Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava podobná jako v minulých letech, jenom trošku omlazená.

Ivoš, Cantona, Jája, Sláva, Misi, Přema H., Vahe, Tomáš Nováček

Čertovský pohár 2009 09.11.2009 4. ročník čertovského poháru se uskutečnil v sobotu 5. prosince od 9.00 na umělce za sokolovnou. 

Přihlášené týmy:

1. VUD Sudice 2. Real Madrid 3.SK Slavia Kyjov 4. FC Kačaba 5. CS Katalana 6. Ketkas 7. Orchestrion 8. Yetti 9. Bubu 10. K.F.B Rapotice

Týmy byly rozlosovány do 2 skupin po 5, z každé skupiny postupovaly 4 mančafty.

Naše výsledky:

Ketkas : Orchestrion 0:4 - proti nejlepšímu týmu naší skupiny jsme neměli šanci

Ketkas : Sudice 4:1 - bylo dobré, že jsme se chytli rychlým gólem a pak už to šlo samo. Branky dali Cantona, Vahe a Přema 2x, na většinu branek přihrál výborný Jája.

Ketkas : Orchestrion 3:2 - dvakrát jsme prohrávali a vždy se dokázali vrátit do zápasu. Bojovný výkon proti silnému soupeři a zaloužená výhra.  Branky Sláva 2x a Přema.

Ketkas : Kyjov 2:0 - zlepšovali jsme se zápas od zápasu a tak nebyl problém porazit i mančaft mladýho Čady. Spoustu šancí jsme nedali a tak to na sebe vzal náš nejlepší hráč Sláva a dvěma brankami zajistil výhru. Ivoš si připsal čisté konto.

Play-off:

Bubu : Ketkas 4:0 - chtěli jsme hrát proti silnému soupeři hru nahoru dolů a zaplatili jsme za to. Po naší první šanci soupeř šel do brejku 3 na 1 a dal branku. Sláva mohl vyrovnat když byl sám pře brankářem, ale opět platí nedáš dostaneš a po brejku bylo 2:0. Otočit zápas bylo už nad naše síly, museli jsme riskovat a tak jsme dostali další branky. Misi který nám přijel pomoci na tento zápas dostal pořádně nakopáno což slabý rozhodčí ignoroval a tak jsme taky přitlačili na pilu....

 

Celkové hodnocení:

Turnaj hodnotím pozitivně, vždyť jsme 3 utkání vyhráli a 2 prohráli. Na to, že jsme měli až na Cantony a Slávy velmi mladé mužstvo jsme se prezentovali i slušnou kombinační hrou, v rozhodující chvíli ale zkušenosti scházely.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rozhodčí klasika

(toga, 11. 12. 2009 18:21)

Co se dá dělat. Má to pískat někdo úplně z prdelákova a byl by klid.

škoda

(toga, 1. 12. 2009 16:01)

Jojo, mám po noční a na druhou večer ještě pudu. Až se trochu prospím, tak se na vás přijedu na otočku mrknout.

turnaj

(Filda, 22. 11. 2009 7:36)

Čautec Míšo, ukecávat to já se nechávám rád. Bohužel to ale momentálně bude zbytečné. Můj zdravotní stav není pořád dobrý a nevím, jestli ultrazvukem vyléčím své bolavé vazy či úpony v koleně. Rehabilituju cca 2 měsíce a postup v léčbě je moc pomalý. Prášky co mi předepsali už jsem přestal užívat, protože jsem po nich měl motolici a spotřebu fastungelu už radši ani nepočítám. Každopádně na jaro chci být připravený a klukům pomoci z té mizérie. Tak přeji hodně úspěchu v turnaji. Moc rád vzpomínám na naše třetí místo, které jsme jako outsideři vybojovali. Ahoj

sestava

(Cantona, 21. 11. 2009 17:54)

S přáním přihlásit a poskládat mančaft za mnou přišel Jája. Jelikož je to taky takovej fotbalovej nadšenec jako já nemohl jsem říct ne, i když by pro mě možná bylo jednoduší se přifařit k nějakému třeba lepšímu mančaftu. Navrhl mě pár jmen a já po dobré zkušenosti z minulých let domluvil 3 kluky z Ria. Ještě jsme chtěli kluky Valovi, ale budou pryč, Toga má po noční. Do turnaje je ještě daleko a třeba ještě někoho doplníme, chtěl bych tam třeba Filipa, až ho uvidím zkusím ho ukecat. Ale víc jak 8 hráčů + golman nemá cenu, aby jsme si zahráli.

Nominace

(Dušan, 20. 11. 2009 15:32)

Kdo nominoval? Jen se chci zeptat.