Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Jako domácí budou v zápise uvedeni Rapotičtí fotbalisté, kteří loni vyhráli OP Třebíč a postoupili do 1.B třídy. jelikož je dobře známe, netřeba je zdlouhavě představovat. Novým trenérem je ing. Jozef Mihalisko, posilami do nové sezony jsou náš hráč Jirka Šic, který loni hostoval na Zastávce a také Zdeněk Káňa, kterého Rapotičtí získali na hostování právě z Bíteše. Největšími oporami týmu jsou podle mého názoru brankář Soustružník, obránci Laš a Slaný, záložníci Liška, Titov a Otcel a útočník Matoušek. Právě pro Petě toto utkání bude jistě prestižní, vždyť v Bíteši několik sezon hrál a dal i poměrně dost branek kterými pomohl Bíteši k postupu do Krajského přeboru.

    Bíteští fotbalisté se loni zachránili v Krajském přeboru Vysočiny, i když jim po nevydařeném podzimu nikdo moc nevěřil. Jejich výhodou je že to jsou většinou místní borci se vztahem ke klubu. Tým vede trenérské duo František Klusák a Ladislav Němec. Velikou oporou mezi tyčemi je brankář Vlastímil Šula, stopeři Aleš Trojan a Libor Bednář, záložníci Tomáš PelánTomáš Dvořák Jan Kadlec. Novou střeleckou hvězdou je Radim Hammer.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

writing a persuasive essay w233wd

(GregoryDut, 3. 4. 2023 12:41)


Useful tips. Thank you.
writing reflective essay https://argumentativethesis.com dissertations theses https://writingthesistops.com

objektivně

(Cantona, 30. 7. 2007 8:28)

I když bych to Rapu přál,velký favorit je podle mě Bíteš, vždyť hraje o 2 třídy výše. :-)

vyhrajem

(Raulito, 27. 7. 2007 12:30)

doufám že přijdou místní lidi a že dám Vlastíkovi nějakej gól a postoupíme. Přeci jenom pohár je nejjednodušší cesta jak se dostat do pohárové Evropy :-)

Jo jo

(MaŠ, 26. 7. 2007 19:24)

Radima Hammera moc dobře znám. Kdysi jsme spolu soutěžili v dorostu o nejlepšího střelce soutěže ... :) dvakrát jsem ho porazil :)))