Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Jelikož se hrálo ve skupině pouze o výchozí pozici do play-off, přistoupili jsme k úvodnímu zápasu velice laxně. Bohužel s asi nejlepším týmem turnaje Bubu teamem (Jirka Šic, Radim Strašák,...) jsme chtěli hrát fotbal nahoru dolů a podle toho vypadal i výsledek 1:7, naši branku dal Misi.

   Druhé utkání raději nebudu komentovat, proti jednomu z nejslabších týmů turnaje Izolacím Brno včele s brankářem romanem Matouškem, za které hráli mimo jiné Jarda Střecha a dokonce i jedna holka jsme nepochopitelně prohráli 0:2. Utkání bych přirovnal k našemu zápasu s Babicemi a velmi se za náš výkon stydím.

   Třetí zápas jsme hráli s mladým týmem Západní Šunky. nebyi to žádní nazdárci, vždyť dokázali vysoko porazit Izolace a rovněž i Bubu team. Jenže my jsme se herně zvedli, konečně jsme začli hrát tak, jak se malá kopaná má hrát, tedy hrát od zadu a napadat až na vlastní polovině. Vyhráli jsme 3:1 zásluhou 2 branek Marka Mihaliska a jedné Togi, pochválit bych chtěl i Marka Vala, který zařídil důležitý první gól dravým průnikem po levé straně.

I přes výhru s vítězem skupiny kvůli horšímu vzájemnému zápasu jsme obsadili ve skupině až 4.místo a tak nás v play-off čekal suverén skupiny A team FC Woplatek (Milan Laš a jeho kamoši z Brna a Ivančic)

Bohužel jsme zaspali úvod a favorit se rychle dostal po laciných brankách do vedení 2:0. Nevzdávali jsme se a Toga z trestňáku snížil na 1:2. Jenže soupeř byl silný a zvýšil na 3:1 a to už nám věřil málo kdo. I to jsme však zdramatizovali, už mě nějak vypadlo kdo, ale určitě to byla pěkná akce a naše snížení na 2:3. Přišel náš mohutný nápor v závěrečných 3 minutách, zvonily tyčky, byly tam aspoň 3 šance, ale Woplatci odolali.

A tak jsme vypadli. Co říci? První dva zápasy si určitě za rámeček nedáme, za další dva se nemusíme stydět.

Turnaj nakonec vyhrál Bubu team, druhzí byli Royal Gigolos a třetí Západní Šunky.

Příští rok se pokusíme o repeté.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

je to škoda ....

(Tonek, 8. 12. 2008 10:12)

Nazdar!Co k tomu říct?Jsenm rád že jsem mohl hrát za takovej mančaft,kterej ukázal že minikopanou hrát umí,bohužel jsme vždy museli dostat první gól aby jsme začali hrát.A ta trocha toho fotbalovýho štěstí ta nám taky chyběla.Bylo to super a doufám,že si s váma zahraju i příští rok.