Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme za sebou podzimní část tipovačky, pokračování bude na jaře. Na čele se nedrží hráči Ketkovic, ale spíš lidé co tipovali rozumem a ne tolik srdcem. Vede G, před Espem a Josem, viz samostatná stránka.

 Zahajuji diskuzi jak tipovačku vylepšit a zatraktivnit. Nabízí se možnost přejít na model jako ostatní - Bíteš či Harťál, kde se tipuje 10 utkání a to anonymně pod heslem. Výhodou je, že nikdo neopisuje a že má s tím admin míň práce, přepočítá to pak program. Jako doplnění 6 zápasů naší soutěže lze přidat atraktivní zápasy z ligy, zahraničí nebo třeba našich žáků či týmů z jiných okresů. Co vy na to?

Dále musíme během zimy najít sponzora tipovačky a vymyslet ceny. Zatím to vypadá na diplom a propisku, ale to asi není to pravé ořechové.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tipovačka

(Cantona, 20. 11. 2006 13:27)

souhlasím se Zdenem že by se případné změny měly dělat až po sezóně.

Neměnil bych

(Zdena, 15. 11. 2006 9:47)

Něco na tom asi je, že by se tipovačka zatraktivnila, ale pro tuto sezónu bych zachoval stávající model. Můžem improvizovat příští rok (sezónu). Já tipoval všechny kola a stejně mám na čelo obrovskou ztrátu. Jenže to se na jaře změní a už shánějte sponzory ať mám hodnotnou cenu.

Tipovačka

(Jose, 14. 11. 2006 22:12)

Myslim že kdyby se tipovačka rozšiřila o 4 utkaní na deset bylo by to zajimavější zvlašt pro ty kteří začli později a měli ztratu třeba 10 bodu což při šesti utkaní je to pořadí se nijak extra nemění-byly by větší rozdily. Souhlasím vyběr zapasu by neměl žadny klíč zaleželo by na člověku ktery by to vybiral mohlo by se vybirat z OP, 1.B když tady mame toho Espu, popř nějaky šlagr z ligy žaci jsou skoro k neporaženi takže bez handicapu aby to jaksi ztratilo efekt, v Biteši to takhle je zapasy vybira Petr myslim že s tym není problem podle atraktivnosti se davaji zapasy z divize z ligy nedavno tam byl duel Real-Barca-vidime to aji v Rapoticich kde je zapasu sedm a pořadí se taky moc neměni. Myslim že deset zapasu je optimalní asi by to bylo zajimavější předpokladam že by tam admin necpal každy tyden Man. utd. aspon bysme nahrali nějake body na Michala protože by daval vždycky vyhry až jim dojde štava z jara.

Názor

(ESPA, 14. 11. 2006 16:30)

Tipovačka je dobrá tak jak je,žádné zápasy bych nepřidával,vedlo by to,ke zbytečným diskuzím o výběru přidaných zápasů.Můj názor je ten,že se 4.tř.skup.C máme všichni stejné zkušenosti a i vyrovnané možnosti tipu a proto bych nic neměnil.