Filip - jeho kvalita byla i na hrbatém hřišti znát, škoda toho obnoveného zranění.

Norek - hrál to chytře, zezadu, docela i nahrával. Slušný výkon.

Pižma - Zdena umí zahrát i líp, přesto jeho průměrný výkon znamenal 2 branky.

Ori - zahrál takový svůj standart, byl určitě lepší než jeho protihráč. Škoda jeho vyloučení hlavně proto, že je velká marodka a Ori je využitelný jak z leva tak z prava.

Jarda - hrál za Žána beka a není tak dobrý ve hře hlavou. Přesto hrál dobře, kvalitně rozehrával, nabíhal si. nyní dostane šanci asi ve více zápasech za sebou na postu krajního halva, který by mu měl více svědčit.

Čmelda - pan univerzál nemá tak kvalitní příhru jako třeba Filip, ale zase může hrát kdekoliv a vypadá to, že za týden bude v základu. Ještě se rozhodnu zda v útoku Toga a za ním Čmelda nebo obráceně.

Toga - branku nedal, ale prakticky na 3 nahrál. Na to, že taháš slušnou vanu dobrý výkon Tome. :-)

Laďa - nechci ho moc přechválit, ale takhle má hrát kapitán. Když měl míč u nohy byl jako tank, když skákal na hlavu vyseli na něm 3 hráči a stejně to vyhrál Laďa. Vydržel i fyzicky, sprintovat jsem ho viděl i v 85.minutě.

Vraník - dostal se na čtvrthodinku na hřiště a zvládl to. Limituje ho ale bolavý palec.

nepoučitelný

(Sid, 24. 8. 2008 12:20)

Veškerý náležitosti po červené kartě si vyřiďte sami. Ori a to jsem tě chtěl pochválit, žes přiložil ruku k dílu

Re orca

(toga, 24. 8. 2008 11:38)

Ser na to orko. To jak jsi na něho vystartoval bylo zbytečný, ja myslím, že by ho vyhodil i bez ty šarvátky. Doufam, že nebudeš mít krutej trest, ale jen podmínku. A TEN DRES SI ZAŠIJEŠ!!!!!!!!

vyloučení

(orca, 24. 8. 2008 11:19)

tak to vypadá,že jedinou brněnskou posilou pro letošní podzim bude Michal Garžík.Co říct ke včerejšku.Je asi bohužel pravda,že po vyloučení mě a toho debila,který mě u šaten řekl,že to dělá schválně,se naše hra na levé straně pro nás uvolnila a dá se říct,že branky sme dali z levé strany.Snad nebude trest příliš krutý a kdyby důležitý pan rozhodčí vyhodil toho vola hned tak byl pokoj.Snad bude do dalších bojů dost hráčů a už žádní zranění.

Gratulace

(MaŠ, 23. 8. 2008 18:49)

Hoši, gratuluji k dobrému výkonu a jeďte dál !!!